[QUOTE ="CuteMom, post: 51809640, member: 468236"]Bu arada bu arada ister resmimi paylasirim ister baska biseyimi 11 senedir kadınlar kulübünde varim. Kimseyi dolandirmadim neysem o oldum hic saklanma gereği duymadım var mi baska bisey?
Bu önemsemediği hali düşün ..[/QUOTE]
İnsanlik dersi mi? Kime ne diyorsam haketmistir.[/QUOTE]Bu önemsemediği hali düşün ..
Ya onun amacı oymuş .herkesi kendi gibi sanıyor.Evlenmiş rahatlamış .Herkesin hayattaki tek amaci evlenmek degil,evde kalmis kizlar gibi diyorsunuz ya.
Herkesin hayattaki tek amaci cocuk dogurmak da degil,herkesin sizi kiskandigini ima ediyorsunuz ya.
Ureyemiyor da acisi var ne demektir ya?Bu mesaji yazdiginiz ortaya ciktiktan sonra susmaliydiniz,ama hala laf yetistiriyosunuz.Savunulacak yaniniz yok.
Sagligi yerinde olan herkes biyolojik olarak anne olabilir onemli olan o sifati tasiyabilmek.
Hakli yaniniz olmadigi icin daha fazla tartismaya girmeden gidin bence cocugunuzun sagligi icin.
O mesajda sonuna kadar hakliyim hak etti ve söyledim. Kendisi dogurmuyor diye anne olmus kadınlara söylediklerini ben görmezden gelemezdim siz geliyorsaniz o sizin yapiniz benim değilHerkesin hayattaki tek amaci evlenmek degil,evde kalmis kizlar gibi diyorsunuz ya.
Herkesin hayattaki tek amaci cocuk dogurmak da degil,herkesin sizi kiskandigini ima ediyorsunuz ya.
Ureyemiyor da acisi var ne demektir ya?Bu mesaji yazdiginiz ortaya ciktiktan sonra susmaliydiniz,ama hala laf yetistiriyosunuz.Savunulacak yaniniz yok.
Sagligi yerinde olan herkes biyolojik olarak anne olabilir onemli olan o sifati tasiyabilmek.
Hakli yaniniz olmadigi icin daha fazla tartismaya girmeden gidin bence cocugunuzun sagligi icin.
çocuğu olmayan bir kadına "üreyemiyor acısı var" demek nedir, neyin haketmesi? sen mi karar veriyorsun kimin neyi hakedip haketmediğine? bir de bize kötü niyetli diyene bakar mısınız? Pes![/QUOTE]İnsanlik dersi mi? Kime ne diyorsam haketmistir.
Susmustun halbuki ama başkaları gelince yine canlandin kimsenin intikalini almiyorunuz carpitilmis biseyi yazıyorsunuz bakalim sizde acil süreklilikle özür dilemeyi becerebilecek misiniz?Ya onun amacı oymuş .herkesi kendi gibi sanıyor.Evlenmiş rahatlamış .
Mahalle hatunu gibi konuşan kendisi .arabesk arebesk.
Neyse o bayanın intikamını almış olduk .haddini bilse keşke ama nerdee 3 gün sonra dönerr tabi eğer giderse ..
Bilmeden etmeden konuya atlamayin zavalli gozukuyorsunuz merak ediyorsaniz konuyu bastan asagiya okursunuz. Kadin normal konuşuyordu eyvallah çocuk sahibi olmak istemiyor zaten herkes çocuk sahibi de olmasin isteyen olsun ama çocuklarla ve aileleriyle alay etmemiş olsaydi bende ona sanki isteginizle değilde aciniz varmisscasina yazıyorsunuz demezdim[/QUOTE]çocuğu olmayan bir kadına "üreyemiyor acısı var" demek nedir, neyin haketmesi? sen mi karar veriyorsun kimin neyi hakedip haketmediğine? bir de bize kötü niyetli diyene bakar mısınız? Pes!
Tanımadığım hiç kimsenin ne bebeğine ne karnına dokunurum hele ki kibri üstünden akan bir insanla muhattap bile olmam. Ha elimi kırma meselesine gelince sadece deneyin derimyine yurdum insanının genellemesi ile karşı karşıyayız.. iki kitap okuyan herkes psikolog güzel ülkemde ne güzel.. bebeğimin yabancılar tarafından sevilmesinden rahatsızım, şayet hamile olduğumda elinizi karnıma koysaydınız o elinizi de kırardım.. mesele kibir meselesi değil aslında, mesele had-hudut meselesi.. çocuklarım çok sevgi dolu, bununla birlikte İZİNSİZ herhangi bir kediyi bile okşamayacak kadar bilinçli, değil ki bir insanı sevmek.. bunu öğrenmeniz için kişisel gelişim kitaplarından fazlasını okumalısınız mesela sınırlarınızın nerede başlayıp, bittiğini.. ayrıca bebeğini sevdirmeyen annelerin size sevimli görünmek gibi bir derdi de yok, ne yapacaksınız gelip bizide mi seveceksiniz, şaka gibi :)
İnsanlik dersi mi? Kime ne diyorsam haketmistir.[/QUOTE]Bu önemsemediği hali düşün ..
ya bir kere haksızım demeyi bil ya bir kere hatalıyım de, o konuda da "hoşt" dediğin konuda da hatalısın işte. buradan bakınca zavallı gözüken sensin ayrıca. tek vasfının 'annelik' olduğunu düşünen ve o doğrultuda hareket eden bir insansın. herkes evlenip çocuk doğurmak için delirmiyor senin gibi. kendini önce birey olarak gör ondan sonra herkesin evlilik delisi olmadığını belki anlayabilirsin.[/QUOTE]Bilmeden etmeden konuya atlamayin zavalli gozukuyorsunuz merak ediyorsaniz konuyu bastan asagiya okursunuz. Kadin normal konuşuyordu eyvallah çocuk sahibi olmak istemiyor zaten herkes çocuk sahibi de olmasin isteyen olsun ama çocuklarla ve aileleriyle alay etmemiş olsaydi bende ona sanki isteginizle değilde aciniz varmisscasina yazıyorsunuz demezdim
Bu kadın burdan gitmezzzCute bugün pazar yöneticiler belki girmez. Etiketledin zaten iptal ederler. Sen kendin çık bence hem suçlu hem güçlü laf yetiştirme istersen. Batiyosun çünkü git gide
Tanımadığım hiç kimsenin ne bebeğine ne karnına dokunurum hele ki kibri üstünden akan bir insanla muhattap bile olmam. Ha elimi kırma meselesine gelince sadece deneyin derimbahsettiğim kitap kimseye sevgiyi öğretmek amaçlı değil bazılarının temastan hoşlanmadığını buna saygı duyulması gerektiğini belirtmek içindi. Ne tarz kitaplar okuduğum hakkında sizi bilgilendirmek zorunda değilim klavyenin öteki tarafından ne okuduğum ne yaptığım konusunda fikir sahibi olmanız gerçekten takdire şayan kibrinizi her şekilde konuşturuyorsunuz maşallah. Haddimi her zaman bilirim. Sizin pek bildiğinizi elime karşı olan planlarınızdan fazlasıyla anlamış oldum. Bebeğinize ellenmeden karşıdan iki gülücük atılmasından bu denli rahatsızsanız bence sizde büyük bir problem var bence. Dediğim gibi bende insan sarrafı oldum kendini beğenmiş piremseslerden mütemadiyen uzak dururum
Ya cevabinizi alinca başka başka şeylere saldirmaniz çok olasi değil bi durun yaw arkasında ! Evet anne olmayi çok istedim çok arzuladim çok ugrastim kime ne? Evet hayatimdaki amacim çocuğum olmasiydi allah size de versin inşallah bana saldirmayin yaradandan isteyin ne istiyorsanız. Bende bir çok konuya geçmişten aktif yaptim mesela kendi bosanamamis bir kesin vardi aldatilan bir kaç ay sonra başka bir ladini kucumsuyordu bosanmamis diye bende o sen hayirdir tepkimi verdim ama sizin Yaptiginiz bu değil? tamamen fesatlik ve kiskancliktan yapıyorsunuz suanda bunlari[/QUOTE]ya bir kere haksızım demeyi bil ya bir kere hatalıyım de, o konuda da "hoşt" dediğin konuda da hatalısın işte. buradan bakınca zavallı gözüken sensin ayrıca. tek vasfının 'annelik' olduğunu düşünen ve o doğrultuda hareket eden bir insansın. herkes evlenip çocuk doğurmak için delirmiyor senin gibi. kendini önce birey olarak gör ondan sonra herkesin evlilik delisi olmadığını belki anlayabilirsin.
Evet sizle beraber batiyorum , tebrik ederim sayenizde kendimi yine bomba gibi hissediyorum . ben neymisim arkadaş ne alindirmisim milleti? Aciklamalarimin arkasindayim ama siz hala özür dilemediniz? Kusura bakmayin okuyan herkes farkindadir kotusunuzCute bugün pazar yöneticiler belki girmez. Etiketledin zaten iptal ederler. Sen kendin çık bence hem suçlu hem güçlü laf yetiştirme istersen. Batiyosun çünkü git gide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?