Neden hamile kadinin karnini elliyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Neden profil fotonu kaldirdin o zaman ? A anitaaa yi onemsemiyorsun ya ondan soruyorum[/QUOTE]
Bu önemsemediği hali düşün ..

Herkesin hayattaki tek amaci evlenmek degil,evde kalmis kizlar gibi diyorsunuz ya.

Herkesin hayattaki tek amaci cocuk dogurmak da degil,herkesin sizi kiskandigini ima ediyorsunuz ya.

Ureyemiyor da acisi var ne demektir ya?Bu mesaji yazdiginiz ortaya ciktiktan sonra susmaliydiniz,ama hala laf yetistiriyosunuz.Savunulacak yaniniz yok.

Sagligi yerinde olan herkes biyolojik olarak anne olabilir onemli olan o sifati tasiyabilmek.

Hakli yaniniz olmadigi icin daha fazla tartismaya girmeden gidin bence cocugunuzun sagligi icin.

İnsanlik dersi mi? Kime ne diyorsam haketmistir.[/QUOTE]
çocuğu olmayan bir kadına "üreyemiyor acısı var" demek nedir, neyin haketmesi? sen mi karar veriyorsun kimin neyi hakedip haketmediğine? bir de bize kötü niyetli diyene bakar mısınız? Pes!

bir ara bebeklere "dışkı" denilen bir konu vardı, tartışılan konu o konu mu merak ettim..

Ya onun amacı oymuş .herkesi kendi gibi sanıyor.Evlenmiş rahatlamış .
Mahalle hatunu gibi konuşan kendisi .arabesk arebesk.
Neyse o bayanın intikamını almış olduk .haddini bilse keşke ama nerdee 3 gün sonra dönerr tabi eğer giderse ..

O mesajda sonuna kadar hakliyim hak etti ve söyledim. Kendisi dogurmuyor diye anne olmus kadınlara söylediklerini ben görmezden gelemezdim siz geliyorsaniz o sizin yapiniz benim değil
Farkindaysaniz yazdigim çok acik alay ettiğini de belirtmisim, ben çocuk sahibi çokta zor oldum bunu bile bile insanlar bu şekilde vurmam .

İnsanlik dersi mi? Kime ne diyorsam haketmistir.
çocuğu olmayan bir kadına "üreyemiyor acısı var" demek nedir, neyin haketmesi? sen mi karar veriyorsun kimin neyi hakedip haketmediğine? bir de bize kötü niyetli diyene bakar mısınız? Pes![/QUOTE]
Bilmeden etmeden konuya atlamayin zavalli gozukuyorsunuz merak ediyorsaniz konuyu bastan asagiya okursunuz. Kadin normal konuşuyordu eyvallah çocuk sahibi olmak istemiyor zaten herkes çocuk sahibi de olmasin isteyen olsun ama çocuklarla ve aileleriyle alay etmemiş olsaydi bende ona sanki isteginizle değilde aciniz varmisscasina yazıyorsunuz demezdim

Susmustun halbuki ama başkaları gelince yine canlandin kimsenin intikalini almiyorunuz carpitilmis biseyi yazıyorsunuz bakalim sizde acil süreklilikle özür dilemeyi becerebilecek misiniz?

çocuğu olmayan bir kadına "üreyemiyor acısı var" demek nedir, neyin haketmesi? sen mi karar veriyorsun kimin neyi hakedip haketmediğine? bir de bize kötü niyetli diyene bakar mısınız? Pes!
Bilmeden etmeden konuya atlamayin zavalli gozukuyorsunuz merak ediyorsaniz konuyu bastan asagiya okursunuz. Kadin normal konuşuyordu eyvallah çocuk sahibi olmak istemiyor zaten herkes çocuk sahibi de olmasin isteyen olsun ama çocuklarla ve aileleriyle alay etmemiş olsaydi bende ona sanki isteginizle değilde aciniz varmisscasina yazıyorsunuz demezdim[/QUOTE]
ya bir kere haksızım demeyi bil ya bir kere hatalıyım de, o konuda da "hoşt" dediğin konuda da hatalısın işte. buradan bakınca zavallı gözüken sensin ayrıca. tek vasfının 'annelik' olduğunu düşünen ve o doğrultuda hareket eden bir insansın. herkes evlenip çocuk doğurmak için delirmiyor senin gibi. kendini önce birey olarak gör ondan sonra herkesin evlilik delisi olmadığını belki anlayabilirsin.

Tanımadığım hiç kimsenin ne bebeğine ne karnına dokunurum hele ki kibri üstünden akan bir insanla muhattap bile olmam. Ha elimi kırma meselesine gelince sadece deneyin derim bahsettiğim kitap kimseye sevgiyi öğretmek amaçlı değil bazılarının temastan hoşlanmadığını buna saygı duyulması gerektiğini belirtmek içindi. Ne tarz kitaplar okuduğum hakkında sizi bilgilendirmek zorunda değilim klavyenin öteki tarafından ne okuduğum ne yaptığım konusunda fikir sahibi olmanız gerçekten takdire şayan kibrinizi her şekilde konuşturuyorsunuz maşallah. Haddimi her zaman bilirim. Sizin pek bildiğinizi elime karşı olan planlarınızdan fazlasıyla anlamış oldum. Bebeğinize ellenmeden karşıdan iki gülücük atılmasından bu denli rahatsızsanız sizde büyük bir problem var bence. Dediğim gibi bende insan sarrafı oldum kendini beğenmiş piremseslerden mütemadiyen uzak dururum.

İnsanlik dersi mi? Kime ne diyorsam haketmistir.[/QUOTE]
Haha eminim .
Sana yılın anası ödülünü veriyoruz .
Herkes hayatta senin gibi sığ değil emin ol .okuyoruz geziyoruz görüyoruz .ve senin gibiler komik geliyor bize .sen hala o arebesk kafadasın kurtulamıyorsun
Bana evde kalmış diyorsun aklınca beni üzmeye çalışıyorsun .30 yaşındayım istersem bugün evlenirim gemde senin hayal edemeyeceğin bir hayatım olur .senin koca diye aldıklarını ben 5 dakika çay içmeye tenezzül etmem .hadi şimdi gidiyorsan git elimin ayarı kaçıcak haddini bildiricem.

ya bir kere haksızım demeyi bil ya bir kere hatalıyım de, o konuda da "hoşt" dediğin konuda da hatalısın işte. buradan bakınca zavallı gözüken sensin ayrıca. tek vasfının 'annelik' olduğunu düşünen ve o doğrultuda hareket eden bir insansın. herkes evlenip çocuk doğurmak için delirmiyor senin gibi. kendini önce birey olarak gör ondan sonra herkesin evlilik delisi olmadığını belki anlayabilirsin.[/QUOTE]
Ya cevabinizi alinca başka başka şeylere saldirmaniz çok olasi değil bi durun yaw arkasında ! Evet anne olmayi çok istedim çok arzuladim çok ugrastim kime ne? Evet hayatimdaki amacim çocuğum olmasiydi allah size de versin inşallah bana saldirmayin yaradandan isteyin ne istiyorsanız. Bende bir çok konuya geçmişten atif yaptim mesela kendi bosanamamis bir kadin vardi aldatilan bir kaç ay sonra başka bir kadini kucumsuyordu bosanmamis diye bende o sen hayirdir tepkimi verdim ama sizin Yaptiginiz bu değil? tamamen fesatlik ve kiskancliktan yapıyorsunuz suanda bunlari

Cute bugün pazar yöneticiler belki girmez. Etiketledin zaten iptal ederler. Sen kendin çık bence hem suçlu hem güçlü laf yetiştirme istersen. Batiyosun çünkü git gide
Bu kadın burdan gitmezzz
Görürsünüz .
Boşa yazmayın .11 seneden beri burdaymış kazık çakmış buraya

Bencede gitmelisiniz cok acimasizsin rahmi alinmis bir kadinin konusunda siz ureyemiyorsunuz diye herkesmi oyle olsun gibi kelimeler secen biri olarak o konulara yorum yapmamali konudan gitmelisin
2000 sayfa oglanda oglan oglan gak dedi yan cizdi cizgiyi ustten atti mutsuz vs diye takinti takinti takinti halinle buralarda tepki cekmeyi birakip sagliksiz halini gormeli oglandan once kendin yardim almali uzmana gitmelisin
Hergun her dakika her saniyeni buraya yazarak elestiren herkese dik donerek antipatiden baska birsey toplamadigini anlamali gitmelisin
Yabanci olmanin seni kimseden ustun tutmadigini 2 oglandan birsey olmayacagini milletin 5tane oldugunu bilmeli burnunu kaf dagindan indirmeli gitmelisin bencede
Hatta her firsatta dile getirdigin ben turk oldugumu soylemiyorum ben turk degilim benim yabanci uyrugumdan kaynakli vs gibi ibarelerinden bundan niyeyse bir gocundugun izlenimine yol actigini bilmeli bir turk platformunda bu kadar takilmamali gitmelisin bencede
Yolun izin acik olsun hayirli dogumlarin olsun
Ama sunu bil Kimse seni kiskanmiyor yada kimsenin seninle bir sorunu yok herkesin bir hayati var kendince yasadigi mutlu olmayi yada mutsuz olmayi sectigi bugunku artik patlamis tepkileri sen gun gun ellerinle kendin yarattin konu senin karnina bacagina dokunulmasindan cikmis sende farkindasin

karar verin, hamile görünce istemsiz karnına mı dokunuyorsunuz yoksa uzak mı duruyorsunuz :) beş dakika önce yazdığıyla çelişen birinin geri kalan cümlelerini okumak zaman kaybı bence.. size bir kk üyesi tavsiyesi, her gördüğünüz bebeğe ya da hamileye dokunmayın, bir gün allah korusun benim gibi kibirli birine falan denk gelirsiniz aman aman

Ya cevabinizi alinca başka başka şeylere saldirmaniz çok olasi değil bi durun yaw arkasında ! Evet anne olmayi çok istedim çok arzuladim çok ugrastim kime ne? Evet hayatimdaki amacim çocuğum olmasiydi allah size de versin inşallah bana saldirmayin yaradandan isteyin ne istiyorsanız. Bende bir çok konuya geçmişten aktif yaptim mesela kendi bosanamamis bir kesin vardi aldatilan bir kaç ay sonra başka bir ladini kucumsuyordu bosanmamis diye bende o sen hayirdir tepkimi verdim ama sizin Yaptiginiz bu değil? tamamen fesatlik ve kiskancliktan yapıyorsunuz suanda bunlari[/QUOTE]
Senin neyini kıskanıcaz be
Daha fazla küçülme

Cute bugün pazar yöneticiler belki girmez. Etiketledin zaten iptal ederler. Sen kendin çık bence hem suçlu hem güçlü laf yetiştirme istersen. Batiyosun çünkü git gide
Evet sizle beraber batiyorum , tebrik ederim sayenizde kendimi yine bomba gibi hissediyorum . ben neymisim arkadaş ne alindirmisim milleti? Aciklamalarimin arkasindayim ama siz hala özür dilemediniz? Kusura bakmayin okuyan herkes farkindadir kotusunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…