Senin neyini kıskanıcaz beYa cevabinizi alinca başka başka şeylere saldirmaniz çok olasi değil bi durun yaw arkasında ! Evet anne olmayi çok istedim çok arzuladim çok ugrastim kime ne? Evet hayatimdaki amacim çocuğum olmasiydi allah size de versin inşallah bana saldirmayin yaradandan isteyin ne istiyorsanız. Bende bir çok konuya geçmişten aktif yaptim mesela kendi bosanamamis bir kesin vardi aldatilan bir kaç ay sonra başka bir ladini kucumsuyordu bosanmamis diye bende o sen hayirdir tepkimi verdim ama sizin Yaptiginiz bu değil? tamamen fesatlik ve kiskancliktan yapıyorsunuz suanda bunlari
Ya cevabinizi alinca başka başka şeylere saldirmaniz çok olasi değil bi durun yaw arkasında ! Evet anne olmayi çok istedim çok arzuladim çok ugrastim kime ne? Evet hayatimdaki amacim çocuğum olmasiydi allah size de versin inşallah bana saldirmayin yaradandan isteyin ne istiyorsanız. Bende bir çok konuya geçmişten aktif yaptim mesela kendi bosanamamis bir kesin vardi aldatilan bir kaç ay sonra başka bir ladini kucumsuyordu bosanmamis diye bende o sen hayirdir tepkimi verdim ama sizin Yaptiginiz bu değil? tamamen fesatlik ve kiskancliktan yapıyorsunuz suanda bunlari[/QUOTE]ya bir kere haksızım demeyi bil ya bir kere hatalıyım de, o konuda da "hoşt" dediğin konuda da hatalısın işte. buradan bakınca zavallı gözüken sensin ayrıca. tek vasfının 'annelik' olduğunu düşünen ve o doğrultuda hareket eden bir insansın. herkes evlenip çocuk doğurmak için delirmiyor senin gibi. kendini önce birey olarak gör ondan sonra herkesin evlilik delisi olmadığını belki anlayabilirsin.
Hehe herkes kötüEvet sizle beraber batiyorum , tebrik ederim sayenizde kendimi yine bomba gibi hissediyorum . ben neymisim arkadaş ne alindirmisim milleti? Aciklamalarimin arkasindayim ama siz hala özür dilemediniz? Kusura bakmayin okuyan herkes farkindadir kotusunuz
Ya cevabinizi alinca başka başka şeylere saldirmaniz çok olasi değil bi durun yaw arkasında ! Evet anne olmayi çok istedim çok arzuladim çok ugrastim kime ne? Evet hayatimdaki amacim çocuğum olmasiydi allah size de versin inşallah bana saldirmayin yaradandan isteyin ne istiyorsanız. Bende bir çok konuya geçmişten atif yaptim mesela kendi bosanamamis bir kadin vardi aldatilan bir kaç ay sonra başka bir kadini kucumsuyordu bosanmamis diye bende o sen hayirdir tepkimi verdim ama sizin Yaptiginiz bu değil? tamamen fesatlik ve kiskancliktan yapıyorsunuz suanda bunlari[/QUOTE]ya bir kere haksızım demeyi bil ya bir kere hatalıyım de, o konuda da "hoşt" dediğin konuda da hatalısın işte. buradan bakınca zavallı gözüken sensin ayrıca. tek vasfının 'annelik' olduğunu düşünen ve o doğrultuda hareket eden bir insansın. herkes evlenip çocuk doğurmak için delirmiyor senin gibi. kendini önce birey olarak gör ondan sonra herkesin evlilik delisi olmadığını belki anlayabilirsin.
bak hala aynısını yapıyorsun Allah her isteyene versin ama ben şu an evlenmek ve çocuk doğurmak için delirmiyorum yahu bunun nesini anlamayıp hala kıskançlık fesatlık, diyorsun. Türkçe konuşuyorum, açık değil mi yazdıklarım, anlaşılmıyor mu? senin yaptığın başka bir şey oluyor da bizimkisi neden fesatlık oluyormuş ki? bak, senin yaptığını yapıyor insanlar.[/QUOTE]Ya cevabinizi alinca başka başka şeylere saldirmaniz çok olasi değil bi durun yaw arkasında ! Evet anne olmayi çok istedim çok arzuladim çok ugrastim kime ne? Evet hayatimdaki amacim çocuğum olmasiydi allah size de versin inşallah bana saldirmayin yaradandan isteyin ne istiyorsanız. Bende bir çok konuya geçmişten aktif yaptim mesela kendi bosanamamis bir kesin vardi aldatilan bir kaç ay sonra başka bir ladini kucumsuyordu bosanmamis diye bende o sen hayirdir tepkimi verdim ama sizin Yaptiginiz bu değil? tamamen fesatlik ve kiskancliktan yapıyorsunuz suanda bunlari
Ağzınıza saglik.Bencede gitmelisiniz cok acimasizsin rahmi alinmis bir kadinin konusunda siz ureyemiyorsunuz diye herkesmi oyle olsun gibi kelimeler secen biri olarak o konulara yorum yapmamali konudan gitmelisin
2000 sayfa oglanda oglan oglan gak dedi yan cizdi cizgiyi ustten atti mutsuz vs diye takinti takinti takinti halinle buralarda tepki cekmeyi birakip sagliksiz halini gormeli oglandan once kendin yardim almali uzmana gitmelisin
Hergun her dakika her saniyeni buraya yazarak elestiren herkese dik donerek antipatiden baska birsey toplamadigini anlamali gitmelisin
Yabanci olmanin seni kimseden ustun tutmadigini 2 oglandan birsey olmayacagini milletin 5tane oldugunu bilmeli burnunu kaf dagindan indirmeli gitmelisin bencede
Hatta her firsatta dile getirdigin ben turk oldugumu soylemiyorum ben turk degilim benim yabanci uyrugumdan kaynakli vs gibi ibarelerinden bundan niyeyse bir gocundugun izlenimine yol actigini bilmeli bir turk platformunda bu kadar takilmamali gitmelisin bencede
Yolun izin acik olsun hayirli dogumlarin olsun
Ama sunu bil Kimse seni kiskanmiyor yada kimsenin seninle bir sorunu yok herkesin bir hayati var kendince yasadigi mutlu olmayi yada mutsuz olmayi sectigi bugunku artik patlamis tepkileri sen gun gun ellerinle kendin yarattin konu senin karnina bacagina dokunulmasindan cikmis sende farkindasin
Fesatlık ve kıskançlık mi?Ya cevabinizi alinca başka başka şeylere saldirmaniz çok olasi değil bi durun yaw arkasında ! Evet anne olmayi çok istedim çok arzuladim çok ugrastim kime ne? Evet hayatimdaki amacim çocuğum olmasiydi allah size de versin inşallah bana saldirmayin yaradandan isteyin ne istiyorsanız. Bende bir çok konuya geçmişten atif yaptim mesela kendi bosanamamis bir kadin vardi aldatilan bir kaç ay sonra başka bir kadini kucumsuyordu bosanmamis diye bende o sen hayirdir tepkimi verdim ama sizin Yaptiginiz bu değil? tamamen fesatlik ve kiskancliktan yapıyorsunuz suanda bunlari
Niye birbirinizin cevaplarina yazıyorsunuz yoksa Senmi kankilerini cagirdin? Ben henüz haber vermedim[/QUOTE]Senin neyini kıskanıcaz be
Daha fazla küçülme
Karnına dokunduklarım tanıdığım insanlardır. Hamile aşığı değilim göbeklere karşı özel ilgim yok her hamile kadının göbeğini saldırmıyorum çok mantıklı bir durum olmaz herhalde bu. Zaman kaybı sizinle tartışmak gerçekten haklısınız ama zaman kaybı olarak gördüğünüz bir yazıya cevapta yazmayın derim hem cevap verip hemde ne kadar gereksiz diyerek cool falan olmuyorsunuz. Ben herkesi severim insanıda severim hayvanıda bebeğide. Sevmek temas demekte değildir birinin köpeğini deverken bile izin alırım ayrıca kendini beğenmiş kendini daima özel hissedenlerden uzak dururum burası doğru. Kafasını bana doğru uzatmış gülücük atan bir bebeğe kafamı çevirip kayıtsız kalamıyorum ama kalbim taştan değil mutlaka karşılık veririm gülerek öpücük atarak kimsenin bebeğine annesinden izin istemeden temas etmem. Temas diyorum sevmek temasla olmuyor biliyorsunuzdur belki. Sevgi sadece kendi yakınlarınıza gösterildiğinde sevgi olmaz herkese gösterildiğinde olur. Umarım denk gelirim öyle birine ne olacağını görmeyi çok isterim :)karar verin, hamile görünce istemsiz karnına mı dokunuyorsunuz yoksa uzak mı duruyorsunuz :) beş dakika önce yazdığıyla çelişen birinin geri kalan cümlelerini okumak zaman kaybı bence.. size bir kk üyesi tavsiyesi, her gördüğünüz bebeğe ya da hamileye dokunmayın, bir gün allah korusun benim gibi kibirli birine falan denk gelirsiniz aman aman
Tek sahip olduklarim bunlar değil çok sukur neden dolayi kiskandiginizi bilemem ☺[/QUOTE]bak hala aynısını yapıyorsun Allah her isteyene versin ama ben şu an evlenmek ve çocuk doğurmak için delirmiyorum yahu bunun nesini anlamayıp hala kıskançlık fesatlık, diyorsun. Türkçe konuşuyorum, açık değil mi yazdıklarım, anlaşılmıyor mu? senin yaptığın başka bir şey oluyor da bizimkisi neden fesatlık oluyormuş ki? bak, senin yaptığını yapıyor insanlar.
KötüyüzzzSadece bakis acisi bunlarin hepsini açıklamaya gücüm olduğunu sanmiyorum ve saniyorum ki gerekte yok. Yine ayni şeyi söylüyorum kotusunuz o yüzden boyle.
Karnına dokunduklarım tanıdığım insanlardır. Hamile aşığı değilim göbeklere karşı özel ilgim yok her hamile kadının göbeğini saldırmıyorum çok mantıklı bir durum olmaz herhalde bu. Zaman kaybı sizinle tartışmak gerçekten haklısınız ama zaman kaybı olarak gördüğünüz bir yazıya cevapta yazmayın derim hem cevap verip hemde ne kadar gereksiz diyerek cool falan olmuyorsunuz. Ben herkesi severim insanıda severim hayvanıda bebeğide. Sevmek temas demekte değildir ayrıca ama kendini beğenmiş kendini daima özel hissedenlerden uzak dururum burası doğru. Kafasını bana doğru uzatmış gülücük atan bir bebeğe kafamı çevirip kayıtsız kalamıyorum ama kalbim taştan değil mutlaka karşılık veririm gülerek öpücük atarak kimsenin bebeğine annesinden izin istemeden temas etmem. Temas diyorum sevmek temasla olmuyor biliyorsunuzdur belki. Sevgi sadece kendi yakınlarınıza gösterildiğinde sevgi olmaz herkese gösterildiğinde olur. Umarım denk gelirim öyle birine ne olacağını görmeyi çok isterim :)
O konuyu ben de merak ettim. Bilen birisi buraya link koyabilir mi ki?Konu nolmuş ya
Cidden rahmi alınmış ve "Çocuksuz da hayat güzel" temalı konusu ile kendisine belki de yazarak terapi yapan, sohbet ettikçe mutlu olan bir kadına "Üreyemediğiniz için böyle" minvalinde yorum mu yaptınızCuteMom ? İnanasım gelmiyor, gerçekten öyle mi yazdınız, ya da konu nasıl aktı da o çeşit cümleler kullanmak durumunda kaldınız?
Konu dışı ama, rahatsız edici bir ayrıntı, merak ettim.
Cevap versem anlamayacak sussam ne güzel susturdum diye böbürleneceksiniz bunu yazmak yeterli diye düşünürüm. Çünkü ben gereksiz yazılanları pek sevmem. Sadece kendi düşüncelerinizi önemseyip tüm yazılanları anlatılmak istenenleri oraya buraya çekerek bile isteye anlamamak için ısrar ettiğiniz sürece zaten anlamayacaksınız zorla olmaz zaten. İyi günleryoo, zaman kaybı olan bizzat yazdıklarınız ama ben aralarda gereksiz yazıları da okumayı severim.. ama ben karşılaşmanızı istemem, sizin gibi "aşırı hassas" insanlar harap oluyorlar sonra..
anlaşamadığımız nokta şu; bazı insanlar insan ilgisinden hoşlanmazlar.. tam aksine eğer herkesin birbirini mıncırdığı bir ülke sağlıklı bir ülke olsaydı, ülkemiz en baba saykoları yetiştirmezdi.. demek ki bu zamana kadar yapılan bir yanlış var.. çocuklara sınırların nerede başlayıp bittiğini bizzat yaşayarak göstermemiz gerekiyor.. mesele gülümsemek değildi zaten siz olayı iyice minimalize edip başını size doğru uzatan bebeğe kadar evirdiniz, sağolun :) mesele dokunarak, okşayarak sevmek.. işin özeti kimse kimsenin bebeğini "çok tatlı" olduğu gerekçesi ile okşayamaz.. başka ülkelerde bu taciz kategorisine girer.. bu konu ve içindeki minik konular da gülümseme değil dokunma üzerine.. saygı, ilk mesajınızda yazdığınız gibi istemsiz hamile karnına dokunarak olmaz (TANIDIĞINIZ BİLE OLSA).. çünkü o bebek değil, kadının bir parçası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?