Neden hamile kadinin karnini elliyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin neyini kıskanıcaz be
Daha fazla küçülme[/QUOTE]
Niye birbirinizin cevaplarina yazıyorsunuz yoksa Senmi kankilerini cagirdin? Ben henüz haber vermedim

Ya cevabinizi alinca başka başka şeylere saldirmaniz çok olasi değil bi durun yaw arkasında ! Evet anne olmayi çok istedim çok arzuladim çok ugrastim kime ne? Evet hayatimdaki amacim çocuğum olmasiydi allah size de versin inşallah bana saldirmayin yaradandan isteyin ne istiyorsanız. Bende bir çok konuya geçmişten aktif yaptim mesela kendi bosanamamis bir kesin vardi aldatilan bir kaç ay sonra başka bir ladini kucumsuyordu bosanmamis diye bende o sen hayirdir tepkimi verdim ama sizin Yaptiginiz bu değil? tamamen fesatlik ve kiskancliktan yapıyorsunuz suanda bunlari[/QUOTE]
bak hala aynısını yapıyorsun Allah her isteyene versin ama ben şu an evlenmek ve çocuk doğurmak için delirmiyorum yahu bunun nesini anlamayıp hala kıskançlık fesatlık, diyorsun. Türkçe konuşuyorum, açık değil mi yazdıklarım, anlaşılmıyor mu? senin yaptığın başka bir şey oluyor da bizimkisi neden fesatlık oluyormuş ki? bak, senin yaptığını yapıyor insanlar.

Hehe herkes kötü
Bi sen iyisin .
Sen gitmiyor muydun demin
Ya kızım artık sus .

Ya cevabinizi alinca başka başka şeylere saldirmaniz çok olasi değil bi durun yaw arkasında ! Evet anne olmayi çok istedim çok arzuladim çok ugrastim kime ne? Evet hayatimdaki amacim çocuğum olmasiydi allah size de versin inşallah bana saldirmayin yaradandan isteyin ne istiyorsanız. Bende bir çok konuya geçmişten atif yaptim mesela kendi bosanamamis bir kadin vardi aldatilan bir kaç ay sonra başka bir kadini kucumsuyordu bosanmamis diye bende o sen hayirdir tepkimi verdim ama sizin Yaptiginiz bu değil? tamamen fesatlik ve kiskancliktan yapıyorsunuz suanda bunlari[/QUOTE]
Fesatlık ve kıskançlık mi?
Allah askina yapmayın yahu.
Kim kimi niye kıskansin?
Azıcık aynayı tutun kendinize. Bu eleştiriler kıskançlıktan olmayabilir mi acaba?

bak hala aynısını yapıyorsun Allah her isteyene versin ama ben şu an evlenmek ve çocuk doğurmak için delirmiyorum yahu bunun nesini anlamayıp hala kıskançlık fesatlık, diyorsun. Türkçe konuşuyorum, açık değil mi yazdıklarım, anlaşılmıyor mu? senin yaptığın başka bir şey oluyor da bizimkisi neden fesatlık oluyormuş ki? bak, senin yaptığını yapıyor insanlar.[/QUOTE]
Tek sahip olduklarim bunlar değil çok sukur neden dolayi kiskandiginizi bilemem ☺

Ağzınıza saglik.
Üşendiğim ne varsa dile getirmissiniz.

Fesatlık ve kıskançlık mi?
Allah askina yapmayın yahu.
Kim kimi niye kıskansin?
Azıcık aynayı tutun kendinize. Bu eleştiriler kıskançlıktan olmayabilir mi acaba?[/QUOTE]
Hayri yahu ne eleştirisi yalan yanlis şeyler söyleniyor bir deli bir kuyuya tas atti doğrusunu söylüyorum arkadaş yorumu ekledi hala devam hala devam. 2 bin kusurluk mesajim zorlarina gitmiş size ne , fotoğraf koymuşum size ne bu eleştirimi?

Senin neyini kıskanıcaz be
Daha fazla küçülme
Niye birbirinizin cevaplarina yazıyorsunuz yoksa Senmi kankilerini cagirdin? Ben henüz haber vermedim[/QUOTE]
Ben tanımıyorum yazanları
Senin gibi 11 sene burda takılmadım .
Herkes sinir olmuş patladı sana .saçma sapan konularından .milletin konusuna dalıp içine etmelerinden vs .empati bekliyorsan göstermesini bil .

Karnına dokunduklarım tanıdığım insanlardır. Hamile aşığı değilim göbeklere karşı özel ilgim yok her hamile kadının göbeğini saldırmıyorum çok mantıklı bir durum olmaz herhalde bu. Zaman kaybı sizinle tartışmak gerçekten haklısınız ama zaman kaybı olarak gördüğünüz bir yazıya cevapta yazmayın derim hem cevap verip hemde ne kadar gereksiz diyerek cool falan olmuyorsunuz. Ben herkesi severim insanıda severim hayvanıda bebeğide. Sevmek temas demekte değildir birinin köpeğini deverken bile izin alırım ayrıca kendini beğenmiş kendini daima özel hissedenlerden uzak dururum burası doğru. Kafasını bana doğru uzatmış gülücük atan bir bebeğe kafamı çevirip kayıtsız kalamıyorum ama kalbim taştan değil mutlaka karşılık veririm gülerek öpücük atarak kimsenin bebeğine annesinden izin istemeden temas etmem. Temas diyorum sevmek temasla olmuyor biliyorsunuzdur belki. Sevgi sadece kendi yakınlarınıza gösterildiğinde sevgi olmaz herkese gösterildiğinde olur. Umarım denk gelirim öyle birine ne olacağını görmeyi çok isterim :)

Tek sahip olduklarim bunlar değil çok sukur neden dolayi kiskandiginizi bilemem ☺[/QUOTE]
Çok güzelsin ya onu kıskandık .
Kadına bak sanki yalılarda yaşıyor para babası adamla evlenmiş bir eli yağda diğeri balda yaşıyor .senin ortalama hayatın kıskanılacak bir hayat olamaz .geröekler üzgünüm ..

Sadece bakis acisi bunlarin hepsini açıklamaya gücüm olduğunu sanmiyorum ve saniyorum ki gerekte yok. Yine ayni şeyi söylüyorum kotusunuz o yüzden boyle.

Hakli oldugunuzu dusunuyorsaniz daha fazla yorum yapmayin cutemom.

Burda insanlarin sorunu sizinle kimse cocugunuz icin kotu sey dilemez.Ben sizi haksiz buluyorum ama konu iyi bir yere gitmiyor
Herkes sizin uzerinize geliyor gibi oldu ama sizin da asagi kalir yaniniz yok.

Bence siz gercek hayatiniza donun,daha fazla cevap yazmayin.Konu zaten kapatilir.Madem annesiniz cocugunuzu dusunun

Şuan resmen aydınlanma yaşadım. Demek o yüzden bekarlar bir arada, evliler bir arada, çocuk doğuranlar da hemen çocuklu gruplarla birleşmeye çalışıyorlar. Çünkü her grup kendi durumunun özendirecek bişey olduğunu düşünüyor. Vay be resmen olanlar çok net gözükmeye başladı. Bu arada zaten kimsenin bebeğine dokunmadım, bu konudan sonra bebeğe tek övgü bile demem. O yok gibi davranırım. Annesi çocuğu kıskandığımı düşünüyormuş. Bu arada cute kimse seni kıskanmıyor ne dümdüz karnını :) ne de çocuğunu ne de evliliğini haberin olsun

yoo, zaman kaybı olan bizzat yazdıklarınız ama ben aralarda gereksiz yazıları da okumayı severim.. ama ben karşılaşmanızı istemem, sizin gibi "aşırı hassas" insanlar harap oluyorlar sonra..

anlaşamadığımız nokta şu; bazı insanlar insan ilgisinden hoşlanmazlar.. tam aksine eğer herkesin birbirini mıncırdığı bir ülke sağlıklı bir ülke olsaydı, ülkemiz en baba saykoları yetiştirmezdi.. demek ki bu zamana kadar yapılan bir yanlış var.. çocuklara sınırların nerede başlayıp bittiğini bizzat yaşayarak göstermemiz gerekiyor.. mesele gülümsemek değildi zaten siz olayı iyice minimalize edip başını size doğru uzatan bebeğe kadar evirdiniz, sağolun :) mesele dokunarak, okşayarak sevmek.. işin özeti kimse kimsenin bebeğini "çok tatlı" olduğu gerekçesi ile okşayamaz.. başka ülkelerde bu taciz kategorisine girer.. bu konu ve içindeki minik konular da gülümseme değil dokunma üzerine.. saygı, ilk mesajınızda yazdığınız gibi istemsiz hamile karnına dokunarak olmaz (TANIDIĞINIZ BİLE OLSA).. çünkü o bebek değil, kadının bir parçası..

Konu nolmuş ya

Cidden rahmi alınmış ve "Çocuksuz da hayat güzel" temalı konusu ile kendisine belki de yazarak terapi yapan, sohbet ettikçe mutlu olan bir kadına "Üreyemediğiniz için böyle" minvalinde yorum mu yaptınız CuteMom ? İnanasım gelmiyor, gerçekten öyle mi yazdınız, ya da konu nasıl aktı da o çeşit cümleler kullanmak durumunda kaldınız?

Konu dışı ama, rahatsız edici bir ayrıntı, merak ettim.

hala kıskanıyorsunuz, hasetleniyorsunuz diyor ya rab hala. genelde bunu yapıyor. kim ona olumsuz bir şey dese onu kıskanmaktan ölüyor. zaten insanların tek yaptığı onun hayatını çılgıncasına, delicesine, ölümüne kıskanmak çünkü.

O konuyu ben de merak ettim. Bilen birisi buraya link koyabilir mi ki?

Cevap versem anlamayacak sussam ne güzel susturdum diye böbürleneceksiniz bunu yazmak yeterli diye düşünürüm. Çünkü ben gereksiz yazılanları pek sevmem. Sadece kendi düşüncelerinizi önemseyip tüm yazılanları anlatılmak istenenleri oraya buraya çekerek bile isteye anlamamak için ısrar ettiğiniz sürece zaten anlamayacaksınız zorla olmaz zaten. İyi günler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…