Konu artik bu değil evet konuyu açarken ben mi fesatim demezdim ? Rahatsız hissediyor olmam olaganmi diye sordum değil mi? Ama yok karistirin bakalim baska bisey bulunamiyor benim çocuğuyla yasadigim durun yaptigim evlilik isitilip isitilip getiriliyor neden? Ben siradan bir insanim bu yorumlari yazanlar kotuCuteMom insanların ne dusundugunu önemsemeyen biri bu konuyu neden dert ediniyor? Neden "çek elini" diyemiyor?
onu ben de gördüm şok oldum kaç sayfa vardı. konularını ben de okumuyorum çünkü kendi hemcinsine "hoşt" diyen birini dikkate alamam.Evet bir konusu var 2 bin mesaj olmuş neredeyse bi bakayım neymiş bu kadar önemli olan dedim. Her sayfada ege egenin okulu dikkati yemeği sınavları kocasının davranışları 3 5 tane de destekleyen var. Şimdi gelip bize de söylenir ama kendisi insanların konusuna pat pat yazmayı çok iyi beceriyor. Çoğu konusunuda okumam ama nickini görünce bi hıh oluyorum yani.
Ilk yorum yazdığım da bu konusu ayrıca.
Neyse şimdi ikinci bebeğini de ay ay tanırız tüm kk olarak sağlık olsun ne diyelim
anneligi kimse kucumseyemez isteyene dünyaya tek parmağında oynatiyormussun hissi yaratir sirf o istemiyor diye geri kalan bütün kadinlarin karar ini duygularini hiçe sayamazlar. Buarada o kadin benden dolayı gitmedi merak etme .Ay çok komiksin ya valla çok güldüm işim gücüm var yapamıyorum senin yüzünden sabahtan beri ..
Birde insanlar senin gibi birini ciddiye mi alıyor ??buna inanmam işte .
Anneliğe laf etmişmişler sen annelik den sorumlu devlet bakanı mısın ?böyle bir misyon edindin kendine .ç
Sodayı kendin iç sana lazım .zira hayal dünyasında yaşıyorsun ..
Evet bugün işim de vardı evde tembellik edeyim dedim takıldım kaldım .Ay anita arkadasim ne zavallisin ya oturmuş bütün gün yorum yazmissin oysaki ben sevgili ve mutlu hayatimda yasiyorum. Sana tavsiyem bu kadar kotu niyetli olma olmamaya calis ben siradan bir insanim kaka yapiyorum hepiniz göre bi dum duz bir insanin hata yaptiginda ozur dilemesini bilmisimdir . kimseyi bilerek isteyerek kirmadim ha bunlar farklı yerlere cekildi sonuçta burada bir suru kadiniz umurumda değil ama yok baska üyeliğin var mis yok kankistolarimi toplam isim beni koruyorlarmis hayir . kadinlar kulubune bir daha gelmeyecegim çünkü cocugumla alakli durumlar sizin zorunuza gitmemeli arkadaş derdim var di yazdim sizin sevgili konularından daha muhimdi korkuyorum ve paylasiyordum gerçekten yaziklar olsun bunun konusu eden herkeze
Evet cocuklarini birakan kadinlari sevmiyorum evet çocuklar ini birakip butun derdi yaptirdigi opr. Olan kadinlari benin midem kabul etmiyor hoş göremiyorum çünkü bende bunun erkek versiyonu yüzünden senelerimi ağlayarak geçirdim. Siz hos goruyorsaniz o sizin insanliginiz benim için elvermiyoronu ben de gördüm şok oldum kaç tane sayfa vardı. konularını ben de okumuyorum çünkü kendi hemcinsine "hoşt" diyen birini dikkate alamam.
Pardon?Konu artik bu değil evet konuyu açarken ben mi fesatim demezdim ? Rahatsız hissediyor olmam olaganmi diye sordum değil mi? Ama yok karistirin bakalim baska bisey bulunamiyor benim çocuğuyla yasadigim durun yaptigim evlilik isitilip isitilip getiriliyor neden? Ben siradan bir insanim bu yorumlari yazanlar kotu
Yahu kardesim hepimizin anası var .ağaç kavuğundan mı çıktık.şaka gibisiniz ya.niye küçümsesinler .anneligi kimse kucumseyemez isteyene dünyaya tek parmağında oynatiyormussun hissi yaratir sirf o istemiyor diye geri kalan bütün kadinlarin karar ini duygularini hiçe sayamazlar. Buarada o kadin benden dolayı gitmedi merak etme .
ben hoş görüyorum demedim ama kimse sana "hoşt" deme yetkisini vermiyor, azıcık had bil.Evet cocuklarini birakan kadinlari sevmiyorum evet çocuklar ini birakip butun derdi yaptirdigi opr. Olan kadinlari benin midem kabul etmiyor hoş göremiyorum çünkü bende bunun erkek versiyonu yüzünden senelerimi ağlayarak geçirdim. Siz hos goruyorsaniz o sizin insanliginiz benim için elvermiyor
ego tatminine ihtiyacim yok ben kendimi seviyorum ve bu seni ve senin gibi insanlar ilgilendirmiyor.ben bu hayatta varim seklini her turlu kanitlamis biriyim yapamasaydim severdiniz beniEvet bugün işim de vardı evde tembellik edeyim dedim takıldım kaldım .
Bana iyi niyet dersi vericek insan sen değilsin inan bana
İyi niyetin ortada.insanlara saygın .bem gerçek kişiliğini ortaya çıkardım ki arkadaşlarda zaten farkındaymış .
Evet bana göre sıradan birisin .zavallı olan sensin ki burdan ego tatmini yapıyorsun sürekli .burayı bu kadar ciddiye alma .sen burdan kopamazsın yalnızsın çünkü çevrem burası sadece .
O yüzden hiç gidiyorum falan yapma .3 gün sonra dönersin
Ay evet hoşt demişti dimionu ben de gördüm şok oldum kaç sayfa vardı. konularını ben de okumuyorum çünkü kendi hemcinsine "hoşt" diyen birini dikkate alamam.
Oda benim ayibim olsun sizi ilgilendirmiyorben hoş görüyorum demedim ama kimse sana "hoşt" deme yetkisini vermiyor, azıcık had bil.
evet şok olmuştum ya cidden.Ay evet hoşt demişti dimi
+1onu ben de gördüm şok oldum kaç sayfa vardı. konularını ben de okumuyorum çünkü kendi hemcinsine "hoşt" diyen birini dikkate alamam.
görebildiğim ve yorum yapabildiğim bir platformdaysa ilgilendiriyor.Oda benim ayibim olsun sizi ilgilendirmiyor
E ilgilendirmiyorsa neden gidicem diye ağlıyorsun ?ego tatminine ihtiyacim yok ben kendimi seviyorum ve bu seni ve senin gibi insanlar ilgilendirmiyor.ben bu hayatta varim seklini her turlu kanitlamis biriyim yapamasaydim severdiniz beni
Bilmediğim bir konuyla ilgili carpitilmis bir yoruma tenezzul etmeseydin bu yorumu yazmazdim evet ureyemediginiz için yazdim çünkü sebebini de siraladim ve çok hakliydim hala arkasindayimYahu kardesim hepimizin anası var .ağaç kavuğundan mı çıktık.şaka gibisiniz ya.niye küçümsesinler .
Herkes senin gibi kendini deşifre etmek zorunda değil bu platformda .Bu arada bu arada ister resmimi paylasirim ister baska biseyimi 11 senedir kadınlar kulübünde varim. Kimseyi dolandirmadim neysem o oldum hic saklanma gereği duymadım var mi baska bisey?
Ben sizin yorumlarinizi irdeliyormuyum? O konu kapanmadimi? Simdi ne ilgisi var ne kadar kotu niyetlisiniz. A anitaaa gidicem çünkü beni sevmeyen bir insan topluluğunun çocuğum için yazdigi alayci şeyleri kaldiramiyorum yoksa siz benim hicbiseyim olamazsinizda çocuk olunca konu Agrima gidiyorgörebildiğim ve yorum yapabildiğim bir platformdaysa ilgilendiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?