Neden hamile kadinin karnini elliyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
CuteMom insanların ne dusundugunu önemsemeyen biri bu konuyu neden dert ediniyor? Neden "çek elini" diyemiyor?
Konu artik bu değil evet konuyu açarken ben mi fesatim demezdim ? Rahatsız hissediyor olmam olaganmi diye sordum değil mi? Ama yok karistirin bakalim baska bisey bulunamiyor benim çocuğuyla yasadigim durun yaptigim evlilik isitilip isitilip getiriliyor neden? Ben siradan bir insanim bu yorumlari yazanlar kotu

onu ben de gördüm şok oldum kaç sayfa vardı. konularını ben de okumuyorum çünkü kendi hemcinsine "hoşt" diyen birini dikkate alamam.

anneligi kimse kucumseyemez isteyene dünyaya tek parmağında oynatiyormussun hissi yaratir sirf o istemiyor diye geri kalan bütün kadinlarin karar ini duygularini hiçe sayamazlar. Buarada o kadin benden dolayı gitmedi merak etme .

Evet bugün işim de vardı evde tembellik edeyim dedim takıldım kaldım .
Bana iyi niyet dersi vericek insan sen değilsin inan bana
İyi niyetin ortada.insanlara saygın .bem gerçek kişiliğini ortaya çıkardım ki arkadaşlarda zaten farkındaymış .
Evet bana göre sıradan birisin .zavallı olan sensin ki burdan ego tatmini yapıyorsun sürekli .burayı bu kadar ciddiye alma .sen burdan kopamazsın yalnızsın çünkü çevrem burası sadece .
O yüzden hiç gidiyorum falan yapma .3 gün sonra dönersin

onu ben de gördüm şok oldum kaç tane sayfa vardı. konularını ben de okumuyorum çünkü kendi hemcinsine "hoşt" diyen birini dikkate alamam.
Evet cocuklarini birakan kadinlari sevmiyorum evet çocuklar ini birakip butun derdi yaptirdigi opr. Olan kadinlari benin midem kabul etmiyor hoş göremiyorum çünkü bende bunun erkek versiyonu yüzünden senelerimi ağlayarak geçirdim. Siz hos goruyorsaniz o sizin insanliginiz benim için elvermiyor

Pardon?
Ne evliliği isitmisim?
Ben gözlemlediğim yazdim. Üstelik sizin beyanlarınızdan hareketle.
Her neyse...

anneligi kimse kucumseyemez isteyene dünyaya tek parmağında oynatiyormussun hissi yaratir sirf o istemiyor diye geri kalan bütün kadinlarin karar ini duygularini hiçe sayamazlar. Buarada o kadin benden dolayı gitmedi merak etme .
Yahu kardesim hepimizin anası var .ağaç kavuğundan mı çıktık.şaka gibisiniz ya.niye küçümsesinler .

ben hoş görüyorum demedim ama kimse sana "hoşt" deme yetkisini vermiyor, azıcık had bil.

ego tatminine ihtiyacim yok ben kendimi seviyorum ve bu seni ve senin gibi insanlar ilgilendirmiyor.ben bu hayatta varim seklini her turlu kanitlamis biriyim yapamasaydim severdiniz beni

Bu arada bu arada ister resmimi paylasirim ister baska biseyimi 11 senedir kadınlar kulübünde varim. Kimseyi dolandirmadim neysem o oldum hic saklanma gereği duymadım var mi baska bisey?

ego tatminine ihtiyacim yok ben kendimi seviyorum ve bu seni ve senin gibi insanlar ilgilendirmiyor.ben bu hayatta varim seklini her turlu kanitlamis biriyim yapamasaydim severdiniz beni
E ilgilendirmiyorsa neden gidicem diye ağlıyorsun ?

Yahu kardesim hepimizin anası var .ağaç kavuğundan mı çıktık.şaka gibisiniz ya.niye küçümsesinler .
Bilmediğim bir konuyla ilgili carpitilmis bir yoruma tenezzul etmeseydin bu yorumu yazmazdim evet ureyemediginiz için yazdim çünkü sebebini de siraladim ve çok hakliydim hala arkasindayim

[QU OTE="CuteMom, post: 51809617, member: 468236"]ego tatminine ihtiyacim yok ben kendimi seviyorum ve bu seni ve senin gibi insanlar ilgilendirmiyor.ben bu hayatta varim seklini her turlu kanitlamis biriyim yapamasaydim severdiniz beni[/QUOTE]

Rahimi olmayan bir kadına bunu dedin mi gerçekten. Ne kadar kotusun. Sende o ikinci bebeğin için çok ugrastin biri de kalkıp sana buna benzer bişey dese hoşuna gider miydi ?

Bu arada bu arada ister resmimi paylasirim ister baska biseyimi 11 senedir kadınlar kulübünde varim. Kimseyi dolandirmadim neysem o oldum hic saklanma gereği duymadım var mi baska bisey?
Herkes senin gibi kendini deşifre etmek zorunda değil bu platformda .
Evet işte onu diyorum hayatın bu .burdan ego tatmini yapıyorsun .
Afişe ediyorsun hayatını .çok yanlış buluyorum .iyilipin için söyledim bunu .
Normal değil senin davranışların anlattığın konular vs .

görebildiğim ve yorum yapabildiğim bir platformdaysa ilgilendiriyor.
Ben sizin yorumlarinizi irdeliyormuyum? O konu kapanmadimi? Simdi ne ilgisi var ne kadar kotu niyetlisiniz. A anitaaa gidicem çünkü beni sevmeyen bir insan topluluğunun çocuğum için yazdigi alayci şeyleri kaldiramiyorum yoksa siz benim hicbiseyim olamazsinizda çocuk olunca konu Agrima gidiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…