Neden hamile kadinin karnini elliyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benmiyim kötü ? Cute bak senin inan bana kiskanilacak hiçbir tarafın yok bak inan bana limomcuyu kiskanirim yine seni kiskanmam hıh
Hepimiz kıskanıyoruz ..
Cute Reis i
Hadi biz bekarız çocuğumuz yok kıskanıyoruz e sen bunları da yaptın neyi kıskanıyorsun??bunu açıklasın ..

Ben bir tek yeyip de kilo almayanlari kiskanirim, bir de akademik basarilariyla dunyaya acilanlari. Onun disinda kim evlenmis , kim cocuk yapmis , umrumda degil.

Beni de susam alerjimden vurmaya calistilar. Komik olmustu.

Neyse konunun disina daha fazla cikmayalim.

çocuğu olamayan bir insana bu konuda vurgu yapıp sonra nasıl "hak etti" diyebiliyor ya, bir insan nasıl bu kadar kötü kalpli olabiliyor, aklım almıyor. Allah vicdan rahatlığı versin.

Benim tam tersine hamileyken karnima dokunmalari cok hosuna giderdi.Fakat tisortunu siyirmak nereye sakladin yok dar giydin bunlar fenaymis.niyeyse senin bebeginin sagligi gerekli gereksiz herkese dert oluyor bir onlar dusunuyor bebisi bir onlar biliyor dogruyu.sen birseyden anlamiyorsun.ha bir de bunun aman sunu ye bunu yeme ,aaaaaa kilo almamis ya.neeeeee sezeryan mi olacaksincilari var.

Ya ben konuyu bilmiyorum kaldı ki öyle .yinede bu lafı sötleyemezsiniz.söylerseniz o lafları söyleyenlerle seviyeniz aynıdır benim adıma ..

Yok aslinda anita o konu cok ama cok extreme bir konuydu benim acimdan.. zaten konu sahibi olan arkadasin yumurtaliklarini aldirdigini çok sonradan öğrendim, ilk konusu (sanırım 3-4 sene önce olan) çok normal açılan, hatta annelerden çok destek alan bir konuyken yukarıda da yazdığım gibi çocuklara "dışkı" denilmesine kadar gelmişti.. bir insanın anne olma-olmama hakkına sonuna kadar saygı duyarken hakaret hakkına saygı duyamıyorum.. istediğini söyleyen, istemediğini işitir neticede..

çocuğu olamayan bir insana bu konuda vurgu yapıp sonra nasıl "hak etti" diyebiliyor ya, bir insan nasıl bu kadar kötü kalpli olabiliyor, aklım almıyor. Allah vicdan rahatlığı versin.
Zaten benim sinirimi bozan bu oldu. Hala kendini haklı görüyor. Çünkü o kadın haketmiş!

2 bin mesaj olan konu çocuğum ve öze durumu destekleyen acar okur yazar bu kadar cekemeninizi anlamiyorum allah size de bende ne varsa versinde bir rahat nefes alin .
@Mune konumu kapatip üyeliğini iptal edermisin

Çok güldüm :) Sizin neyinizi hazmedemesin ki insanlar? Bu egonun sebebi ne acaba...

O konuyu biliyorum, "Hoşt" lu konu evet, o konuda haklısınız.
Ama insan çocuktan bir laf ile vurulduğunda, cidden kendi çizgisinden çıkabiliyor; "Kimin ne düşündüğü umurumda değil" düşüncesi bile oluşmuyor, otomatik olarak çocuğuna araba çarpmak üzereyken önüne atılıp onu kenara iterek kendi çarpılan hal gibi bir hissiyat oluşuyor. Bu açıdan anlayabiliyorum söz konusu çocuk olunca bir anda mahalle ağzına bağlayanları.

Ha şu kısımda da haklısınız, öfke kör edici bir duygu. Kişi anlık sinirle, istikamete ok sallarken, o hedefin ardında duranları da vuruyor, incitiyor. Pisikologsunuz yanlış anımsamıyorsam, yorumlarınızı beğendiğim için aklımda kalmıştınız; siz daha iyi bilirsiniz elbette öfke ile insanların nasıl mantık kısmını ekarte ederek davrandığını ve hatta bunun bir açıdan sağlıklı bir boşalım olduğunu, yazarak yapıldığında.

Size kendimden bi örnek vereyim; mesela bu benim ikinci üyeliğim (İlk üyeliğimin iptalini istedim).
Çok alakasız bir konuda biri ile karşılıklı fikir farklılığı ve hatta bilgi düellosu yaşadık. O kişi psikoloji öğrencisi idi ve bir konuda çok kesin konuşuyordu. Ona, onun teorik kısımda kaldığını, daha farklı yönleri olabileceğini, bunu bizzat yaşayarak tecrübe ettiğimi, doktor sohbetlerimden örneklerle açıkladım. Hazmedemedi. Cidden doğru kelime bu, bilgide yenilmeyi hazmedemedi ve aynı günün gecesi hamileliğimde açtığım bir konudan bel altı yapmaya çalıştı.
Ona, saygı ve terbiye sınırları içinde cevap verdim, öfke problemi yaşayan ben, öfkemi belki de haddinden fazla kontrol ettim. Ancak diyorum ki şimdi, hak eden hak ettiği lafı işitmeli. İnsanlar, biz çizgimizden çıkmadığımız için çizgilerinin dışında fink atabiliyorlar belki de bu kadar. Bazı kelimeler, bazı cümleler ile balyoz gibi kafalarına ne halde olduklarını indirmek "Sen busun, önce kendine bak" hissini belki de en sert haliyle geçirmek gerekiyor, gerekiyor ki acı da olsa idrak için bir yol daha edinebilsinler. En azından ben böyle düşünüyorum.

Benim için durum böyle yani.

Zaten benim sinirimi bozan bu oldu. Hala kendini haklı görüyor. Çünkü o kadın haketmiş!
ben de onu diyorum. bir kere de ben haksızım, yanlış bir şey söyledim demek asla yok. onun yerine vay beni şöyle kıskanıyorsunuz aman beni nasıl da çekemiyorsunuz. ayıp yahu.

Ya kadın bizi kötü yaptı sen ne diyorsun.,kötüsünüz dedi gitti .bide kendinizi sevin dedi hayat dersi veriyor ..dikkate alın lütfen .
Zaten konu başlığı da direk bize yönelik galiba
"Neden elliyorsunuz ?"
Elliyorlar değil
Ellemeyin kızı yahu
Ben elledim sanırım ondan kızdı ..

Tüm konuyu okumadım (gerçi iftara çok var okurum) mesajınızı görünce ben de yazmak istedim, lütfen size karşı bir tavır olduğunu düşünmeyin o konuyu çok net hatırladığım için yazıyorum.

O konuda hamile kalmak için soğan kürü ya da dualar vb deneyen hanımlarla çok dalga geçilmişti cutemom da ben de sizin gibi alay edeyim o zaman diye bazı yorumlar yazmıştı. Yorumlarının içeriği neydi hatırlamıyorum oraları. Sadece durduk yere öyle bir tartışmanın yaşanmadığını söylemek istiyorum, karşılıklı bir atışmaydı. Bu arkadaşın yorumları ne denli yakışıksız ise hamile kalmak isteyenlerle alay edenlerinki de o denli yakışıksızdı ki başlatanlar onlardı.

Ben konu sahibini tanımam etmem, zamanında küçük yaşında bazı zorluklar yaşamış sonradan yüzü gülmüş bir kadın olarak görüyorum. Hepimizin karakterinde olduğu gibi onun da bazı gıcık tarafları vardır olabilir kimse mükemmel değil niye bu kadar yüklenilmiş ki.

Cute sana da söylemezsem içimde kalır popüler üyelerin üyeliğimi iptal edin tantanası yapıp sonra dayanamayıp geri dönmesi hastalığına yakalanmamış ol lütfen. Hemen niye üyeliğimi iptal edin diyosun ne olacak sanki iptal edilince daha önce de başka bi konunda yapmıştın böyle bişey.

Çok yakınımsa-kardeş,kuzen gibi- tekmelerse bana haber ver diyorum. .Sonra tekme attığı yere elimi koyuyorum. Bebeğin tekmelerini hissetmek çok hoşuma gidiyor. Yani ben öyle elliyorum yalan yok ama olur olmadık kişileri değil, diğerlerini dr izinli. Siz de rahatsızlığınızı belirtin buraya yazana kadar.

Dışkı mı ?

Ama şöyle bir durum var o kadına söylüyor ama başkaları alınabilir .kaç defa tüp bebek deneyip başarısız olan insanlar var forumda ..genelde insanlar bu forumu hamilelikle ilgili konular için kullanıyor .hassas bir konu ..

Oyle haklisin, ama ortam oyle bir hal aliyor ki gozun kimseyi gormeden tartisirken buluyorsun kendini.. yoksa sakin zamanda ima edilecek seyler bile degil evet..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…