Hepimiz kıskanıyoruz ..Benmiyim kötü ? Cute bak senin inan bana kiskanilacak hiçbir tarafın yok bak inan bana limomcuyu kiskanirim yine seni kiskanmam hıh
Ya öyle diyecekler tabi .illa bulucak bir kulup .bir konuda bem açmıştım unuttum bile .geçem tartışmada sende 19 yaş büyük bir adamla aşk yaşamışsın diye birsey dedi.ben konuyu unutmuşum yani düşün .bakıyor seni nerden yaralarsa ordan vurucak aklı sıra .bekarsan evde kalmış çocuksuzsan çocuğu olmuyor vs
Hayır kıskanılacak bir hayatları olsa anlarım da . Neyse ...
Hepimiz kıskanıyoruz ..
Cute Reis i
Hadi biz bekarız çocuğumuz yok kıskanıyoruz e sen bunları da yaptın neyi kıskanıyorsun??bunu açıklasın ..
çocuğu olamayan bir insana bu konuda vurgu yapıp sonra nasıl "hak etti" diyebiliyor ya, bir insan nasıl bu kadar kötü kalpli olabiliyor, aklım almıyor. Allah vicdan rahatlığı versin.Çocukları ve aileleri aşağılayıp onlara hakaret eden, aynı şekilde çocuk konusunda hasret çeken kadınları kültürel olarak yerden yere vurmaya çalışan birinin rahminin alınmasına vurgu yapılması, ancak "Hak etti bu lafı!" diyerek açıklanabilecek bir durum o halde.
Yani dediğiniz gibiyse, canı yananın can yakacak yerden vurmaya çalışması gayet olağan.
Çocuğumu, beni ve ailemi genelleyip kendi kafasına göre yorumlayan ve hakaret eden birine, ben de "Üreyemediğin için anlamıyorsundur!" derim.
Annem 8 sene çocuk hasreti çekmiş bir kadın, çocuğu olmayabilirdi de, nitekim ailemizde evlat edinen insanlar var. Bu, başkalarına hakaretin gerekçesi değil. Diğer deneyenler, istediği halde biyolojik olarak çocuk sahibi olamayanlar lütfen alınmasın, sözüm size değil, annelik kalp işi, rahim değil.
Yok yokKocalari yaristirir o zaman da :))
Ya ben konuyu bilmiyorum kaldı ki öyle .yinede bu lafı sötleyemezsiniz.söylerseniz o lafları söyleyenlerle seviyeniz aynıdır benim adıma ..
Zaten benim sinirimi bozan bu oldu. Hala kendini haklı görüyor. Çünkü o kadın haketmiş!çocuğu olamayan bir insana bu konuda vurgu yapıp sonra nasıl "hak etti" diyebiliyor ya, bir insan nasıl bu kadar kötü kalpli olabiliyor, aklım almıyor. Allah vicdan rahatlığı versin.
O konuyu ben de merak ettim. Bilen birisi buraya link koyabilir mi ki?
2 bin mesaj olan konu çocuğum ve öze durumu destekleyen acar okur yazar bu kadar cekemeninizi anlamiyorum allah size de bende ne varsa versinde bir rahat nefes alin .
@Mune konumu kapatip üyeliğini iptal edermisin
brologcu hayir yanlis yonlendiriyorsun ispat etmeni istiyorum.
Çünkü ben anne olmus kadınlarla alayci yorumlara yazmistim anneleri tiye aldiği için annelik duygularini hiçe saydigi için. Sacmaliyorsunuz baştan asagiya. Ama iyi yani soda için bi turlu sindiremessiniz beni. @Mune ayip ediyorsunuz zaten insanlar sevmiyor beni( ay çok umurunda) rahmi alinmiş anneligi kaybetmiş bir kadina o sözleri o şekilde söylemem mümkün bile degil
Size değil lafım yanlış anlaşılmasın ancak o kadın çocuk yapmaya çalışanları aşağıladıysa karşı tarafın da belaltı vurması gerekmezdi diye düşünüyorum. Burada düşünmeden laf eden, genelleyen çok fazla kadın var ve bu laflar konuyla alakasız pek çok kadına dokunuyor, yaralıyor. Beni de burada dellendiren, ya sabır çektiren çok fazla insan var açıkçası yalan değil ama yine de elimden geldiğince saygımı korumaya çalışıyorum, çünkü onun seviyesine inersem benim de ondan bir farkım kalmaz. Konu sahibinin de daha önce taciz edilen bir kadına karşı talihsiz bir lafı olmuştu, tepki görmüştü. Tahrik edildiğini düşünmüyorum bu yüzden açıkçası.
ben de onu diyorum. bir kere de ben haksızım, yanlış bir şey söyledim demek asla yok. onun yerine vay beni şöyle kıskanıyorsunuz aman beni nasıl da çekemiyorsunuz. ayıp yahu.Zaten benim sinirimi bozan bu oldu. Hala kendini haklı görüyor. Çünkü o kadın haketmiş!
Ya kadın bizi kötü yaptı sen ne diyorsun.,kötüsünüz dedi gitti .bide kendinizi sevin dedi hayat dersi veriyor ..dikkate alın lütfen .çocuğu olamayan bir insana bu konuda vurgu yapıp sonra nasıl "hak etti" diyebiliyor ya, bir insan nasıl bu kadar kötü kalpli olabiliyor, aklım almıyor. Allah vicdan rahatlığı versin.
Ellemeyin kızı yahuZaten konu başlığı da direk bize yönelik galiba
"Neden elliyorsunuz ?"
Elliyorlar değil
Tüm konuyu okumadım (gerçi iftara çok var okurum) mesajınızı görünce ben de yazmak istedim, lütfen size karşı bir tavır olduğunu düşünmeyin o konuyu çok net hatırladığım için yazıyorum.Bu siteye yeni üye olduğum zamanlardı sanıyorum, çocuğu olmayanlar da mutlu yaşayabilirler diye bir konu açılmıştı, konuyu açan bayan rahmini aldırdığı için çocuğu olamadığından nasıl mutlu yaşanılır gibi paylaşımlarda bulunuyordu, konu sahibi dan diye konuya dalıp '' siz üreyemiyorsunuz, doğuramıyorsunuz diye, kimse çocuk yapmasın mı'' diye kadınla resmen alay etmişti, o gün bugündür kendisinden hiç hazetmem.
Bu konu içinde, her düşündüğünüzü dan diye söyleyen biri olarak bu durum sizi çıkmaza itmemiştir, herkese verdiğiniz gibi karnınızı elleyenlerede verebilirsiniz cevabınızı, zira o potansiyel siz de fazlasıyla mevcut.
Dışkı mı ?Yok aslinda anita o konu cok ama cok extreme bir konuydu benim acimdan.. zaten konu sahibi olan arkadasin yumurtaliklarini aldirdigini çok sonradan öğrendim, ilk konusu (sanırım 3-4 sene önce olan) çok normal açılan, hatta annelerden çok destek alan bir konuyken yukarıda da yazdığım gibi çocuklara "dışkı" denilmesine kadar gelmişti.. bir insanın anne olma-olmama hakkına sonuna kadar saygı duyarken hakaret hakkına saygı duyamıyorum.. istediğini söyleyen, istemediğini işitir neticede..
Dışkı mı ?
Ama şöyle bir durum var o kadına söylüyor ama başkaları alınabilir .kaç defa tüp bebek deneyip başarısız olan insanlar var forumda ..genelde insanlar bu forumu hamilelikle ilgili konular için kullanıyor .hassas bir konu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?