Neden hamile kadinin karnini elliyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben o "hoşt" kelimesine atıfta bulunarak bir şey yazdım o da zavallı olduğumu ve onu kıskanıp hasetlendiğimi söyledi. o yüzden bu şekilde büyüdü.

Evet okudum bütün sayfaları şimdi karşılıklı atışma olduğu birşey diyemiyorum. Açıkçası
Kimseyi ne koruyorum nede taraf tutuyorum ben sadece konuyu bildiğim için yazdım

İyide o laf çocuk isteyip çocuğu olmayanlarıda yaralar .
Bu sitede hamile kalmaya çalışanlar var .üreyeniyorsunuz demek çok ağır bir laf .
Bir sürü kadını yaralar .çocuk yaşı geçmiş çocuğu olmayan kadınlar var .yapmayın böyle .belki o konuda çocuklara annelere hakaret edildi bilmiyorum ama karşılığı bu olmamalıydı.

İlk açıklamamda dedim Anita, öfke anında insan hedefin arkasındakileri de vurabiliyor, incitiyor bu kısımda haklısınız diye.
Rica etsem bir okuyun şu aynı alıntı ile aldığım yorumumu, tekrar tekrar yazmayayım.
Konu dışından mapus yatacağız cümleten.

Çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum. Sevgiler. :)

Ben hala niye banlanmdım
Kendimi şikayet edicem

CuteMom o lafi tam olmasi gerektigi gibi kullanmis valla. Acin o topigi bir okuyun. Kendilerini mutlu etmek icin anne olanalri asagilayan. Tu kaka yapan ne ararsaniz var. Hamile olmak icin ugrasanlarla bile dalga gecmisler.

CuteMom o lafi tam olmasi gerektigi gibi kullanmis valla. Acin o topigi bir okuyun. Kendilerini mutlu etmek icin anne olanalri asagilayan. Tu kaka yapan ne ararsaniz var. Hamile olmak icin ugrasanlarla bile dalga gecmisler.
Valla herkesin anası var .Annemide çok severim çok güzel kadındır..
Şimdi okuyamam üşenirim .
Ben anlattım anlatıcağımı .o anne olamayan kadınlatı mı korudu 'üreyeniyorsunuz' diyerek

Öncelikle sizi kıskanmadığımı belirteyim. İnanmayacaksınız büyük ihtimalle, gerekçelerimi de sunayım o yüzden.

Tipinizi gördüm, gayet ortalama bir dış görünüşünüz var. 20 yaşına gelmeden evlenip sonra boşanmışsınız. Eğitim desen lise mezunusunuz. Maaşınızı da yazmıştınız bir konuya.

Sizden güzelim, gencim. Eğitimliyim. Evlilik delisi değilim, teklif aldım kabul etmedim. Maddi durumum ve maaşım sizden iyi. Yani sizi kıskanmam için HİÇBİR sebebim yok...

Şu mesajıma kadar sahip olduğum hiçbir şeyi kimsenin gözüne sokmadım burada, bahsetmedim bile. Ama öeh dedirttiniz. Yok "beni kıskanıyorsunuz, hasetleniyorsunuz, fesatsınız" bilmem ne. Bakmayın dertlerle boğuşan hayırsız kocadan boşanmaya çalışan eğitimsiz kadınların konularına. Bu forumdaki çoğu kadının eğitim düzeyi de hayat standardı da güzelliği de sizi katlar. Bazen eleştiriler sadece kötü ya da yanlış olduğunuz içindir. İnsanın dönüp bir kendisini irdelemesi gerekir.

Ajdar'ı da tüm Türkiye tanıyor unutmayın. İğrenç sesiyle ve "değişik" karakteriyle kazındı hafızalarımıza...

Valla herkesin anası var .Annemide çok severim çok güzel kadındır..
Şimdi okuyamam üşenirim .
Ben anlattım anlatıcağımı .o anne olamayan kadınlatı mı korudu 'üreyeniyorsunuz' diyerek
Useniyorsaniz detayini bilmediginiz konudan cimbizlanan bir kelime uzerinden yorum yapmayin lutfen. Anne olanlari vs korudu demiyorum. Yapilan vir genelleme vardi anne olarak cutemom da o genelleme icindeydi. Ve yerinde bir serzenisti.
Cocugu olan olmayan isteyen istemeyen herkese karsi hosgoruluyumdur. Tabi herkea kendi sinirinda durdugu surece. Eger birileri kendini tatmin etmek icin benim sinirlarimi gecerse bende onun sinirlarina dayanirim.
Bence bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok. Konu butunuyle okudundugunda anlasilabilecek bisey zaten.
Bir kelimeye alip sagindan solundan cekistirerek uzatmamiza da gerek yok.

O konuda cok fazla uzerine gidildi olivia nin. Hatirladigim kadariyla evcillerin cocuklarin yerini tutabilecegi karsilastirmasi da yapilmisti. Annelere gore boyle hissetmek dogru degildi ve evcille cocuklar bir tutulmamaliydi. Direkt olarak bir hakaret hatirlamiyorum. Varsa da sonradan annelerin tepkisi yuzunden oldu. Insanlar hadleri olmayan seylere cok karisir oldu. Bu karisiklik bu yuzden.

Konuya bakıcam bir .nerden bulabilirim ?

T
Gideceğini hiç sanmıyorum bende.
Ya gitse nerde özgüven depolayacak ..öyle bir atarlandı gitmesin zaten ..kimseye git demedik kendi gidicem gidicem dedi .
Kıskanıyorsunuz dedi.kendinizi sevin dedi.hayat dersi verdi ..
Hoşt demedi daha asıl onu bekliyoruz cute reisten

Konu sahibi konuya yaptığımız yorumları bir kenara bırakıp kişiliğimize saldırmasa biz de onun karakter sorunlarıyla ilgilenmeyiz. En ufak eleştiride kıskanç ya da haset oluyoruz.

Ohoooo pilav nerden girmişsin konuya. Burda beden toplumun ortak malıdır diyen mi var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…