Neden hamile kadinin karnini elliyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 bin mesaj olan konu çocuğum ve öze durumu destekleyen acar okur yazar bu kadar cekemeninizi anlamiyorum allah size de bende ne varsa versinde bir rahat nefes alin .
Mune konumu kapatip üyeliğini iptal edermisin

Cok dogru soyluyorsunuz...
Bence bebek sevmek isteyenler de normal, anlattigim gibi, primatlarda olan bir olay, hormonlarla ilgili.
Annelige baslangic yapmak isteyen kadinlarla ilgili.

çok ilginç. o çocuğu tutunca ne oluyor ki acaba? yani, hayvan bu neticede. yararına bir durum olmasa o kadar uğraşmaz. alıp yavruyu kaçıyor demenizi bekledim sonda, ama sadece tutup geri veriyormuş.
Evet bence de ilginc ama sasirmamak gerekir... Kiz cocuklari da evcilik oynamayi cok severler ya, aynisi diger primatlarda da var. Bir de bebegi kacirmasi icin neden yok, besleyemeyecegini ve onun olmadigini cok iyi biliyor, annenin guveni kazanmak icin o kadar yatirimda bulunmus, hem de anti sosyal bir davranisla klanin disilerinden dayak yeme olasiligi buyuk.

Şimdi bizde sen kimsin biz seni tanıyormuyuz? Bize ne karnındanmı diyelim ( Tıpkı senin yaptığın gibi)
Size simdi karnimi aciyorum mükemmel karnimi görmeye hazirmisiniz desem bu cevabi verebilirsiniz ama olmamis.
A anitaaa kim bilmiyorum hat İslami yorumda genelde kin tutmak gibi hüyük yok 2 kere üst üste cevap yazinca kavga etmek istiyorsun herhalde yazdim ki hic yanilmamisim.
Neyse prenses demiş kusura bakmayın ama kendini beğenmişlik bile hakedilmeli herkesin haddine değil . konuya ve foruma yazdigim son mesajim .

Diğer primatlar yavrumu seviyor diye yaygara kopariyor mu meraktan soruyorum sırf

Ay kaçıyorum konudan.
Konu sahibinin kankaları basmış konuyu .hatta farklı hesaplardan kendi bile olabilir
Ne diyeyim karnını ellemez inşş bir daha kimse ..Ramazan günü dualarım seninle
ayrıca bu yorum Mune incelesin baska üyeliğin hic olmadi ben senin gibi değilim saklanmam hatta konuya bir kaç saattir de bakmamistim . yorum yazanlarla hic samimiyetim yok bütün yorumlar bile okumadim

Yok o bizim topluma özgü bence. Yada şöyle; zarar göreceğini düşündüğü yerlerden bebeği uzaklaştırabilir. Kediler mesela yapıyor bunu diye biliyorum ama yaygara kopardıklarını sanmıyorum. Onlarınki koruma içgüdüsü, diğerlerinin ki naz, kapris, şımarıklık.
Diğer primatlar yavrumu seviyor diye yaygara kopariyor mu meraktan soruyorum sırf

aha cok cok guldum cidden tesekkur ederim bu gun ilk defa... Mizahiniz bol olsun.
Yok iste genc disi strateji yapmis burada. Primatlar cok hiyerarsik yapiya sahip oldujlarindan ve sosyal kurallari cok sert oldugundan kitabina uygun ve uslu bir yaklasim izlemis. Herhalde bir cesit "izin isteme" ritueli olmus. Elbette direkt bebegi kapip kucagina alsaydi yerdi samari diye dusunuyorum. Ozellikle sempanzelerde cok fena dayak yeme olasiligi olurdu.

Sevgili Cutemom, sanırım biraz hassas ve gergin bir dönem geçiriyorsun.
Tişörtünü kaldırmaları dışında gerilecek bir durum yok. Hamileliğin dışında bir dokunma, temas vs durumu olsaydı; hak verip, bu taciz diyecektim. Ama mantıklı düşünüldüğünde
bu taciz değil. Çünkü kimse sana dokunduğunun farkında bile değildir;
kendilerince karnına dokunarak bebeği sevdiklerini düşünüyorlar. =) =)
Evet; rahatsız olabilirsin ama bunu hoş bir şekilde engelleyebilirsin de.
Birisi dokunacağında kendini geri çekebilirsin, nazının geçtiği kişilere söyleyebilirsin de...
Çaresiz bir durum değil ki bu. Bunu kendine niye ızdırap haline getirdin onu anlamadım !?
Hamilesin sen, bu tür şeyleri kafana takıp; kendini gerip bebişi de rahatsız etme.

Yok o bizim topluma özgü bence.

Şimdi bir bebeği görürsün böyle uzaktan gulumsersin "Allah bagislasin çok tatlı " dersin l. Ama anasinin suratı sirke satiyordur. Yediler çocuğu çünkü

Ama öyle yani :) bende hamile oldum çocuk dogurdum da Bebeğimi de çok seven oldu. Mutlu oluyordum sadece. Hatta liseli kızlar bi kez kucagimiza alabilirmiyiz derlerdi tabiki diyip veriyordum. Şimdi bakıyorum da cocugumun hicbiyeri eksilmemis çok şükür

Oysa bebeğinizi cam fanus içinde yetiştirmeniz gerekiyordu. Lütfen

Ikincide öyle yapicam. Milletin çocuğu kıymetli benim ki neden olmasın dimi.
Yap yap. Herhalde vardır bir bildikleri ne diyeyim . Şunu anlarım; bebekler şapur şupur uçuklu dudakla öpülmez yada ne bileyim gripsen yaklaşmazsın ama bunlarınki çok abartı. Bir de cidden bebeklerin birçoğu da sevimsiz. Bariz belli sevimsiz. Bunu böyle söylemek hoş değil ama gerçekler acıdır.

Her anne kendi acisindan en dogru olani yapiyor tabi ki. Ama cocuga isteyen herkesin dokunabiliyor olmasi her ne kadar yaninda biz varken cok problem olmasa da ileride biz yaninda olmadigimizda Allah korusun tacizleri cocugun algilayamamasini saglayabilir.
Artik herkes gereksiz hassaslik yapiyor diyoruz ama devir de eski devir degil kabul etmek lazim. Bildiginiz sapkin bir millet olma yolunda ilerliyoruz maalesef

Şimdi bir bebeği görürsün böyle uzaktan gulumsersin "Allah bagislasin çok tatlı " dersin l. Ama anasinin suratı sirke satiyordur. Yediler çocuğu çünkü
Ayyy bu hafta bana oldu bu olay. Kadının bebeğine maşallah ne tatlı deyip gülümsedim. Karşılığında bana pis pis baktı kadın. selam sabahı kesicem o kadına karşı

Dokunma değil. Zaten kimsenin bebegine izinsiz dokunmam da almam da. Hani böyle bi için kaynar ama kelimelerle ifade edersin. Anlatmak istedigim bu temas değil kesinlikle. Yalap şalap opulup mincirilmasina bende karşıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…