Neden hamile kadinin karnini elliyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy bu hafta bana oldu bu olay. Kadının bebeğine maşallah ne tatlı deyip gülümsedim. Karşılığında bana pis pis baktı kadın. selam sabahı kesicem o kadına karşı

Dimi insan bi tuhaf oluyor .

Dokunma değil. Zaten kimsenin bebegine izinsiz dokunmam da almam da. Hani böyle bi için kaynar ama kelimelerle ifade edersin. Anlatmak istedigim bu temas değil kesinlikle. Yalap şalap opulup mincirilmasina bende karşıyım
Cocuga ne tatli sey masallah dediginizde havasindan gecilmeyen annelerden bahsettiniz galiba :) Zaten herhanhi bi seyin orta ayarini tutturamiyoruz ki bunu tutturalim :)

Bide sosyal medyada yüzünü kapatanlar var onlara hiç değinmek bile istemiyorum :)

Oysa bebeğinizi cam fanus içinde yetiştirmeniz gerekiyordu. Lütfen

Niye bu kadar alay edildi bu konuyla anlamadım ben, sanırım forumla ilgili gözden kaçırdığım bir durum var.

Ama bebeği biraz cam fanus içinde büyütmek gerekiyor ne yazık ki.
Ben anne değilim, 18 yaşındayken kardeşim oldu. Babamlara gittiğimde arabasıyla gezdirirdim. Gelen geçen çocuğa dokunurdu. Elleri temiz mi belli değil, belki bulaşıcı bir hastalığı var, belki kötü niyetli biri diye düşünür ve rahatsız olurdum. Ben anne değildim, hatta çocuk yaştaydım, ben anneyim şımarıklığında da değildim ama böyle hissettim her zaman.

Ayrıca daha önce çokça konuşuldu ama herkesin çocuğa dokunmasını ben de doğru bulmuyorum. Taciz ne yazık ki yaşanan bir şey ve çocuklar buna maruz kalabilir. Anne babanın ruhu bile duymayabilir. Çocuğu fanus içinde yetiştirmek bu travmaları yaşamasından iyidir bence.

Yani annelik elbette kadının doğasında olan bir şey ama herkesin çocuğu kendisine kıymetli. Nasıl ki bizlerin anneleri, babaları, kardeşleri, eşleri bizler için biricikse, insanların çocukları da öyledir diye düşünüyorum.

Elbette bir sürü kaprisli, şımarık, prenses sendromu yaşayan kadın var. Ama burada epey alaya alınmış anneler, insanlara güvenmeyen, her gün gördüğü ölümlü, tecavüzlü çocuk haberlerinden korktuğu için temkinli davranan anneleri üzebilir bu yorumlar bence.

Niyetim polemiğe girmek değil yanlış anlaşılmasın, sizi alıntılamamın sebebi ise daha önce yorumlarınızı beğendiğim için kendime yakın görmemdir.

Şimdi saptama yapıcam .kimse üstüne alınmasın kötü niyetle yazmıyorum .sosyolojik olarak bir değerlendirme sadece..
Yediğimiz yemekler hormonlu .çok sağlıksız yaşıyoruz .buda hamile kalmamızı engelliyor .ben hiç denemedim gerçi ama
Böyle olunca tak diye hamile kalmak artık zorlaştı .insanlar uzun tedaviler görüyor .bunalıyor .şehirli kadınlardan bahsediyorum.hal böyle olunca doğuran kadın kendini daha özel hissetmeye başladı .herles için konuşmuyorum .
Eskiden 5 çocuk yaparlardı kimsenin övündüğünü bu kadar evham yaptığını görmezdik.
Şimdi iki kitap okuyor başımıza piskolog mübarek .maşşalah demediler diyordu geçen arkadas yahu belki o tarz konuşmuyor insanlar ne biliyorsu.her lafta bir artniyet arama .böyle bir tuhaf davranışlar
Bizde gidip yabancılara öptürün demiyoruz ki .yakın çevre için konuşuyorum .şahsen ben öpmem sarılırım sadece kafasını öperim oda çok yakınsa .soğuk duruncada çocuğumu sevmedi diyorlar be tapsak ki anlamadım..

o sevdirmeyenlerden biri de benim.. neden her bebek gördüğümüzde "ayy ne tatlı" deme ihtiyacı hissederiz hiç anlamam.. ben çok çocuk seven bir kadın değilim belki de ondan ama bu güne kadar yabancı bir bebeğe yaklaşıp da maşallah dediğimi ya da okşadığımı hatırlamam.. kendi yanımda ki yeğenimi öperken bile izin alırım.. ben cam fanusta yetiştirmedim ama yaklaşanları kibarca redderttim.. arkadaşın dediği gibi, sevmek isterseniz sevgiye ihtiyacı olan çok fazla çocuk var sevginizi onlara verebilirsiniz..

Yani bu hafta olan olayda çocuğun ayağına bile dokunmadım. Biz kadınla muhabbet ettik tam ayrılırken bebeğine ayy bu da çok tatlı dedim. Ona bozuldu sanırım. Banane bundan sonra görmezden gelirim bebekleri. O gün de ayıp olmasın diye dedim çocuğu umrumda değil yani. Çünkü başka bi arkadaşım var ve pimpirikli ben bunu iyi biliyorum. Bu yüzden onun bebeğine hiç dokunmadım bişey de demedim nazara feci inanıyo çünkü. E bebeğime değer vermedi diye küstü. Ne yapayım inan şaşırdım şu bebekli insanlara :)

Ben dokunmaktan hoşlanmam , kolay kolay da dokunmam . Fakat hamileyken gerek izin alarak gerekse aniden dokunan akrabalar , arkadaşlar olurdu hiç rahatsız olmadım . Nedense garipsemedim bile .

Bu biraz kişiye göre değişir sanırım o nedenle kişinin isteğine saygı duymak gerek . Bu konudan anladığımız üzere kardeşiniz , dostunuzda olsa izin almadan hamile karna dokunulmamalı .
Tişört kaldırma konusu zaten başlı başına olay sakince de olsa direkt uyarmalıydınız .

Tişörtü kaldırma olayını ben de anlamadım saçma ama hamile olsam bir kadın üstten karnıma dokunsa veya yakınım olan bir erkek hoşuma gider benim bunda abartılacak bir durum göremiyorum.

Üstten bebeği sevme durumumun hoşlarına gitmesi benim de hosuma giderdi neticede.

Eğer rahatsızsanız tatlı dille söyleyebilirsiniz neticede sizin bedeniniz.

Yemin ederim tam noktaya değinmişsiniz. Aşırı bebek severim. Böyle bir bebek gördüğüm zaman direk temasta bulunmam ama uzaktan sevme girişiminde bulunurum. Bakarım eğer annesi soğuk suratlıysa yanaşmam. Vallahi nefret ediyorum o tiplerden yahu yemedik çocuğunu. Seviyoruz işte. Benim cocugum olsa sevseler hoşuma gider yani. Böyle kadınların psikolojik problemleri oldugunu düşünüyorum. Sanki dünyada tek bebek onda var. Neyin tiribi bu yani.

Iste ben de diyorum zaten, gayet dogal bebek sevmek istemek, ama yukarida bir uyenin dedigi gibi her bebek de sevimli degil .

Pardon biraz yanlış anlamış olabilirim önceki yorumları çok dikkatli okumadım :) Bir iki sert yorum okudum bebek sevmekle ilgili öyle yazmıştım..
Bebekler en saf halimiz bu yüzden ayrıca çok güzel ve sevimliler, bu dürtü çok normal..
Hele bazıları çok sıcak kanlı oluyorlar.
O kadar sertlik var ki bazı annelerde sanki kötü bir şey yapıyormuşuz gibi, artık daha bir çekiniyorum ama izin verdikleri kadar abartmadan severim yine açıkçası. Bir noktada da haklılar dünyada kötülük arttı taciz vs., hastalık falan da kapar kısmını anlıyorum fazla temas edilmesin öpülmesin vs. çok insan temas kurmak istiyordur haliyle, bazı insanlar da düşüncesizce yaklaşıyorlar ama kötü bir şey yapıyormuşcasına abartılmasını da yanlış buluyorum.
Karnımı ben de elletmezdim sanırım özellikle açarak, benim bedenime her istediği zaman her insan dokunmamalı dikkat etmeli diye düşünüyorum ama sonuç olarak kötü niyet olmadığını da biliyoruz bir yandan..

Bence biraz abartmışsınız.
Tamam hoşlanmamış olabilirsiniz ama bunu konu açacak kadar dert edinmeniz tuhaf değil mi?
Forumdan bildiğim kadarıyla kendinizi ifade etme konusunda sıkıntınız yok.
Sizin kolaylıkla halledebileceginiz bir mesele bu.
Bir arkadaşın da dediği gibi duygularınızı uçlarda yaşıyorsunuz bence de.

Bu siteye yeni üye olduğum zamanlardı sanıyorum, çocuğu olmayanlar da mutlu yaşayabilirler diye bir konu açılmıştı, konuyu açan bayan rahmini aldırdığı için çocuğu olamadığından nasıl mutlu yaşanılır gibi paylaşımlarda bulunuyordu, konu sahibi dan diye konuya dalıp '' siz üreyemiyorsunuz, doğuramıyorsunuz diye, kimse çocuk yapmasın mı'' diye kadınla resmen alay etmişti, o gün bugündür kendisinden hiç hazetmem.

Bu konu içinde, her düşündüğünüzü dan diye söyleyen biri olarak bu durum sizi çıkmaza itmemiştir, herkese verdiğiniz gibi karnınızı elleyenlerede verebilirsiniz cevabınızı, zira o potansiyel siz de fazlasıyla mevcut.

P Ya kadıncağız doğurmuş bırakın azcık şımarsın .kadının iki kuruş eğlencesi var şu kk onuda burnundan getirdik .
komik valla bu insanlar
Doğuramıyoruz diye hasetlendik kadına ..denemedim gerçi olur mu olmaz mı bilemem de .tek yavrulayan bu ya .kıskanıyorız kk ca onum mükemmel hayatını

Yakın arkadaşlarımın hep karnına dokundum zaten onlar elle bak bak diye heves eden sevimli sıcak insanlardır.
Tanımayan zaten dokunmasın ama siz de fazla dert etmişsiniz. Bir üst level ablalar var bi de çocuğu seveceğiz diye aklı giden.
Dün migrosta ufak bir bebek bana gülümsedi annesi bebek arabasıysla öyle bir gitti ki sanırsın alip kaçacağım arada 3 metre mesafe var...
Sokakta birbirne kızıp bağıran insanlar yerine hamile göbeği ve bebek seven insanlar görmeyi tercih ederim
Iyi günler

P
Ya kadıncağız doğurmuş bırakın azcık şımarsın .kadının iki kuruş eğlencesi var şu kk onuda burnundan getirdik .

Kendisi gözlemlediğim kadarı ile zaten fazlasıyla şımarık, burnundan gelecek kadar insanları önemsemediğini zaten yorumlarında belirtiyor ama ben o konuyu açan bayana çok üzülmüştüm İnşallah çok mutlu olur hayatı boyunca.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…