Ayyy bu hafta bana oldu bu olay. Kadının bebeğine maşallah ne tatlı deyip gülümsedim. Karşılığında bana pis pis baktı kadın. selam sabahı kesicem o kadına karşı
Cocuga ne tatli sey masallah dediginizde havasindan gecilmeyen annelerden bahsettiniz galiba :) Zaten herhanhi bi seyin orta ayarini tutturamiyoruz ki bunu tutturalim :)Dokunma değil. Zaten kimsenin bebegine izinsiz dokunmam da almam da. Hani böyle bi için kaynar ama kelimelerle ifade edersin. Anlatmak istedigim bu temas değil kesinlikle. Yalap şalap opulup mincirilmasina bende karşıyım
Aynen kötü hissettim. Ama eminim bebeğin yanından yürüyüp geçsem de bu sefer çocuğumu sevmediler diye küserdi. Yok ama küsmesini tercih ederim. Bu ne ya ayy beni taciz ettiler ay benim çocuğuma bilerek nazar değirdiler vs.Dimi insan bi tuhaf oluyor .
Cocuga ne tatli sey masallah dediginizde havasindan gecilmeyen annelerden bahsettiniz galiba :) Zaten herhanhi bi seyin orta ayarini tutturamiyoruz ki bunu tutturalim :)
Aynen kötü hissettim. Ama eminim bebeğin yanından yürüyüp geçsem de bu sefer çocuğumu sevmediler diye küserdi. Yok ama küsmesini tercih ederim. Bu ne ya ayy beni taciz ettiler ay benim çocuğuma bilerek nazar değirdiler vs.
Eheh evet onlar da orjinal baya :)))Bide sosyal medyada yüzünü kapatanlar var onlara hiç değinmek bile istemiyorum :)
Oysa bebeğinizi cam fanus içinde yetiştirmeniz gerekiyordu. Lütfen
Şimdi saptama yapıcam .kimse üstüne alınmasın kötü niyetle yazmıyorum .sosyolojik olarak bir değerlendirme sadece..Aynen kötü hissettim. Ama eminim bebeğin yanından yürüyüp geçsem de bu sefer çocuğumu sevmediler diye küserdi. Yok ama küsmesini tercih ederim. Bu ne ya ayy beni taciz ettiler ay benim çocuğuma bilerek nazar değirdiler vs.
Yani bu hafta olan olayda çocuğun ayağına bile dokunmadım. Biz kadınla muhabbet ettik tam ayrılırken bebeğine ayy bu da çok tatlı dedim. Ona bozuldu sanırım. Banane bundan sonra görmezden gelirim bebekleri. O gün de ayıp olmasın diye dedim çocuğu umrumda değil yani. Çünkü başka bi arkadaşım var ve pimpirikli ben bunu iyi biliyorum. Bu yüzden onun bebeğine hiç dokunmadım bişey de demedim nazara feci inanıyo çünkü. E bebeğime değer vermedi diye küstü. Ne yapayım inan şaşırdım şu bebekli insanlara :)Şimdi saptama yapıcam .kimse üstüne alınmasın kötü niyetle yazmıyorum .sosyolojik olarak bir değerlendirme sadece..
Yediğimiz yemekler hormonlu .çok sağlıksız yaşıyoruz .buda hamile kalmamızı engelliyor .ben hiç denemedim gerçi ama
Böyle olunca tak diye hamile kalmak artık zorlaştı .insanlar uzun tedaviler görüyor .bunalıyor .şehirli kadınlardan bahsediyorum.hal böyle olunca doğuran kadın kendini daha özel hissetmeye başladı .herles için konuşmuyorum .
Eskiden 5 çocuk yaparlardı kimsenin övündüğünü bu kadar evham yaptığını görmezdik.
Şimdi iki kitap okuyor başımıza piskolog mübarek .maşşalah demediler diyordu geçen arkadas yahu belki o tarz konuşmuyor insanlar ne biliyorsu.her lafta bir artniyet arama .böyle bir tuhaf davranışlar
Bizde gidip yabancılara öptürün demiyoruz ki .yakın çevre için konuşuyorum .şahsen ben öpmem sarılırım sadece kafasını öperim oda çok yakınsa .soğuk duruncada çocuğumu sevmedi diyorlar be tapsak ki anlamadım..
Şimdi bir bebeği görürsün böyle uzaktan gulumsersin "Allah bagislasin çok tatlı " dersin l. Ama anasinin suratı sirke satiyordur. Yediler çocuğu çünkü
Ama öyle yani :) bende hamile oldum çocuk dogurdum da Bebeğimi de çok seven oldu. Mutlu oluyordum sadece. Hatta liseli kızlar bi kez kucagimiza alabilirmiyiz derlerdi tabiki diyip veriyordum. Şimdi bakıyorum da cocugumun hicbiyeri eksilmemis çok şükür
Zaten sizin hislerinizde bir sorun yok. Bebekleri sevmek isteyebilirsiniz fakat bunu genelde yanlış anlıyorlar. Buradaki yorumlara bir bakın. Yok karnıma dokunmasınlar, yok bebeğimi herkes seviyor. Vallahi herkesin çocuğu kendine sevimli. Çevremde bir sürü bebek var. Sevimli diyebileceğim bir yada ikidir. O yüzden gerçekten ihtiyacı olan çocuklara verin sevginizi derim.
Iste ben de diyorum zaten, gayet dogal bebek sevmek istemek, ama yukarida bir uyenin dedigi gibi her bebek de sevimli degil .
Ya kadıncağız doğurmuş bırakın azcık şımarsın .kadının iki kuruş eğlencesi var şu kk onuda burnundan getirdik .Bu siteye yeni üye olduğum zamanlardı sanıyorum, çocuğu olmayanlar da mutlu yaşayabilirler diye bir konu açılmıştı, konuyu açan bayan rahmini aldırdığı için çocuğu olamadığından nasıl mutlu yaşanılır gibi paylaşımlarda bulunuyordu, konu sahibi dan diye konuya dalıp '' siz üreyemiyorsunuz, doğuramıyorsunuz diye, kimse çocuk yapmasın mı'' diye kadınla resmen alay etmişti, o gün bugündür kendisinden hiç hazetmem.
Bu konu içinde, her düşündüğünüzü dan diye söyleyen biri olarak bu durum sizi çıkmaza itmemiştir, herkese verdiğiniz gibi karnınızı elleyenlerede verebilirsiniz cevabınızı, zira o potansiyel siz de fazlasıyla mevcut.
P
Ya kadıncağız doğurmuş bırakın azcık şımarsın .kadının iki kuruş eğlencesi var şu kk onuda burnundan getirdik .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?