Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her işin eksik oluyor işlerım yolunda gıtmıyor bır türlüEvet, mesela bu mesajınız da eksik.![]()
oda olabılır çok şükür aç degılım acıkta degılım...belkide rahat batıyodur
yalnız degılım sizler varsınız....Yanlız değilsin cnm... hemde hiç yanlız değilsin. Çokmu negatif düsünüyorum.
bende denıyorum ama olmuyorVardır bir hayır diyerek şerden hayır çıkarmayı öğrensek herşey ne güzel olurdu.. Ben öğrenmeye çalışıyorum buaralar![]()
allah razı olsun canım..evdeyım ve yalnız hisssettım galıba kendımı bıraz....Olmuyorsa, Oldurmayanın da bir bildiği vardır mutlaka.
Biliyo musunuz bugün bir öğrencim yaşadığımız ilçede kaçırıldı. Sebebiyse bu yavrunun bir babaya sahip olması değil; hayırsız, başıboş bir babaya sahip olması.
Düşünün ki 18 yaşındaki bir genç babasını en son ilkokula giderken görmüş olsun. Yaratan daha iyi bilir ya, bazı şeylerin yokluğu daha hayırlı kimi zaman. Her şeyin hayırlısını versin. Babanın da, evladın da. Vermedikleri için de sabır ve teslimiyet.![]()
allah razı olsun canım..evdeyım ve yalnız hisssettım galıba kendımı bıraz....
sagol canımİnsanın böyle zamanları olur. Hatta yaşadığı sürece hep olur. Çünkü elimizdekiyle yetinmemek, fark etmemek, pes etmek, şikayet etmek işimize gelendir. Bizden zor durumda yaşanan bile diyemeyeceğim, yaşanmak zorunda olan nice hayatlar var. Eminim bunları siz de biliyor ve düşünüyorsunuz. Ancak şu anki yalnızlık size kendinizi kötü hissettirdi. İçinizi ferahlatacak dualar öğrenin. Bu dertleri yaşayan ne ilk ne de son insansınız, kendinize hep bunu telkin edin.