• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden hep eksik

Hep şuna inanırım kendi hayatımda. Manevi olarak eksik bıraktığım şeyler varsa -bir uyarı niteliğinde- yolunda gitmez birçok şey. Birinden Güleryüz esirgediysem mesela, ihtiyaç sahibi birilerini bile isteye görmezden geldiysem ya da.

15 yıldır evlıyım tüm tedavılere ragmen bebegım olmuyor...ev aldım hiç bir şey istedıgım gıbı gıtmedı. işim yok...eşimin tayını nedenıyle hiç tanımadıgım bır şehirdeyım.......vs vs...

Yanlız değilsin cnm... hemde hiç yanlız değilsin. Çokmu negatif düsünüyorum.

Vardır bir hayır diyerek şerden hayır çıkarmayı öğrensek herşey ne güzel olurdu.. Ben öğrenmeye çalışıyorum buaralar:KK14:

Olmuyorsa, Oldurmayanın da bir bildiği vardır mutlaka.
Biliyo musunuz bugün bir öğrencim yaşadığımız ilçede kaçırıldı. Sebebiyse bu yavrunun bir babaya sahip olması değil; hayırsız, başıboş bir babaya sahip olması.
Düşünün ki 18 yaşındaki bir genç babasını en son ilkokula giderken görmüş olsun. Yaratan daha iyi bilir ya, bazı şeylerin yokluğu daha hayırlı kimi zaman. Her şeyin hayırlısını versin. Babanın da, evladın da. Vermedikleri için de sabır ve teslimiyet.:KK66:

Olmuyorsa, Oldurmayanın da bir bildiği vardır mutlaka.
Biliyo musunuz bugün bir öğrencim yaşadığımız ilçede kaçırıldı. Sebebiyse bu yavrunun bir babaya sahip olması değil; hayırsız, başıboş bir babaya sahip olması.
Düşünün ki 18 yaşındaki bir genç babasını en son ilkokula giderken görmüş olsun. Yaratan daha iyi bilir ya, bazı şeylerin yokluğu daha hayırlı kimi zaman. Her şeyin hayırlısını versin. Babanın da, evladın da. Vermedikleri için de sabır ve teslimiyet.:KK66:
allah razı olsun canım..evdeyım ve yalnız hisssettım galıba kendımı bıraz....

allah razı olsun canım..evdeyım ve yalnız hisssettım galıba kendımı bıraz....

İnsanın böyle zamanları olur. Hatta yaşadığı sürece hep olur. Çünkü elimizdekiyle yetinmemek, fark etmemek, pes etmek, şikayet etmek işimize gelendir. Bizden zor durumda yaşanan bile diyemeyeceğim, yaşanmak zorunda olan nice hayatlar var. Eminim bunları siz de biliyor ve düşünüyorsunuz. Ancak şu anki yalnızlık size kendinizi kötü hissettirdi. İçinizi ferahlatacak dualar öğrenin. Bu dertleri yaşayan ne ilk ne de son insansınız, kendinize hep bunu telkin edin.

Bence tek eksiginiz evladiniz. Onun da hayitli olup olmadigini Rabbim bilir. Uzun yillar tedavi olmus biri olarak anliyorum sizi
Ne guzel ev almissiniz tum sıkıntilarina ragmen sukretmelisiniz evi olmayan olmadigi gibi kira odeyemeyen vs vs.
sukretmelisini esinizin isi var. Acaba esinizin issiz oldugu bir donemi hic yasadiniz mi brn yasadim bilirim. Issizlikten evine bakamayan cinnet geciren ne kocalar var.
Sizi tenzih ediyorum da genel olarak sukretmesini unutuyoruz. Hakikaten bunu unutunca elimizdekinin kiymetini bilmeyip sartlarimiz kotu geliyor kotu dusundukxe de kotulesiyor hersey. Tesekkur ederim sukretmeyi hatirlattiginiz icin. Hayatimizin sagligimizin kiymetini bilelim bence en buyuk varlik saglik

İnsanın böyle zamanları olur. Hatta yaşadığı sürece hep olur. Çünkü elimizdekiyle yetinmemek, fark etmemek, pes etmek, şikayet etmek işimize gelendir. Bizden zor durumda yaşanan bile diyemeyeceğim, yaşanmak zorunda olan nice hayatlar var. Eminim bunları siz de biliyor ve düşünüyorsunuz. Ancak şu anki yalnızlık size kendinizi kötü hissettirdi. İçinizi ferahlatacak dualar öğrenin. Bu dertleri yaşayan ne ilk ne de son insansınız, kendinize hep bunu telkin edin.
sagol canım

Back
X