slm kızlar ben 26 yasındayım benım yaşıtlarım mutlu bır evlılık sürerken ben bırak evlılıgı erkek arkadaş bıle bulamıyorum.bi ilişkim vardı evlılıge gıden hatta aileler tanısmıstı ama olmadı benı terkettı gıttı eskı sevgılıyle evlendı.1.5 senedır de yalnızım sankı ben ona degılde o bana ah etmis gıbı resmen sevgılım olmadı biriyle tanısıyorum adam ölüyo bitiyo peşimden kosuo koşuo bulusuyoruz ertesı gün olmaz dıo dıgerı de aynı dıgerıde diğeride...hep böle oldu çevremde de cok begenılen birisiyim çogu ınsan da ınanmıo sevgılımın olmadıgına bu kadar güzel bı kızsın nasıl olmaz dıolar.o kadar ıhtıyacım var ki birine bu aralar hayatımda ılk defa bi sevgılının eksikliğini hissedıyorum ve ben bu kadar cok istedikçe olmuyo.süreklı yalnızım biçift görüyorum hüzünleniyorum bi şarkı cıkıo aglıyorum neden böle oldum bilmiyorum ama hiç ii degılım sürekli birinin eksikliğini hissedermı bı ınsan ya ben onu hissedıyorum ve en acısı ki onun hıc bı zaman gelcegını düşünmüyorum bütün umutlarımı yitirmi bi vaziyettetım suan.aksını düşünmem için hiç bi sebep yok güzellik zeka hiçbişeye yaramıyormus bunu anladım ve böle oldukca ben yalnız kalmaya mahkumum
Merhaba Fatmarosse..sende benim gibiymişsin yaa.benimde 2 yıllık bi ilişkim olmuştu ama bi şekilde bitirmiştim onu..arkadaşça görüşüyoduk ara sıra..yaklaşık 1yıl böyle oldu sürekli beni sevdiğini söylüyodu bende geçiştiriyodum talibim çıkmayınca ona dönüp dönüp pişman oluyodum..geçen en son aradım o bile artık olamayacağını söyledi..şimdi iyice şevkim kırıldı çok çaresiz hissediyorum kendimi..bende bu topiği görünce sevindim..bu durumların aynısını bende yaşıyorum cidden..iyi bir üniversite mükemmel çevre herşey gayet iyi ama biri yok iştedediğin gibi hiç kimse gelip almadı bizi..almıycak da galiba.
merhaba ciki
valla benim gibi olan varmı diyordum ama,böyle görünce sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.kısmet işi gerçekten ne statüye,ne güzelliğe, ne bilmemneye bakmıyor.
Günümüzdeki erkeklerde bi tuhaf. önceden evlilikten korkan erkekler şimdi normal bir ilişkiden bile korkuyor. yani tek eşli,saygılı sevgili bildiğin normal olması gereken bir ilişkiden bile korkuyorlar.yani yanaşmıyorlar böyle bir şeye.
25 yaşındayımtek ilşkim oldu desem yeridir..biçoğu yemekle mesajlaşmayla sınırlı kaldı..en son 2aylık ilişkim vardı 2-3 günde bi yemek yioduk falan yoğun çalışıyodu o da bitti ( nasıl umutlu olayım ki.. (
yaşıtmışız seninle canım olsun sen genede umudunu yitirme sen canım bak benimde yaşıt ve benden buyuk arkadaşlarım var bekar 30 a kadar yolu var bu işin dert etme sen bide arkadaşlarıma aynı şei sölüyorum bu sevgili flört falan geç bunları çıkar karşına senn niyetin ciddimi evetse devam yoksa tamam yoluna çünkü insan 2 ay onla 5 ay bunla falan falan derken hem yıpranıyo hemde yıllar geçiyo eminim kızlar buyıl sizin yılınız olacak:) 2012 2 kişilik bu yıl:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?