neden hep yalnızım :(

çok bariz gereksiz geçen 3 yıl işte o dönem bu şekilde geçiyo canım benim çok teşekkr ederim iyi dileklerin iiçin bizi beğenenlere benim duam benim kocam çok iyi sana Allahımız 2 kat iyisini versin banada bebek versin:) sıkıştırayım kendimide:)

ciki sende arama sakın 10 gündür aramıyorsa sen arama, güçlü görün. eninde sonunda dönerse ozaman bakarsın.
erkeklerin en sık yaptığı şeydir, açıklama yapmayı geçtim sebep belirtmeden ortadan kaybolmaları... ayrıldıklarını bile söylemezler bazen... aaah ahh, benim şimdiki sevgilim şimdi yola geldi,yoksa önceden neler neler, aynısı,bizde 2 ay çıkmıştık sonra beni aramamaya başladı, arıyorum ulaşamıyorum filan, ulaşıyorum soruyorum ne bu haller ayrılmak istiyorsan söyle diye, " ne alakası var,yoğunum sadece" diyor. ama aramıyor. saçma sapan bin tane şey yaşadım. tipik erkek hareketi yani[/QUOTE]

Teşekkür ederim tavsiyen için Fatmarosse yok zaten aramam en sevdiğim huyumdur aramam kimseyi çok iradeliyimdir..zaten bu 2 ay içinde de toplasan 3kez aramışımdır sık boğaz etmemek için aşırı derece aramadım kavgalarımız da hep bu yüzdendi niye aramıyomuşum..bugün gördüm onu arabasıyla geziodu Allahtan benım yanımda yakın bı erkek arkadasım vardı ve onu tanımıyo umarım gormustur arabalarımız kafa kafaya gelcektı ben bılerek baska yola saptım zerre kadar umurumda degıl ama hala acı cekıyorum bu acı da bırıne alısmamla alakalı dırek onla degıl..güclüyüm atlatırım problem degıl..ama yenı bırını bulmak dogru olduguna ınanmak sıl bastan kendımı tanıtmak ona alısmak bunlar benı cok bunaltıyo..ve dedıgın gıbı herkesı kapmıslar..ıstesemde bulabılecegım bırı yok..gelecege daır umıdım sıfır..sende umarım dogru karar almıssındır eskı sevgılıne donerek..belkıde hıc ummadıgın gıbı yenı sehırde yenı ıse sıl bastan onunla baslamak senın ıcın hem hayırlı hem de guzel olacaktır..Dua edıcem mutlaka..herseye daha genıs bakmaya calıs belkıde aradıgın mutluluk yanı basında olabılır..2012 gercekten bızım yılımız olsun yaa :))

teşekkür ederim hepinize, sagol ciki. bakalım ne olacak,hiç bilmiyorum. tıkanıp kalmış hayatıma evliliği hareket ve çıkış yolu görüyorum galiba.
ama kardeşimi düşününce halime şükrediyorum. 20 yaşında nişanlandı. 4 yıl bekledi nişanlısını. çocuk askere gidip geldi o zaman bekledi, 2 yıllık okudugu için,okul bitince nişanı yaptılar, ondan sonra herkes kendi memleketine tabi, çocuk 4 yılda toplasan 4 kere gelmedi kardeşimi görmek için... kardeşim mesela dehşet güzeldir. esmer,1.75 boy, anken gibi, yüzü desen bebek gibi ama nişanlısı onu komplekse sokardı dahada. ilgi sevgi göstermezdi çok. çocuğun kötülüğünden değil aslında ama biraz tuhaf, aptal gibi bi çocuktu. gönül işte. en sonunda askerden dönünce bir telefon tartışmasından sonra çocuk hiç aramadı. 1 ay bekledi kardeşim aramazsa nişanı atıcam dedi, çocuk aramadı tabi, nişanı attılar, hemde yüz yüze bile görüşmeden... görüşemeden..
4 yıl değmeyen bi insanı beklemiş. onun durumu daha acı
onu da avutamıyorum ki "herkesi kapmışlar sokakta bir tane bile kalmamış" diyesim geliyor.
neyseki yaşımız daha genç.30 a kadar bekleme şansımız var,artık böyle çünkü, erkekler üniversiteydi, askerlik derdiydi derken geç olgunlaşıyor. 30 u geçkin karar veriyorlar evlilik kararını. erken karar veren erkeklerin çoğuda yaşayamadıkları bekar hayatını özlüyorlar. en iyisi 30 a kadar beklemek canım.
bazı bekar arkadaşlarım var, işte aynı bu bizim durumu yaşayan onlara çevrede tipi yada özelliği ele gelir kimse yokki öneremiyorum bile okadar. bu erkeklerin hepsi nereye yuvalanmış bir bulsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…