Bence sizde algıda seçicilik olmuş. bekara evlilik sorarlar evliye bebek. İşsize iş sorarlar Çalışana yükselmesini sorarlar. Bunların önüne geçemezsinizİnsanlar soruyor evlenmek ister misin diye? İlk önce yok diyorum. Sonra ikna ediyorlar. Evet diyince de bu sefer ses seda yok. Bunu anlıyorum, anlıyorum ama anlamadığım şey şu. Ben konusunu bile açmazken, gelip kendileri konuyu açıyorlar. “Niye evlenmiyorsun?”, “Bu işler belli mi olur.” diyerek durup dururken konuyu açıyorlar. Ya da sürekli evlenmiyorsun diye soruyorlar. En sonunda aday yok diyince de susuyorlar. Ya herşey mi evliliğe bağlanır?
Yakın arkadaşlarım.İkna ediyorlar derken uzun uzun konuşmalarına müsade etmeyin o zaman sanane diyin mesela
Ben öyle yapıyorum
Onlara da gerekirse sanane diyorumYakın arkadaşlarım.
Sonuçta atom parçacıkları konuşulacak degil
Evli olana cocuk
Çocuğu olana 2. cocuk.
Bekar olana evlıllık sorarlar.
Maksat laf olsun işte. Yoksa insanlar ne konuşacak ki biraraya gelınce
Ben mesela evlılık konusunu kafaya takanları anlamıyorum. Niçin rahatsız oluyorsunuz ki?
Demek ki siz de düşünüyorsunuz bısıler.
Aynen. Böyle uzayıp gidiyor işte2. cocugu olanlara da 3. yu aman ha yapma
39Yaşınız kaç ?
insanlara özeli hakkında soru sormak cok yakin olmadıkça sorulmamalı,İnsanlar soruyor evlenmek ister misin diye? İlk önce yok diyorum. Sonra ikna ediyorlar. Evet diyince de bu sefer ses seda yok. Bunu anlıyorum, anlıyorum ama anlamadığım şey şu. Ben konusunu bile açmazken, gelip kendileri konuyu açıyorlar. “Niye evlenmiyorsun?”, “Bu işler belli mi olur.” diyerek durup dururken konuyu açıyorlar. Ya da sürekli evlenmiyorsun diye soruyorlar. En sonunda aday yok diyince de susuyorlar. Ya herşey mi evliliğe bağlanır?
Bu hayatta herkesin eksikliği sorunu var ama sizinki böyle çok açık ya herkes yorum yapma hakkı buluyor kendinde .
Sizin için muhabbet konuları ya evlilik ya da atom parçalama üzerine mi olmalı? O kadar arkadaşım, akrabam var birkaçı hariç evlilik lafı geçmez bile. Biri evlenmiyorsa ya istemiyordur ya da aday yoktur bunun durmadan sorulması sizce mantıklı mı?Sonuçta atom parçacıkları konuşulacak degil
Evli olana cocuk
Çocuğu olana 2. cocuk.
Bekar olana evlıllık sorarlar.
Maksat laf olsun işte. Yoksa insanlar ne konuşacak ki biraraya gelınce
Ben mesela evlılık konusunu kafaya takanları anlamıyorum. Niçin rahatsız oluyorsunuz ki?
Demek ki siz de düşünüyorsunuz bısıler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?