Neden herkes evlilik konusunu açıyor?

Evlenince bebek var mi hamile misin sorularina evriliyor yani sorular hep var olacak maalesef

Çevredeki insanlar soruyor
Mantıklı ya da mantıksız !!! Yıllardır süregelen, biri diğerine gittiği zaman laf arasında sorulan.

Çevredeki insanlar soruyor
Mantıklı ya da mantıksız !!! Yıllardır süregelen, biri diğerine gittiği zaman laf arasında sorulan.
Bu kadın her gün farklı bir yere gitmiyor ya? Sürekli aynı akrabalar aynı eş dost soruyor belli ki. Bir sorulur bilemedin iki sorulur üçüncüsü olursa art niyet ararım.

'' İnsan biri ile tanıştırır, anca sorun zaten. '' de.

Erkekler ilgimi cekmiyor deseniz dumur olurlar aseksuelim ya da lezbiyen bi ara biseksuellik var gibiydi, kendimi bulamadim taniyorum simdilik deyin.. Madem ozel hayat konusmak istiyorlar burdan yol verin. Garip ama insanlari tekduze zombilestirmenin herkesi ayni dongude gormek istemenin diger bir adi bu heralde. Oysa nasilsin? Hayatin nasil? Su filmi izledin mi su ulkeye gittin mi? Su dansi ogrendim bu aleti caliyorumu konusmak nasil guzel olurdu. Toplumca derdimiz eselemek rahatsiz etmek huzursuz etmek farkli olani uzmek. Oysa farkli olan hep degerlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…