ben de aynı durumdayım. sanırım şu elektriklerin kesilmesi lazım iş yapabilmem için.
bi makineye çamaşır atıp serdim sabahtan beri. halbuki evi temizlemem lazım.
hadi kalk beraber yapalım
bende aynı dertten muzdaribim hep son gun son dakikaya kalacak illa sıkışacak illa bunalmam lazım
şimdi bile bir sürü işim var yarın işe gidicem hazırlanmam lazım ben öööylece bilgisayar başında oturuyorum
gece 12 olur kalkarım yaparım ancak...
ben eskiden böleydim de sonradan değiştim gibi bi hikaye yok mu ?
ben biraz aha iyiyim eskiye nazaran, ama tembellik aynı sadece tembelliğimle savaşmaya başladım biraz. şimdi bi gayret banyoyu temizleyip bi çamaşır daha attım makineye.
ya aslında aktif olmaya alışınca iyi oluyor. ben geçen yıl bu zamanlar çok aktiftim. hem çalışıodum hem okula gidiodum. eve gelince de boş boş tv izlememek için tv izlerken el işi yapıodum yaartık yemeğimi zor yiyom. sabah (sabah dediğim 3) az bi kahvaltı yapmıştım. akşam yemeğimi anca yiyom. akşam yemeğide yumurta :) yanınada sabahtan kalan çay
evli değilsin o halde, şimdi gidip bir de yemek yapıcam. yalnız yaşasam ben de oyle olurdum heralde
ben eskiden böleydim de sonradan değiştim gibi bi hikaye yok mu ?
eee kocan ne yiyo
Ben de aynı durumdayım sanırsam giderek Garfielda dönüşüyorum
bende var:)ben eskiden tamda senin dediğindendim ammavelakin cuğum oluncaaa öğlen 1-2gibi kalkıp hiçbişi yapmayan ben sabah 7de kalkıyom akşama kadar ne iş vara yapıyom atom karınca gibi oldum valla bebişim olunca değişti tavsiye ederim:)
daha gelmedi işten. ama gelsede bişi değişmio zaten. melemen yumurta genelde menü bu
sen benden de betermişsin yaaşaka yapıyorum gücenme. ama boyle olmaz ki yemek yapmayı alışkanlık etmezsen ilerde bebeğin olduğunda daha da zorlanırsın. yavaştan değiştir bazı şeyleri. inan tembellikte beni geçemezsin ama sorumluluklarımız var yapmamız gereken :18:
demek yanlız değilmişim ,,bende bitek ben böyleyim sanıyordum
benim durum birazda garip aslında mesala ; ben bazen işe bir başlıyorum gece 2 ye kadar ev mis .....
bazen takılıyorum bilgisayara dünya umrumda değil
bende kansızlık var biraz aslında ben ona yoruyorum ,,halsizleşiyorum yerimden kalkasım gelmiyo
çünkü 3-4 aydır böyleyim ,, bazı arkadaşların dediği gibi bazen atom karıncayım bazen garfield
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?