canım sen gene yatağını falan topluyormuşun. ben yataktan çıkmıyorum. karnımı doyurmaya üşeniyorum
sana da imrendim şimdi
güne uyanırken '' bugün plates yapıcam '' diye uyanıyorum
topu alalı 2 ay olcak neredeyse ,, bir kere üzerinde tepındım sadece
Aynı dert bende de mevcut. Okulun açılmasına işe başlamaya bağladım ama tatilde de böyleydim
Ben de her gece yatmadan önce kendime ve eşime ''yarın koşu bandında yürüyüşe başlayacağım,en az yarım saat'' diyorum. Tam 3 aydır o bantın üzüerine çıkmış değilim.
bende terazi
bu arada ikiz bebek bekleyen kardeşim var okadar hamaratki utanıyorum bazen sabah arıyo bakıyom anlıyo uyuduğumu tabi hemen inkar moduna geçiyorum şu işi yaptım bunu yaptım oysa kapatınca teli uykuya devam :)
bu arada ikiz bebek bekleyen kardeşim var okadar hamaratki utanıyorum bazen sabah arıyo bakıyom anlıyo uyuduğumu tabi hemen inkar moduna geçiyorum şu işi yaptım bunu yaptım oysa kapatınca teli uykuya devam :)
eşim terazi. o da tembel. eşim falan çalışkan olaydı bari , ondan şevk gelirdi. ama yok. o iyice tembel yaptı beni. annem en azından zorluyordu.
sana da imrendim şimdi
vallaha ozman sen tembel alışkanlık edinmişisn bebekÇünkü yataktan çıkmıyrsa bi Kadın ya deprosyondadır Ya hayatı boşlamıştır
bende kiminle telde konuşsam, işim var dıyorum
merhaba bende aynı durumdayım ama işler için çok çaba göstermesemde 12:30-13:00 kalkıyorum yaşadığımız yerde kimsemiz yok sıkıntıdan sürekli uyuyorum kalkarn kalkmaz yatağımı düzeltip bir yüzümü yıkayıp yemek yapıyorum sonra 17:00 kadar eşimi bekliyip öyle bir öğün yiyip günü öldürüyorum malesef oturduğumuz yer küçük hiçbir aktivite ortamı yok bol bol uyku
valla ,,yengeçle terazı bır araya gelınce
tembellik denızı oluştururlar
onu cok ıyı bılıyorum
ben aslanım. eşim terazi. ikimizinde yükseleni yengeç . çocuğumuzun halini düşünemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?