bana bazen bir temizlik aşkı geliyo kapılara kadar siliyom ama gel görki arada oluyo şöyle 2 haftada bir bu temizlik aşkı geleydi iyidi
evet,, o toz adamı sinir ediyor
arkadaşlar hepinize iyi geceler kendimi şimdi şartlayıp sabah 10 kalkıcam en geç inşallah erken yatıp erken kalkmayı alışkanlık yapmamız umuduyla inşallahsabah bakmışım saat gene 12
hafta sonları girişiyorum eve temel temizlik mantıgı.. 4oda 1 salon bacım allah allah banyoları mutfagı cabası.. ben küçük 17 yaşında biriyim . garibANbağlıyorum saçları vallah sıvıyorum pijamammı allah ne verdiyse btün evi süpürmem 1 saattimi alıyor Toz dur pasatı banyo mutfak derken tam '5' satt ya 5 saat iş ypıyorum evde. hatta bigün eve geldi benmki ayakkabları içerde çıkarcak bir bağırıdm ' seninn alllaaann yokmmu uleynnn belim koptu diye bir kahkaha bastı allahım gül gül oldu
Bende aynı durumdayım üç gün önce toz aldım dün ev süpürmüşdüm kovaya yer silmek için suda hazırlamışdım üç gün önce ama hala silemedim:) vaktimmi yok var aslında ama biri kalk desin.
arkadaşlar hepinize iyi geceler kendimi şimdi şartlayıp sabah 10 kalkıcam en geç inşallah erken yatıp erken kalkmayı alışkanlık yapmamız umuduyla inşallahsabah bakmışım saat gene 12
annem olsa ''muhtarın karısı gelıp toplasın mı veya yapsın mı derdi ''
var mı aranızda annesının inceden göndermelerıne maruz kalan
kızlar bakın insan gece 3tede yatsa sabah 8de bilemedin en geç 9da kalakr. çünkü vicud makanızmadır. gerçeten ben 9da kalkmam laızm şu işlerim var diye planarsan kendini cidden Kalkarsın o saattlerde gözünü çarsın kalkarsın o dnçlikle yeek yersn bi güzel tmzlik yaprsın hiçbirimizin evi saray değil oortalama 1yada2 satte biter temzlki kapı feln hariç . Biz kadınız ya bakma bişeyleri kimse görmüyor diye ypası gelmiyor insanın kocanız herfun aşkım ev mis giib olmuş harikasın dese yaptıgın herşeyi görse inan yaparızda..işte
Sorun kesinlikle internet.
Ben temizliğimi genelde aksatmam çünkü pis bir evde sadece internette bile takılsam asla rahat edemem. Bu yüzden günlük temizliğimi düzenli bir şekilde yaparım. (ev çok kirlenmiyor zaten 2- 3 günde bir yapsam yetiyor)
Bazen genel temizlik yapmalıyım diye ev işlerini gözümde büyütüp günlük temizliğide yapmadığım zaman oluyor tabiki de ,eğer evin ucu kaçmışsa,yardımcı alıyorum bir günlüğüne e öyle olunca kadın sabah 8 de geliyor :) istersen yat.
Çalışmıyorum ama iyi bir ev hanımı da sayılmam.
Çok geç kalkıyorum bu yüzden tembelleşiyorum. Kahvaltı yapmıyorum ,akşamdan kalan bir şeyler varsa ısıtıp yiyorum.
Önceden yemek büyük sorundu şimdi çözümü mutfakta takılarak buldum, birde yemeklik alışveriş yapıyorum ,evde bir şey olmayınca markete gitmeye üşeniyor insan.
Pc'im yanımda msn 'im açık ,mutfaktayım yemeğimi yapıyorum. Arada bir gelip facebookumu kontrol ediyorum.msnde muhabbettende geri kalmıyorum :)
sürekli evdeyim ,internet yüzünden dışarı çıkmak istemiyorum. Tembelleştik ya bu çok kötü :/
Sofrayı kaldirmadigim zaman zikir yaptı sofra dıyo
sormaaaküçük müşsün sen daha bee
bana 6- 8 saat yetmıyor
üşenmedım hesabını yaptım
sormaaakımseye uymayan bır hayat yaşamım var 17 yaşında sevgilisiyle kalan ve bunu ailesi bilen biriyim ve ailembile evime gelir ama küçük anneyi ben yea
kızlar bakın insan gece 3tede yatsa sabah 8de bilemedin en geç 9da kalakr. çünkü vicud makanızmadır. gerçeten ben 9da kalkmam laızm şu işlerim var diye planarsan kendini cidden Kalkarsın o saattlerde gözünü çarsın kalkarsın o dnçlikle yeek yersn bi güzel tmzlik yaprsın hiçbirimizin evi saray değil oortalama 1yada2 satte biter temzlki kapı feln hariç . Biz kadınız ya bakma bişeyleri kimse görmüyor diye ypası gelmiyor insanın kocanız herfun aşkım ev mis giib olmuş harikasın dese yaptıgın herşeyi görse inan yaparızda..işte
bazı insanlar yapısı gereği az uyur. ama ben çocukluktan beri 10 saatten az uyuyunca uykusuz hissederim kendimi. tatillerde 12 saat uyurum.
ya benim böle bi sorunum var. benim gibi olup da bu sorunu aşan var mı?
sorunum şu ki bi sürü işim olmasına rağmen hiçbişi yapmadan akşam etmek. öyleki karnımı bile doyuramıyorum ya. önceden sınav stresim falan vardı ondandır diyordum ama değiliki gündür evdeyim. evi falan temizlicem diye annemlere bile gitmedim. ama iiki gündür hiçbişi yapmadım.
nasıl aşcam ben bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?