Birde bir kaç gündür kalkar kalmaz çay demliyorum(aslında sevmem de)
ocakta bir şey kaynayınca kendimi daha iyi hissettiğimi farkettim.
İnsan hiç bir şey yapmak istemiyor, ama yapmayınca da mutsuz oluyor. Bütün günün gereksiz işlere zaman harcayarak geçiyor.
Erken kalkmışım,temizlik yapmışım, yemeğim hazır. duşa girmişim, süslenmişim,birde bir saatliğine bile olsa hava almaya çıkarsam (ki hareketli olunca hepsi arka arkaya kolayca oluyor) o gün benden mutlusu yok :) peki neden yapmıyorum? ilginç bi durum :)
senın bebişlerinde var galıba değil mi?
ya benim pc laptop ama internet kablolu. kabloyu ordan oraya taşımaya üşeniorum. kablosuz olsa mutfakta olsam ufaktan ufaktan iş yaparım belki.
yok löynn evli bile değilimm2sene var daha olursa kısmetse olmassada kendime napayım Bindim bi almete gidiyom kıyamaete
ben çok uzun zaman önce
22 saat uyumuştum ve herkes öldüğümü sanmış, haber alınamayınca
uyandığımda hayat değişmiş gibi geldi
bazı insanlar yapısı gereği az uyur. ama ben çocukluktan beri 10 saatten az uyuyunca uykusuz hissederim kendimi. tatillerde 12 saat uyurum.
bende bi kere bi ramazanda baya uyumuştum.10 yıl önce falan. okuldan gelir gelmez uyudum. 5 de olabilir. sonra ne iftar n sahur kalkmadan sabah 7 de kalkmıştım. kaç saat yapıosa artık :)
kan tahlili yaptır bence vitaminlerinde ve demirde azalma olabilir.bende pazartesi günü yaptırıcam aynı şeyler bende de var.tablet veriyor dr.lar,bir iki ay içinde normale dönersin.
can cazım , bebiş derken minik kediciğin veya köpekciğin anlamında..sankı öyle hatırlıyorum..kullanıcı adınla alası yok onu diyeyım sana
yerim onları ben
kansızlık vardı. demirim çok düşüktü bi ara. yakın zamanda kullandım. normale dönmüştü
onları derken bitane var ama benide ymek istersen tabiiyi beniiii
yok canım sen mümkünse kal
hahahahahhahahhabaya makara ya vurduk yalnız işi hee
madem laptop var kablosuza çevir interneti. mutfakta oturmak gerçekten işe yarıyor. ben yemek yapmaktan nefret eden biriydim. salonda pc ve tv başından ayrılamadığım içinde mutfağa gidip hiç bir şey yapmazdım. şimdi daha iyi hissediyorum
Birde temizlik almış başını gitmişse dediğim gibi bi kadın tut ,hem sana yardımcı olsun hemde bugünde geçti artık yarın yaparım deme gibi bir lüksün olmaz.
Ev tertemiz olduktan sonra da 2 3 günde kirlenmesine bağlı ,tozunu al yerini sil süpür ev dağılmaz kirlenmez gözünde iş büyümez (kim temizlik yapmayı severki yoksa :/ ) Bu arada temizlik yapacağın gün asla ama asla pc yi açmamalısın :)))))
Kahvaltı olayına bende hala bi çözüm bulamadım ve bende çok fazla sebze yemeği yapmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?