Neden hiç kimse evlilik çok güzel demiyorrr!!!!!!!!

_bilgehan_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.796
5.397
248
33
Nişanlıyım ve çok uyumluyuz çok seviyoruz çok şükür huyu huyuma suyu suyuma uygun ama evlilikten korktum resmen hem burda okuduklarımdan hemde çevremdekiler evlilikten hiç memnun değil gibi :26::26::26::25::25::25: Gerçekten herkes mi evliliğin kötü olduğu kanatında :30::30::30:

Nişanlıyım ve çok uyumluyuz çok seviyoruz çok şükür huyu huyuma suyu suyuma uygun ama evlilikten korktum resmen hem burda okuduklarımdan hemde çevremdekiler evlilikten hiç memnun değil gibi :26::26::26::25::25::25: Gerçekten herkes mi evliliğin kötü olduğu kanatında :30::30::30:

Eger karsilikli anlayis, bol sevgi ve saygi varsa hic de kotu bir sey degil evlilik.
He bir de ne kadar az beklenti, o kadar cok huzur demek. Yasadikca ogreneceksiniz.
Simdiden kendinizi huzursuz etmeyin.

evlilere sorarsan. bekarlıktanda biz bekarlar şikayeticiyiz.
yada biz bekarlar evlenerek başımızın belasını arıyoruz:27:
bence bakma. herkesin yogurt yemesi farklı:51:

evlilik güzeldir.. kötü olan çamaşırdrı,bulaşıktır,ütüdür..

Herkes kendi deneyimlerine göre yorum yapacaktır. O yüzden buradaki yorumlardan bir sonuç çıkarabilmek zor.

valla ben çok mutluyum şükürler olsun... ama insan mutluyken pek günlük de yazmaz mesela çok üzüldüğünde yalnız kaldığında koşarsın kaleme kağıda. burada da onlarca sıkıntılı insan var ben çok mutluyum diye girersen konuya olmuyor:):)

ben gerçekten mutluyum...

bir de biz 10 yıldır beraberiz geçen sene evlendik. Hayatı monotonlaştırmamak lazım. bir de çok birikim birikim diye bence gezmekten alışverişten ödün vermemek lazım. anı yaşamak çok güzel:):)

Son düzenleme:
yukarıdaki arkadaşa katılıyorum.hep mutlu olacaksın diye bişey yok.karşılıklı anlaşırsanız mutlu olursunuz bence..mesela eşimle anlaşamadığımız konu olursa evliliğim kötü,anlaştığım zamanlarda iyi..öyle gidiyo :)

Son düzenleme:
bekarlar bi an önce evlenmek istiyor ah evlilik ah evlilik diorlar...
evlenenler ahh bekarlığım ah bekarlığım diorlar..:37:ama bekar biri olarakdan "bekarlık sultanlıktır"lafını onaylıorum

Bdt de genelde evliliginde sorunlar olanlar yaziyir canim eminim sevrendede oledir
simdi hic birimiz cevremize sureklu cok mutluyuz demeyiz yada burda ole konu acmayoz
cok sukur ben evliligimde cok mutluyim bana hic keske dedirtmeyen bir esimvar
evliligim ilk yili birqz bocalama olabiliyor ama sevgi saygi bunlari kapatiyor
insanin sevdigi ile evlenip ondan evlat sahobi olmasi cok guzel

nişanlıyım ve çok uyumluyuz çok seviyoruz çok şükür huyu huyuma suyu suyuma uygun ama evlilikten korktum resmen hem burda okuduklarımdan hemde çevremdekiler evlilikten hiç memnun değil gibi :26::26::26::25::25::25: Gerçekten herkes mi evliliğin kötü olduğu kanatında :30::30::30:

hayır ben diyorum
evlilik çok güzel
eşim eşim can eşim canım eşim

Sevdiğin adam ile evleniyorsan evlilik dünyanın en güzel şeylerinden biridir bana göre burası dertleşme platformu olduğu için genelde dertli arkadaşlar geliyor buraya mutlu olanlarda paylaşım olmadığı için çok mutsuz var gibi gözüküyor aileler birbirlerine saygılı iyi anlaşıyor ise tadından yenmez bana kalırsa evlilik biraz şans işi Allah herkese iyi anlaşıp sevebileceği kişiler ve evlilik nasip etsin şükür ben mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin :103::103::103:

Katiliyorum benipek...

O yüzden ki bence 1. Seçeceğin meslek 2. Evleneceğin insan hayatını belirler. Bunlar dönüm noktasıdır.
Evde huzursuzsan günün berbat geçer.
Dışarıda sinirli, mutsuz olan insanların kesinlikle evliliklerinde sorunlar vardır. Ama pozitif olan insanların mutlu evliliği olduğunu düşünüyorum.

Back
X