Neden hic sevgilim olmuyor?

Kazık yemek beni çok yordu. Eskisi gibi hiçbir şeye hevesli değilim
Yawww yapma allasen
Ne kazığı ne yorulması
Senin yaşında enerjisiyle insan duvarı deler
Mesala spor yap
Bir dansta profesyonel ilgilen
Dağa çıkne bileyim bisiklet sür
İşin mi yok
Bir dil öğren mesala
Oturmuş haline ağlıyorsun ben çirkinim beni kimse beğenmiyor kimse bana bakmıyor kazık yedim
Ya bunlar çok çirkin evet
Sen çirkin değilsin düşüncen hayata bakışın çirkin

Neden yok ben söyleyeyim. 2 gün önce aynı konuyu açtığında sana sayfalarca özgüven ve özsevgi konusunda gelişmen gerektiği yazıldı. Sen peki özgüvenimi nasıl geliştirebilirim? Kendimi nasıl sevebilirim? vs. Sormak yerine alakasız ayrıntılara takıldın o konuda. Şimdi de gelmiş pozitif düşünmek bir işe yaramıyor diyorsun. Pozitif düşün diyen kimse olmamıştı ki zaten sana. Fiziksel kusurlarını kocaman bir büyüteçle incelemeye o kadar kaptırmışsın ki kendini karşındaki ne söylüyor onu bile anlayamıyorsun. Bu halde bir ilişkiye ne getirebilirsin sence? Herkes yanında kendine birşeyler katan birilerini ister. Kendini dinleyen, güldüren, heyecanlandıran, mutlu eden. Sen bırak sevgiliyi herhangi bir arkadaşa, ailene ya da kendine hissettirebiliyor musun bu saydıklarımı? Bence hissettiremiyorsun.

Yaşıtlarım sevip seviliyorsa değil
Senin yasitlarin seviliyor mu peki emin misin? Ben üniversite bitene kadar hiç sevgili yapmadim. Neden? Çünkü benim önceliklerim vardı. Kendime özgüvenim olmalıydı önce kendimi cok Iyi ifade etmeliydim. Ayaklarımın üstünde durmalıydım. Üniversite okudum. Kendimi yetiştirdim. Ingilizce bilgisayar falan filan. Yurt dışına gittim gezdim tozdum. Millet o yaşlarda sevgili tribi atarken ya da sevgili tribi cekerken ben keyfime baktim. Okul bitti işime gücüme baktım kendime güvendim. Kimseye eyvallahim olmadı ailem benimle gurur duydu. Gönülleri rahatladı. Sonra 26 yaşında biri çıktı karsima beni seven sayan. Evlendik ve hamileyim. Senin de olacak. Ama önce hayatin tadını çıkar. Erkek kökü kesilmiyor. 10 yıl sonra da erkek var 20 yıl sonra da. Ama o geçen yıllar geri gelmiyor. Evlenmeyi sevgiliyi boşver şimdi. Onu çalış kazan gez toz en son erkek milletine bulaşırsın. Zaten evlenince de hayatin bitiyor. Koca ne derse o oluyo benden demesi😏

Senin yasitlarin seviliyor mu peki emin misin? Ben üniversite bitene kadar hiç sevgili yapmadim. Neden? Çünkü benim önceliklerim vardı. Kendime özgüvenim olmalıydı önce kendimi cok Iyi ifade etmeliydim. Ayaklarımın üstünde durmalıydım. Üniversite okudum. Kendimi yetiştirdim. Ingilizce bilgisayar falan filan. Yurt dışına gittim gezdim tozdum. Millet o yaşlarda sevgili tribi atarken ya da sevgili tribi cekerken ben keyfime baktim. Okul bitti işime gücüme baktım kendime güvendim. Kimseye eyvallahim olmadı ailem benimle gurur duydu. Gönülleri rahatladı. Sonra 26 yaşında biri çıktı karsima beni seven sayan. Evlendik ve hamileyim. Senin de olacak. Ama önce hayatin tadını çıkar. Erkek kökü kesilmiyor. 10 yıl sonra da erkek var 20 yıl sonra da. Ama o geçen yıllar geri gelmiyor. Evlenmeyi sevgiliyi boşver şimdi. Onu çalış kazan gez toz en son erkek milletine bulaşırsın. Zaten evlenince de hayatin bitiyor. Koca ne derse o oluyo benden demesi😏

Yurtdışı hayalim var benim de. Arapça ve İng ogreniyorum. Hangi bölümden mezunsunuz?

Yurtdışı hayalim var benim de. Arapça ve İng ogreniyorum. Hangi bölümden mezunsunuz?
Bilgisayar mühendisliği. Hayallerinden vazgeçme asla. Hepsini bu yaşlarda yaptın yaptın yoksa ilerde herşey için cok geç. Aklina gelen herşeyi doyasıya yasa. Elin oğlu için erteleme. O sana gelene kadar her şeyi yaşamıştır emin ol. Hiçbirşey filmlerdeki gibi değil. El dost değil. Ailenden baska seni cok seven kimse yok. Once onları mutlu et

19 yaşındayım. Güzel değilim elimden geldiği kadar bakım yapıyorum. Kimi sevsem ya baskasiyla cikti ya da baskasini sevdi. Çok mutsuz ve yalnızım hayat çok sıkıcı. Şimdi bana derslerine bak doğru kişiyi bulacaksın diyeceksiniz. Ders ders nereye kadar? Tamam ona da çalışıyorum ama doğru kişinin karşıma çıkacağına dair hiçbir inancim kalmadı. Etraf serseri ve ş*refsiz kaynıyor. Bu yüzden değişmeye karar verdim, kimseye guvenemiyorum. Pozitif olmak da inanın hiçbir işe yaramıyor. Insanlar nasıl sevip seviliyorlar hayret ediyorum. Ben niye beceremiyorum?
Ben de sizin gibiydim. 19 uma kadar kimse sevmedi teklif etmedi. Güzel bulunmadım sevilmedim diye baya üzülürdüm. Küçükken şişman ve çirkin olanlardım özgüvenim sıfırdı bu da katmerliyordu özgüvensiz. Sonra okulca bir tatile gittim.Tabi etrafımı kesiyorum istemsiz 🤦🤦 ve gerçekten dikkatimi çekmeyen tek kişiyle şu an 5 yıllık bir ilişkim var. Yani sizde benim zamanında olduğum gibi arayış içerisindeysiniz eğer ararken gelmiyor maalesef.. Ummadığınız anda ummadığınız kişiden geliyor

19 yaşındayım. Güzel değilim elimden geldiği kadar bakım yapıyorum. Kimi sevsem ya baskasiyla cikti ya da baskasini sevdi. Çok mutsuz ve yalnızım hayat çok sıkıcı. Şimdi bana derslerine bak doğru kişiyi bulacaksın diyeceksiniz. Ders ders nereye kadar? Tamam ona da çalışıyorum ama doğru kişinin karşıma çıkacağına dair hiçbir inancim kalmadı. Etraf serseri ve ş*refsiz kaynıyor. Bu yüzden değişmeye karar verdim, kimseye guvenemiyorum. Pozitif olmak da inanın hiçbir işe yaramıyor. Insanlar nasıl sevip seviliyorlar hayret ediyorum. Ben niye beceremiyorum?
Valla benim iki senelik sevgilim var bazen diyorum ki keşke hiç sevgili yapmasaydım😂 yani bi ton erkek var girdiğin ortamlarda çok önemli yani Allah'a şükür sevgilim dört dörtlük diyeceğim cinste bir insan. Yani kafanı bence sevgiliye odaklama sevgilin olunca çünkü bazı şeyler değişebiliyor kıskançlıklar kısıtlamalar vs. Hele hele ki tartışmalar yani çok baş ağrıtıcı bir durum. Her şeyin zamanı vardır illaki birisi çıkar karşına ama sen çok istekli de durma erkekler basit kız muamelesini çok yapıyorlar yani ağır başlı ol

19 yasinda ne dogru kisisi yahu gez toz bir suru de arkadasin olsun. Yasitlarin universitede gezip tozup egleniyor,kuluplere katiliyor sosyallesiyor,sen dogru kisi derdinde

Son düzenleme:
Off yaaa keske senin yaşinda olsaydim... Senin yasindayken sevgili mevgili olaylariyla ugrastigim icin su an istedigim kariyere ozgüvene sahip degilim. Mühendisim ama yanlis meslek secmisim işe giremiyorum. Vs. Vs. .. hepsinin sorumlusu olarak da o yaslardayken yok sevgili, yok ask acisi bilmem ne ile vakit gecirmis olmak. Sevgilinin olmamasi daha hayirli emin ol.

Yzaten bu yaslarda karşına cikan kişi %80 ihtimalle eşin olacak kişi OLMUYOR. ok tecrube de önemli ama çaba, zaman harcamaya degmeyecek insanlarla dolu etraf.

:) sen "özgüveni"sevgili eş yapmakta ararsan darmadağin olur hayatin ben sana diyim.
Şuan ki halini bile cok ararsin.
Kendine guven ve kendini sev.

İleriki yıllarda şu anki düşüncelerin sana çoook saçma gelecek buna eminim. Ama şimdi seni buna inandırmamız çok zor. Şimdi senin için tek önemli şey elin oğlu gelsin 4-5 ay gezelim falan filan sonra sudan bi sebepten ayrılalım, onun için oturup acı çekeyim. Yapma, yaşının tadını çıkar. Şu an yeterince olgun düşünemiyorsun, doğru insan diye saçmasapan birine denk geleceksin canını sıkacak değer mi yaa? Hele bi okulunu bitir, o üniversite yılları geri gelmiyor. Ah bi gelse şimdi o seneler, neleeer neler yapardım sevgili haricinde.

İyi ki bulmamışsın kuzucum.Neden biliyor musun?O yaşta ne istediğini bilmiyorsun.Sadece sevgili olayım beni sevsin çiçek böcek alsın şunu yapalım isteklerin var.Sen hayatında nasıl birini istiyorsun?Bu en az 23 yaşında oturabilen bir şey.Hayatını kurtar dersini çalış.Şuan anlamayabilirsin,anlarsın zamanı gelince.

Back
X