- Konu Sahibi naneli_limon
-
Sevgili halkımın öğretmene ne kadar kini varmış ki bu konuda kustunuz bütün zehrinizi.
Kadın hamileyim duygularım karışık diyor. Belli ki bilerek yapmamış. Zaten pişman da olmuş yaptığına.
Ben burada bu davranışı savunmuyorum ama sıkıntı sonucu istemeden olduğu muhakkak. Ayrıca arkadaşlar evde bir tane çocuğunuzla baş edemezken siz bizler sınıfta 30'u 40'ıyla birden baş ediyoruz. Ki ben bu meslektaşımı gene de sabırlı buldum. Bunca strese rağmen gene iyi toparlamış kendisini.
Hem bu ülkede öğrencisi tarafından bıçaklanan, veli tarafından yumruklanan öğretmenler var. Onlar neden görülmüyor? Neden veliler de biraz medenileşemiyor? sorunları konuşarak çözmek yerine hemen asma kesme yoluna gidiliyor?
Sevgili halkım böyle yapmaya devam ettikçe eğitimin de gideceği yer bellidir.
Saygılarımla.
Sevgili halkımın öğretmene ne kadar kini varmış ki bu konuda kustunuz bütün zehrinizi.
Kadın hamileyim duygularım karışık diyor. Belli ki bilerek yapmamış. Zaten pişman da olmuş yaptığına.
Ben burada bu davranışı savunmuyorum ama sıkıntı sonucu istemeden olduğu muhakkak. Ayrıca arkadaşlar evde bir tane çocuğunuzla baş edemezken siz bizler sınıfta 30'u 40'ıyla birden baş ediyoruz. Ki ben bu meslektaşımı gene de sabırlı buldum. Bunca strese rağmen gene iyi toparlamış kendisini.
Hem bu ülkede öğrencisi tarafından bıçaklanan, veli tarafından yumruklanan öğretmenler var. Onlar neden görülmüyor? Neden veliler de biraz medenileşemiyor? sorunları konuşarak çözmek yerine hemen asma kesme yoluna gidiliyor?
Saygılarımla.
kızlar soyledıklerınızde cok haklısınız ,ben de sızın gıbı ogrencısıne
tokat attıgı ıcın hem uzuldum hem de sınırlendım .fakat farkında olmamız
gereken bı nokta var kı ,konu sahıbı bu davranıslarını zaten ısteyerek
yapmıyor .yanı bellı kı bı psıkolojık savas verıyor .öfke kontrolunu yapamıyor
sonuc olarak boyle uzucu seyler cıkıyor ortaya .
konu sahıbıde zaten yaptıgından dolayı pişman olmus ve zaten bu sebepden
dolayı yardım ıstemıs .evet katılıyorum kucucuk cocuga vurması hıc hos degıl ama
bence ustune gıtmek yerıne yardımcı olmaya calıssak daha ıyı olur dıye dusunuyorum .
Sevgili halkım nerden bize hangi makamdam seslendiğinizi çok merak ettim.
Biz gayet medeni konuşuyorduk zaten asan kesen yoktu vesselam siz yazana kadar.
Eyyy halk bana itaat edeceksiniz
yeri gelir burnunu silersin-yeri gelir gözyaşını,yeri gelir kapkara olmuş ellerini tutar hatta altını ıslatan öğrencine bile sarılırsın akşam eve gittiğinde kendi çocuğunla ilgilenmek yerine kuzularına verdiğin ödevleri kontrol eder ya da etkinlik hazırlarsın onlara annelerinden bile daha yakın olur emin olun annesinin bilmediği birçok şeyini sen bilirsin(uyanmamak için çocuğuna kahvaltı bile hazırlamayan,kocasıyla çocuğunun yanında kavga eden,birbirlerine küfür eden,bütün gün kadınlarla oturup dedikodu yapan,tvde o normal görünen dizilerde ki öpüşme sevişme sahnelerini izleten,misafirliğe gittiğinde durmuyor die daha şiddetli tokat atan annelerden ve daha fazlasından bahsediyorum ) ANNESİNİN YAPTIĞI ANNELİĞİN 10 KATINI YAPARSIN
yapmaması gereken birşey olduğunda kızarsın şeytana uyup bi tokat atarsın da huzursuzluktan ölürsün keşke kendi çocuğuma atsaydım da ona atmasaydım dersin!emanetti o bana diye düşünürsün
peki sende bi annenin evladı değil misin?ailesinin şımarttığı saygıdan bihaber olan,arkadaşına cinsel istismarda bulunan terör propagandası yapan ve arkadaşının eline gözünün önünde kalemini çivi gibi batıran öğrencilerine de vurmamak için dişlerini sıkarsın SENİN ANNENDE SENİ BUNALIMA SOKAN O ÖĞRENCİLERDEN HESAP SORMAK İSTEMEYİ BİLE DÜŞÜNMEZ.
mesleğime dil uzatan insanlar iyi ki öğretmen olmamışlar onlar sizin yaptığınız HATA yı duyduklarında bukadar çirkinleşiyorlarsa öğretmen olduklarında sabır edemez hiçbişeye,terör estirirlerdi
nerde eski öğretmenler nerde eski veliler hepimiz ne tokatlar yedik hiçte incinmedik öğretmenlerimiz anneydi babaydı velilerimizin saygı duyduğu insanlardı şımarık yetişmedik bu yüzden velilerimiz iyiliğimizi düşündüler şimdi ise çocuğuma dokunma bağırma deyip tepesine çıkaran veliler saygıdan yoksun bi toplumu oluşturdular
canım hiç sıkma kafanı
nerden kazanacağın hiç belli olmaz, dar ve dekolte giyinmediğin sürece birşey olmaz
açıkcası ben türbana önem vermem erkeklerin dikkatini çekmeyeceği gibi tesettürlü giyinersen dar ve dekolte vs gibi giyinme . bence için rahat olsun
ve gerçekten huzur bulmak istiyorsan kuranın kerimi tükçe mealini oku....dinimizin kolaylığını görerek dahada aşk ile bağlanıyorsun
bende türbanlıyım ve ama namaz kılmıyorum başlıyor ve ara ara bırakıyordum onun için kendimi sıkmadan namaza başladım sade farzlarını kılıyorum ve bu şekilde nefsime müdahale ediyorum
inş rabbim kabul eder...
Arkadaşlar 3-4gündür içimde bir sıkıntı. Aklıma hep ölüm geliyor. Çok korkuyorum. Namazımı kılıyorum ama kendimi yeterli hissetmiyorum.Çok istiyorum rabbimin affetmesini. Ama ben açığım. Sadece başım kolumun bir kısmı çünkü çok açık giyinmem. Acaba rabbim bağışlar mı? İlerde mutlaka düşünüyorum kapanmayı ama inanın şuanhazır değilim. Acaba huzursuzluğum hamilelikten kaynaklanıyor olabilirmi? off bugünde öğrenci dövdüm vicdanm çok rahatsız hemde tokat attım ödev yapmadılar diye
Çok mutsuzum. Çok şükür rabbime inancım tam ama korkuyorum işte.
Saygılarımla.
o tokat yiyen çocuk, senin de evladın olabilirdi.
sonra gerekenı yapardın heralde...umarım öğrencinin annesi de gerekeni yapar veya yapmıştır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?