Ben burda şuursuzca yazmıyorum yani ne yazdığımın farkındayım.Yani gözden geçirdim ve yazdım.kusura bakmayin ama deminki konudaki yorumlarinizi bi daha gozden gecirin;ne kadar tahrik edici konustugunuzun farkinda degilsiniz
ek olarakta insanlari engellemissiniz siz konusucaksiniz onlar cevap veremiycek yani?
Ben burda şuursuzca yazmıyorum yani ne yazdığımın farkındayım.Yani gözden geçirdim ve yazdım.
Bu nedenle bana tahrik edici konuştun demeniz yeterli değil.Madem bu konuya dahil oldunuz biraz zahmet edin ben tahrik edici ne demişim ama bunu hangi söz üzerine söylemişim buraya ekleyin.Hepbirlikte bakalım hata nerde?
Ben burada insanların kullanıcı adlarını kullanarak bir yazı eklemedim ki bana yanıt vermek durumunda kalsınlar.
Amaç atışmak olsa elbette engellemem onlar yazar ben yazarım eee sonuç?
Ben burda bu formda beni geren bir derdimi yazdım.
Yoksa bana çirkin yanıt yazanalrı engelledim bitti artık onlarla uğraşmama ,laf yetiştirmeme gerek var mı?Onlara karşı çıkarken onlar gibi davranmak doğru olur mu?
Ele verir talkını kendi yutar salkımı geldi aklıma
Üyelere yönelik konu açmak yasak, tıpkı dini konuların tartışılmasının yasak olduğu gibi...
şehvetle nasıl cevap yazılıyor ki? arkadaş bir sor sevabına dep
şehvetle nasıl cevap yazılıyor ki? arkadaş bir sor sevabına dep
Size bana hakaret ettiniz mi dedim?Neden bu cümleyi kurudunuz?arkadasim farkindaysan ben sana hakaret etmedim.
sadece bana gore dogru olan ve gordugum seyi yorumladim,bi sakin ol
konuyada dahil olup polemige girme gibi bi kaygim yok sadece objektif olarak karsidan gorun istedim bu kadar,iyi gunler
huahahaha seni de mi engelledi ofim?
Şehvet sadece cinsellikle ilgili değildir.Arzu ve ihtiras,hırs anlamında kullanılır ama bizler genelde cinsellik olarak algılıyoruz.Şehvet falan çok ayıp şeyler ben soramam
Şehvet falan çok ayıp şeyler ben soramam
o zaman arzu ve ihtirasla nasıl cevap yazılır onu sor dep, ay çok meraklandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?