sitenin yarısı engelli arkadaşta, öyle kendi kendine takılacak yarım saate kadar
o zaman arzu ve ihtirasla nasıl cevap yazılır onu sor dep, ay çok meraklandım
Olan birşey yok.Ne olmuş ben hala anlamadım yalnız.
Sanal ortam sonuçta niye dert ettiniz ki okumazsınız olur biter yani.
Sanırım bir tartışma yaşadınız, ama konuyu görmedim bilmiyorum. O yüzden şimdi tarafsız bir yorum yazacağım genel olarak.
Geçenlerde bir konu açıldı, arkadaşın biri evlilik dışı hamile kalmış, konu açmış. İş burada da kalmış, bebeğin babası ölmüş falan, kızın hali perişan.
Oradan bir üye çıktı kıza o... dedi. Bir çok kişi de kızı yargıladı. Bazen sağduyumuzu, anlayışımızı kaybediyoruz cidden. O an o kızın ne hakarete, ne de yargılanmaya ihtiyacı vardı oysa ki. Zaten psikolojik durumu zayıf burada söylenenlerden aşırı etkilenmesi işten bile değil.
Sanalda yazılan bir şeye kafayı takıp kendine zarar verenlerle dolu ortalık, gazetedeki haberlere hiç bakmıyorlar herhalde.
Yani biraz daha hümanist olabilirlerdi diye düşünüyorum, birini kırabileceğini düşünüp azıcık daha usturuplu yorumlar yapılabilir sanki. Yazdığımızın önünü arkasını düşünmeliyiz bence de.
Şimdi bir de konu fake!ciler var. Bakıyorum konunun ilk yorumu fake diyen bir kullanıcıya ait. Tamam biraz günlük hayatta karşılamayacak kadar aykırı olaylar anlatılıyor bazen ama olabilir de yani. Herkesin hayatı durağan değil ki. O yüzden gerçekmiş gibi yorum yapmak en iyisi, zira gerçek ise konu sahibini incitiyoruz.
Geçenlerde ben de bir konu sahibinin fikirlerinden hoşlanmadım, ama cidden üçüncü kişilere hakaret söz konusuydu. Bu tür bir durum söz konusu olmadıkça, dişlerimizi çıkarmamız şart değil, bu kadar yırtıcı olmamalıyız. Bir hırsla ilk dakikadan yıkma amacı gütmemeliyiz yani. Böylelikle insanlar da konu açmaktan korkar hale gelmezler
Komik değilsiniz.Bu konudan gidin ve lütfen eğlence bölümlerinde takılın.Onu da soramayacağım çünkü şehvet deyince benim aklıma hemen cinsellik geliyormuş
Bir de kendisine cevap yazarken kaç üniversite bitirmiş kaç kitap okumuş diye düşünmem lazım
Olan birşey yok.
Hep dertlerimiz para,ana,eş...vb olmayacak ya bende insanların iletişim kurma ve anlama seviyelerini dert edindim.
Sanal olması herşeyin söylenebileceği anlamına gelmiyor..Bu neden ile daha iyi nasıl iletişim kuraraız bunu konuşalım istedi o kadar.Sorun yok.:))
Ayrıca elbtte istemediklerimi okumuyorum.
Arkadaş artık her kimse ben onunla ilgili konu açmıyorum.belli bir kişiye söylemek istediklerimi onun yazısını ve adını alıntılayarak altına yazarım.Bu konu genel.Arkadaşı engelliyorsunuz(şaşkınlık içerisindeyim) sonra arkadaş ile ilgili konu açıyorsunuz.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler buna..
Onu da soramayacağım çünkü şehvet deyince benim aklıma hemen cinsellik geliyormuş
Bir de kendisine cevap yazarken kaç üniversite bitirmiş kaç kitap okumuş diye düşünmem lazım
Arkadaşı engelliyorsunuz(şaşkınlık içerisindeyim) sonra arkadaş ile ilgili konu açıyorsunuz.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler buna..
beni mi kastediyorsunuz? neye fake demişim? fake olduğunu bildiğim şeylere diyorum bir tek.
Ben sanalda söylenilemeyecek ne söyledim acaba?Sen bunu bir önceki konuda kendine diyebilseydin şimdi bu konuyu açmana gerek kalmayacaktı...
Doğru olmak doğruyu söylemek sivri olmakla aynı şey değildir konu sahibi arada dağlar kadar fark var...
İnanın sizi hiç bir konuda fake derken görmedim. Zaten diyenleri de çıkaramam. Başta da dediğim gibi genel bir yorumdu. Nickinizi yeni yeni görüyorum zaten. Konu sahibi ile aranızda ne geçti onu da bilmiyorum belirttiğim gibi.
Olan birşey yok.
Hep dertlerimiz para,ana,eş...vb olmayacak ya bende insanların iletişim kurma ve anlama seviyelerini dert edindim.
Sanal olması herşeyin söylenebileceği anlamına gelmiyor..Bu neden ile daha iyi nasıl iletişim kuraraız bunu konuşalım istedi o kadar.Sorun yok.:))
Olan birşey yok.
Senin yazdıklarını göremiyomuki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?