Neden insan gibi tartışılamıyor?

sitenin yarısı engelli arkadaşta, öyle kendi kendine takılacak yarım saate kadar

nasıl görünüyor acaba engelli olanların mesajları? herkeşşler bu kadına düşman yaaww
geldi herkese saldırdı gitti, şimdi de konu açıyor.
2 üniversite bitirmiş, günde 2 kitap okuyor (artık kaç sayfalık kitap okuyorsa) ama cümle aralarında boşluk bırakamıyor.
herhalde boşluk bırakmaya harcayacağı zamanı kitap okumaya ayırıyordur

o zaman arzu ve ihtirasla nasıl cevap yazılır onu sor dep, ay çok meraklandım

Onu da soramayacağım çünkü şehvet deyince benim aklıma hemen cinsellik geliyormuş

Bir de kendisine cevap yazarken kaç üniversite bitirmiş kaç kitap okumuş diye düşünmem lazım

Son düzenleme:
Ne olmuş ben hala anlamadım yalnız.
Sanal ortam sonuçta niye dert ettiniz ki okumazsınız olur biter yani.
Olan birşey yok.
Hep dertlerimiz para,ana,eş...vb olmayacak ya bende insanların iletişim kurma ve anlama seviyelerini dert edindim.
Sanal olması herşeyin söylenebileceği anlamına gelmiyor..Bu neden ile daha iyi nasıl iletişim kuraraız bunu konuşalım istedi o kadar.Sorun yok.:))
Ayrıca elbtte istemediklerimi okumuyorum.

beni mi kastediyorsunuz? neye fake demişim? fake olduğunu bildiğim şeylere diyorum bir tek.

Son düzenleme:
Onu da soramayacağım çünkü şehvet deyince benim aklıma hemen cinsellik geliyormuş

Bir de kendisine cevap yazarken kaç üniversite bitirmiş kaç kitap okumuş diye düşünmem lazım
Komik değilsiniz.Bu konudan gidin ve lütfen eğlence bölümlerinde takılın.
Sizin aklınıza cinsellik mi geliyor dedim okuduğunuzu anladığınızdan emin misiniz?

Sen bunu bir önceki konuda kendine diyebilseydin şimdi bu konuyu açmana gerek kalmayacaktı...

Doğru olmak doğruyu söylemek sivri olmakla aynı şey değildir konu sahibi arada dağlar kadar fark var...

Arkadaşı engelliyorsunuz(şaşkınlık içerisindeyim) sonra arkadaş ile ilgili konu açıyorsunuz.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler buna..
Arkadaş artık her kimse ben onunla ilgili konu açmıyorum.belli bir kişiye söylemek istediklerimi onun yazısını ve adını alıntılayarak altına yazarım.Bu konu genel.

Günde iki kitap okumak pek verimli bir şey değil bence Ayrıca muhtemelen siz de bu konuyu birileriyle olan fikir uyuşmazlığınıza tahammül edemeyip açtınız. Üstelik insanları engellemişsiniz, tuhaf olmamış mı konu açıyorsunuz sonra da "engellediğim için cevap veremem onlara haberleri olsun" diyorsunuz...

aha sana da atarlandı sende bizdensin artık engellenmiş bir halde

Arkadaşı engelliyorsunuz(şaşkınlık içerisindeyim) sonra arkadaş ile ilgili konu açıyorsunuz.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler buna..

arkadaş değil true'cum, arkadaşlar... en az 10 kişiye saldırıp gelip bu konuyu açtı. bol bol kiblendi ama Mune yok sanırım, gelince bakar çaresine.

beni mi kastediyorsunuz? neye fake demişim? fake olduğunu bildiğim şeylere diyorum bir tek.

İnanın sizi hiç bir konuda fake derken görmedim. Zaten diyenleri de çıkaramam. Başta da dediğim gibi genel bir yorumdu. Nickinizi yeni yeni görüyorum zaten. Konu sahibi ile aranızda ne geçti onu da bilmiyorum belirttiğim gibi.
Sadece yeri geldi düşüncelerimi belirttim, bazen çok yükleniyorlar konu sahiplerine. Yani üzülüyorum cidden

Son düzenleme:
Sen bunu bir önceki konuda kendine diyebilseydin şimdi bu konuyu açmana gerek kalmayacaktı...

Doğru olmak doğruyu söylemek sivri olmakla aynı şey değildir konu sahibi arada dağlar kadar fark var...
Ben sanalda söylenilemeyecek ne söyledim acaba?
Ben doğruyum da demedim.
Yüksek müsadelerinizle bir cümle bir yanıt yazdım.
Bence konu çok güzel ama siz beğenmediyseniz ne yapmanız gerektiğini size söylememe gerek yok sanırım.

hayır yazdığınızdan öyle bir şey anlaşılıyor. bu konunun ilk mesajını yazan kişi herkese fake diyor diye... neyse öyle olmadığına sevindim.
konu sahibesiyle aramda ne geçtiğini ben de anlamadım valla, herkese atarlandı, 10 kişiyi engelleyip bu konuyu açtı.
zaten kendisi de yazmış "bu konu özel değil, genel genel!"

Malesef sanalda mümkün olmuyor.Bazen bende sinirlenip ters yazabiliyorum müdürüm de banı yapıştırıyor anında :))
O yüzden sakin kalmaya karar verdim ve bdv'de birini yargılamam.
Örneğin şu cinsellik çok tabudur o konuda asla birine ters yazmamışımdır.Derdi var ki yazmış destek olayım diye düşünüyorum.
Galiba arkadaşlarla da bir şeyler olmuş burda hiç gerek yok.
Bir de üyelerle ilgili konu açmak yasak diye biliyorum kapatılabilir konu ve ceza alabilirsiniz bilginiz olsun :|

bir de sürekli kendi evinin oturma odasında duruyormuşuz gibi kovalıyor arkadaş, dep beğenmiyorsan ne yapacağını biliyorsun dimi annem

Belki de bu tarzınız nedeniyle tepki alıyorsunuzdur? İnsanların "anlama seviyelerini" sizin dert etmenize gerek yok, kimsenin seviyesi de sizi ilgilendirmez bence. Sizin üslubunuzda biraz problem olduğunu düşünüyorum, açtığınız konuda bile insanlarla konuşma şekliniz bir tuhaf. Bi söz vardı hatırlayamadım, ama sözün özü "insan dönüp bir de kendine bakmalı". Yani yanlış anlamayın ama suçu başkalarında aramak kolay, insanın kendini de yargılayabilmesi önemli olan.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=728176
Konu sahibesinin sorduğu soruyu hemen DİN'e yöneltip,günah diyerek cvp yazmışsınız.
Kızcağızda gayet güzel cvp yazmış,cvpta her hangi bir tahammülsüzlük,hakaret vs.. yok.
Siz soruya cvp vermemişsiniz ki..
Sonra çocuk gibi "ben seni engelledim,konularıma yorum yazma" dediniz,komik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…