Neden insan gibi tartışılamıyor?

Evet tahammül edemiyorum ama fikir uyuşmazlığına değil insanların okuduklarını anlamadan sırf saldırmak için kafalarında yarattıkları senaryolara göre söver gibi yanıt yazmalarına tahammül edemiyorum.

Ben bu konuyu insanlara yanıt vermek için açmadım zaten birine yanıt vermek istersem onun yazını alır ve altına yazarım ve yazdımda.
Burda amaç atışmak değil sanalda tartışma kültürümüzü geliştirmek.
Bu arada kimseye günde iki kitap oku demedik herkes kendi bilir o bir örnek ama cümlenin başını sonunu kırpıp cımbızla alınca elbette anlam bozuluyor.
 

Cidden sadece yeri geldi ben de üslubuma dikkat ederek, vakit ayırdım ve cidden düşünerek bir yorum yazdım. Bazen çok abartılabiliyor, yani bir dövmedikleri kalıyor Tamam bazısı hak etmiyor değil ama bazısı da cidden masum olabilir. Aşırı pimpirikli vicdan prangası mağduru biriyimdir. Ters birşey yazarım, o kişi tutar etkilenir falan diye çok düşünürüm de. Benim yüzümden birinin üzülmesi fikri hoş değil yani.
Bazen düşünmeden öyle şeyler söyleniyor ki yani şaşkınlıktan ağzım ayrılıyor ekran karşısında. Bazı insanlar çok zayıf olabilir, ve en ufak darbe ile yıkılabilirler ben bunu anlatmak istedim sadece.
 
yav kızlar kavgaa etmeye yer arıyorsunuz he yaz geldi ya tansiyon yükselio heralde
 
Bir konuda yorumunuza rastladim baktim simdi konu acmissiniz kendince dogrulariniz olabilir saygi duyarim ama sizinle ayni gorusu olmayan biri cikip yorum yapinca polemige giriyorsunuz agresif tarziniz var hosunuza gitmediyse gormezden gelin alinti yapip cevap veriyorsunuz sonra konu dagiliyor siz ilgi odagi oluyorsunuz ve bundan rahatsiz oluyorsunuz gelip konu aciyorsunuz sizi tanimam benim gozumde ki durumunuz bu malesef hosunuza gitmezse alinti yapip cevap vermeyin boylece uzulmezsiniz burasi sanal ortam kimse sizi egitimizle degerlendirmez yaptiginiz yorumlara bakar


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
anlamiyorum bende günah yazdım bu kadar büyütmeye gerek yokki
bu konuyla demiyorum ama baxi arjadaslat çok kaba ve insanlars acımadan uzuyorlar.sanal alem olsada kalp kırmamak gerek
 

Vallahi konuyu yeni anladım.Link için teşekkürler true :))
 

ahahahaha ayyy öldürcen sen beni gülmekten..
 
çok yaşlandım eskiden kkda hiç bir şey kaçırmazdım ne oliii biri anlatabilir mi
 

okuyunca şimdi ben de hem şaşırdım hem çok güldüm....
 

Siz bize günde iki kitap okuyun dediniz mi demişim peki ben? İnsanların algısına laf ediyorsunuz fakat demediğim şeyleri yazıyorsunuz siz de. Bu forumda benim de sinirimi bozan çok yorum oldu, siz her ne kadar birine karşı yazmadım genel deseniz de şu an cevaplarını engellediğiniz için göremediğiniz arkadaşlar var, daha yeni bir konuda tartışmışsınız...Ve bu arkadaşlar da diğer konulardan tanıdığım insanlar, hiç sanmıyorum ki birilerine yok yere saldırsınlar. Diğer mesajlarınızı da göz önünde bulundurarak saldırgan bir üslubunuz olduğunu düşündüm. Ama tartışma konusunu bilmiyorum, onu görünce daha objektif davranabilirim sanırım, gerçi siz o arkadaşlar için açmamışsınız ama üst üste gelince böyle anlaşılıyor:)
 
Teşekkür ederim ben bu yasağı bilmiyordum ama burda direkt şu üye bu üye diye hedef göstermiyorum belki form yöneticileri buna farklı bir uygulama yapabilir çünkü bu konu yani tartışma adabı konusu neden kapatılacak bir konu olsun ki?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…