- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
arkadaş değil true'cum, arkadaşlar... en az 10 kişiye saldırıp gelip bu konuyu açtı. bol bol kiblendi ama Mune yok sanırım, gelince bakar çaresine.
Evet tahammül edemiyorum ama fikir uyuşmazlığına değil insanların okuduklarını anlamadan sırf saldırmak için kafalarında yarattıkları senaryolara göre söver gibi yanıt yazmalarına tahammül edemiyorum.Günde iki kitap okumak pek verimli bir şey değil benceAyrıca muhtemelen siz de bu konuyu birileriyle olan fikir uyuşmazlığınıza tahammül edemeyip açtınız. Üstelik insanları engellemişsiniz, tuhaf olmamış mı konu açıyorsunuz sonra da "engellediğim için cevap veremem onlara haberleri olsun" diyorsunuz...
arkadaş değil true'cum, arkadaşlar... en az 10 kişiye saldırıp gelip bu konuyu açtı. bol bol kiblendi ama Mune yok sanırım, gelince bakar çaresine.
hayır yazdığınızdan öyle bir şey anlaşılıyor. bu konunun ilk mesajını yazan kişi herkese fake diyor diye... neyse öyle olmadığına sevindim.
konu sahibesiyle aramda ne geçtiğini ben de anlamadım valla, herkese atarlandı, 10 kişiyi engelleyip bu konuyu açtı.
zaten kendisi de yazmış "bu konu özel değil, genel genel!"
İşte mantık bu.Fazla üstüne gitmeyin sonra engeller bizi..
Hangi konu ya merak ettimm?
bir de sürekli kendi evinin oturma odasında duruyormuşuz gibi kovalıyor arkadaş, dep beğenmiyorsan ne yapacağını biliyorsun dimi annem
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=728176
Konu sahibesinin sorduğu soruyu hemen DİN'e yöneltip,günah diyerek cvp yazmışsınız.
Kızcağızda gayet güzel cvp yazmış,cvpta her hangi bir tahammülsüzlük,hakaret vs.. yok.
Siz soruya cvp vermemişsiniz ki..
Sonra çocuk gibi "ben seni engelledim,konularıma yorum yazma" dediniz,komik.
nasıl görünüyor acaba engelli olanların mesajları? herkeşşler bu kadına düşman yaaww
geldi herkese saldırdı gitti, şimdi de konu açıyor.
2 üniversite bitirmiş, günde 2 kitap okuyor (artık kaç sayfalık kitap okuyorsa) ama cümle aralarında boşluk bırakamıyor.
herhalde boşluk bırakmaya harcayacağı zamanı kitap okumaya ayırıyordur
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=728176
Konu sahibesinin sorduğu soruyu hemen DİN'e yöneltip,günah diyerek cvp yazmışsınız.
Kızcağızda gayet güzel cvp yazmış,cvpta her hangi bir tahammülsüzlük,hakaret vs.. yok.
Siz soruya cvp vermemişsiniz ki..
Sonra çocuk gibi "ben seni engelledim,konularıma yorum yazma" dediniz,komik.
Evet tahammül edemiyorum ama fikir uyuşmazlığına değil insanların okuduklarını anlamadan sırf saldırmak için kafalarında yarattıkları senaryolara göre söver gibi yanıt yazmalarına tahammül edemiyorum.
Ben bu konuyu insanlara yanıt vermek için açmadım zaten birine yanıt vermek istersem onun yazını alır ve altına yazarım ve yazdımda.
Burda amaç atışmak değil sanalda tartışma kültürümüzü geliştirmek.
Bu arada kimseye günde iki kitap oku demedik herkes kendi bilir o bir örnek ama cümlenin başını sonunu kırpıp cımbızla alınca elbette anlam bozuluyor.
Teşekkür ederim ben bu yasağı bilmiyordum ama burda direkt şu üye bu üye diye hedef göstermiyorum belki form yöneticileri buna farklı bir uygulama yapabilir çünkü bu konu yani tartışma adabı konusu neden kapatılacak bir konu olsun ki?Malesef sanalda mümkün olmuyor.Bazen bende sinirlenip ters yazabiliyorum müdürüm de banı yapıştırıyor anında :))
O yüzden sakin kalmaya karar verdim ve bdv'de birini yargılamam.
Örneğin şu cinsellik çok tabudur o konuda asla birine ters yazmamışımdır.Derdi var ki yazmış destek olayım diye düşünüyorum.
Galiba arkadaşlarla da bir şeyler olmuş burda hiç gerek yok.
Bir de üyelerle ilgili konu açmak yasak diye biliyorum kapatılabilir konu ve ceza alabilirsiniz bilginiz olsun :|
çok yaşlandım eskiden kkda hiç bir şey kaçırmazdımne oliii biri anlatabilir mi
dovme. isimli konu cowgirllcum.
Reca ederim RasberrySyrup..Vallahi konuyu yeni anladım.Link için teşekkürler true :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?