Neden insanlar hep yanlis anlıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimin onları sevdiğinden daha çok.

Adam nerde nasıl isterse konuşur. Bundan rahatsız iseniz söylersiniz kabul etmiyorsa görüşmezsiniz. Ya da küfrü kabul edersiniz. Başka bir seçenek var mı? Ağlamayın yalnız bak işte ona deymez.

Adam sürekli mi küfür ediyor sizin yanınızda?
10 sene iyi dayanmışsınız.
Neden görüşmeye devam ediyorsunuz?

kv ya da kp ile çok muhattap olamyı doğru bulmuyorum çevremdeki evliliklerde hep bu nedenlerden sorun çıkıyor
araya konuşurdum herhalde
ayrıca niye ağlıyorsunuz ki değer mi gözyaşalrınıza

E bu adam yeni mi küfür etmeye başladı? 10 senedir evliymişsiniz, ilk defa duymuyorsunuzdur. Neden şimdi uyardınız ki?
Ben olsam "bunun derdi ne şimdi" diye düşünürüm. Kayınpederiniz de aynı şeyi düşündü muhtemelen.

Bu tarz uyarıları da çok yersiz buluyorum. Kaç yaşında adam, bu yaştan sonra değişmeyeceği belli bir şey. Kendi kendinizi üzmüşsünüz resmen.

Tamam eşiniz diyebilirdi de siz kendiniz bunları söyleyemez miydiniz? savunamaz mıydınız kendinizi?
Hem seviyorum aslında kayınpederimi diyorsunuz hem 10 yıllık evlisiniz, neden kibarca ifade edemediniz kendinizi. Küfür kötü bir şey onu savunmuyorum ama sofraya küsmek gitmek falan bence abartı olmuş ve kabalık olmuş.

Muhabbet edemediğim kafadaki insana kendi alanında müdahale de etmem. Küfür ediyorsa huyudur o benim yanında etmekten utanmıyorsa ben de uyaramam, yemeği yer kalkar gider sonra yeri gelince, babasının gelini yanında küfretmesinden hoşlanmadığımı uygun dille kocama anlatırım. Tekrarı olursa uyarması gereken kendi oğludur.
elin adamıyla kadınını eşinizden fazla sevemezsiniz olsa olsa saygı olur arada.
(özellikle yaşlıysa, yaşlılarla itişmeyin Çünkü kazanamaz ya da fikirlerini değiştiremezsiniz, öfkelenip daha ters davranırlar)
Boşuna sinirlerinizi bozmayın, siniriniz geçer yakında.
zaten avrat diye hitap ediyorsa perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş pek kadınla kendini denk sayacak kadın uyarısına sinirlenmeyecek birisi değildir.

Lokum ,pasta mi ???
Hümanizm i fazla abartmissin bugün cherry ..
Adam Soma sığırı gibi at ,avrat , silah diyor ne lokumu ya allasen

Avradıma söyleyin şöleni hazır eylesin, obamı da çağırın boy boylayalım hdfsfsdsdds
Okurken çok güldüm avradına söyle nedir yaf amca milattan kalma KP bana avrat dese gulmekten kopardim herhalde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…