Neden insanlar hep yanlis anlıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kararlarıniz güzel fakat en son ki kararınızı iyi düşünün. Madem sizi el üstünde tutuyorlar sizde eskisi gibi onlara değer vermeye devam edin.

Sevmekten zarar gelmez...

Nereli kayinpederin

gayet kibar davraniyorlar madem sev kiz

Benimkiler de çok iyi insanlardır
Gerçekten hiçbi kötülüklerini görmedim
Ama ne onlar beni oğullarından sevebilir çok ne ben onları kendi anne babamdan çok sevemem bence

Dedem de antepliydi heeey gidiiii. Rahmetli de çok küfür ederdi hatta her cümleyi küfürle bağlardı seni üzmek için yada değersiz gördüğünden degilki eminim şeker gibi insnlardir. O yaştaki insanların genel konuşma tarzını degistiremeyizki çok seviyorum diyorsun bazı şeyleri de duymayiver

Sizi hiç kimse kendi ailenizin 10 da 1 i kadar sevmez. Bunu hep aklınızda tutun. Ve en çok kendinizi sevin.
Kimse sizin için yaşamaz. Herkes kendi keyfince kendi isteğine göre yaşar.

Siz gelinsiniz. Kan baginiz yok. Torunlar için katlanılan kişi olabilirsiniz en fazla.
Nokta.

gerek yok yaşlı başlı adam, onlar bizim gibi değiller ki aman dikkat edeyim ayıp olur kafası beklemek bence zaman kaybı.

Fazla mı iyi niyetlisin birde adamla tekrar konusmaya gıtmıssın tamam uzatma demiş yok aglamalar yemek yememeler falan ne gerek var. Ayrıca avradına söyle getirsin dedigi ne varsa asla getırmezdım. O masaya oturacaksamda oturmayacaksam da getırmezdım herkes haddini bilsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…