Neden insanlarla konuşurken yüzüm kızarıyor?

bu yüzden de olabilir banada doktor yazın güneş kremi sürmeden dışarı çıkmaman gerektiğini söylemişti

artık bende öyle yapıcam galiba

inşallah bu sosyal fobi geçer yada psikoloğa gitmek son çare teşekkür ederim yorumun için

Hangi ürünleri kullanıyorsun? Bende de roza var sivilce yapıyo başa çıkamıyorum artık

Antibiyotik kullandım. Sivilceleri tamamen temizledi. Dr bauman gibi bir markaydı sanırım yüz yıkama sütü ve nemlendirici verdi. İçerik hatırlamıyorum. Bana iyi gelmişti.

Geçmiş olsun. İyi kurtulmuşsun, öyle kolay gitmez bendekiler

Çenem morarmıştı sivilceden o kadar çirkindim ki. Çenem, alnım, yanaklarım. Annem gördü birisi mi vurdu diye panikledi. Ağrılıydı. O benim kırılma noktamdı. Düğüne tam onbeş gün kalmıştı. Makyajın kapatmasını bırak daha beter yapacaktı. O güne kadar iki farklı doktora gittim. Verdikleri kremler daha beter yaptı. Ağlaya ağlaya bir güzellik merkezinin cilt doktoruna gittim. Muayene, ilaçlar ve dr bauman ürünleri toplamda 550 lira tuttu. Düğünde yüzüm pürüzsüzdü. Doktor çok iyi teşhis koydu ve doğru ilaçları verdi. Yani bendekiler de kolay gitmedi.

Umarım şifa bulursun

Sosyal kaygı bozukluğu gibi bir sorununuz olabilir mi?

İnşallah canım. Neler çekiyorum en iyi sen anlarsın. Bide aciyo uçuk gibi yüzümü yikayamıyorum. Senin gittiğin güzellik merkezi nerdeydi acaba. Istanbulsa özelden yazar mısın.

inşallah bu sosyal fobi geçer yada psikoloğa gitmek son çare teşekkür ederim yorumun için
Bir defa sizi rahatsız eden şeyleri baskalarina dillendirdiğinizde geri kalanının çorap söküğü gibi geldiğini farkedip daha önce neden bu şekilde zorlanmisim diye kendinize hayret edeceksiniz. Sadece bir defa söyleyin gorumcenize rahatsizliginizi. Ve bazı şeyleri soyleyeceginizi önceden planlayinca soyleyemiyorsunuz o yüzden plansız bir şekilde o an aklınıza geleni pat diye söyleyin daha az gerilmiş olursunuz ve bunu bir kaç defa yapınca başkaları sizin yanınıza gelmeye bile çekinir hale gelecek.

Evet psikolojik destek veriliyor ama bunu insan kendi başına da halledebilir.

Tamam çokkk teşekkür ederim

Sevmedigim insanlara bişey anlatırken beni de ter basıyordu mecburi konusunca da aynı biran önce bitsin konuşma diye çok hızlı konusurum oda benu terletir . Boşver kendini öyle sev makyaj yap belli olmaz kizardigin

Ben de hoca bir şey sorunca ya da sunum yaparken kızarırım nabzım 120ye çıkar nefes alamam cümleleri toparlayamam doktora gittim bi ilaç verdi çok iyi geldi hiç heyecanlanmıyorum streslenmiyorum daha rahatım hatta uzun uzun cümleler kurabiliyorum belki böyle bi şeydir sizinde buna benzettim

teşekkür ederiim

Ben de aynı sizin gibiydim herhalde 25 yaşına kadar sürdü bu durumum. Ama ben o süreçte kizarsam da yüzüm alev alev yansa da söylemek istediklerimi hep söyledim. Söz aldım konuştum. Kelimelerimi hep dikkatle özenle seçtim. Şimdi 30 yaşındayım ve artık biriyle malesef istemeden de ağız dalaşına girdiğimde de kizarmadan yine kelimelerimi özenli seçerek istedigimi diyorum. Kimseye saygısızlık etmek istemeyen bir yapım var buna bağlıyorum ama artık yolunu kelimeleri özenli sevmekle buldum. Kizarsan da takma konus, emin ol faydasını göreceksin. Kendini çekme. Ben de bir de elim ayağım aşırı aşırı titrerdi, hakkımı savunacagim yerde konuşurken ağlamaklı halde bulurdum kendimi. Üst düzey yoneticimle konuşurken hüngür hüngür aglamisligim vardır. İçimden sakın ağlama sakın ağlama diye yüz kez telkin verirdim. Ama şimdi iyiyim şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…