KIZ RUSMUŞYuh siz evliyken mi beraberlerdi ve hala boşanma getçekleşmemiş pes gerçekten daha neler duyacağız yazık o kızı yetiştiren ailenin halsiyetine
İNŞALLAHDA ALDATIR ETME BULMA DÜNYASIAklı çalışan Bi adam olsa bunun gibiler... Karısı olan adamla birlikte olmaya başlıyan kadın, yarın bigün senleykende seni aldatır... Off of, bnm hoşlandığım çıcukda evli çocuklu Bi kadınla tanışıyor, kadın boşanıyor bunla sevgili oluyor, günahı boynuna ilişkileri evliyken başlıyor, ve bizim bu sözde çok efendi beyimiz düşünemiyor, bu kocasını onla aldatan kadın yarın bigün onu aldatmazmı yazık çok yazık.
Kesinlikle, kimin ahı kimde kalmış şu güne kadar ? Siz de hayatınızda devam edin. Evet çok kolay değil, ama olsun her geçen gün daha da güçlenirsiniz ve bir an gelir şükredersiniz .İNŞALLAHDA ALDATIR ETME BULMA DÜNYASI
Bosanirken ben de ayni duygulari yasadim. O mutlu idi ben yikintilarin altinda kakmis gibi hissediyordum. Sonra tersine donuyor merak etmeyin. Gerci ben hala yalnizim ama onun mutlu oldugunu sanmiyorum. Mutlu da olamazlar. Su ana odaklanmayin. Siz kendinizi dusunun once. Kendi ayaklarinizin uzerinde durunca bunlar bile onemli olmuyor inanin. Zamana birakin.Boşanma davamız açıldı duruşma günümüz belli artık. Ağlıyorum çünkü çok emek verdim çok haksızlığa uğradım. Yıllarımı verdim anılar biriktirdim çok sevdim hayallerle evlendim. Ama iyiliklerimin karşılığı aldatılmak oldu. Bir tek dayak yemediğim kaldı. Keşke dayak yeseydim de bunları yaşamasaydım diyorum hep. Peki şöyle bir baktığımda ben sağlık problemleri yaşarken düzenimi bir türlü kuramazken rüyalarım beni rahat bırakmazken eski eş neden bu kadar mutlu ya da nasıl başarıyor parası işi eşi evi var benim ise her şeyim gitti onunla beraber adalet bu mu. Ne zaman bitecek onların mutluluğu. Boşanınca neden kadınlar daha çok şey kaybeder de erkeğe bişey olmaz?
konuyu ben hortlattım biraz ama sonuç yok..Konunun sonucu ne olmuş bosanmislar mi
Pardon da boşanmadan nasıl aile kurmuş ben onu anlamadım.Evlendiğimde de çalıştım şimdi de çalışıyorum biraz sil baştan başladım ama yine de tekrar başladım. Ama o yeniden bir aile kurdu kendine yeni bir eş de buldu. Fakat ben mutlu olamıyorum onun kadar
Evet bencil olmak lazımTek bir nedeni var
Biz kadınlar yaratılış gereği anaç oluyor ve çok FEDAKARLIK yapıyoruz
Şu KK'da öğrendiğim tek şey
FEDAKAR kadınların %90'nı mutsuz maalesef
Umarım hem bu dünyada hem de öteki dünyada ahım kalmazKesinlikle, kimin ahı kimde kalmış şu güne kadar ? Siz de hayatınızda devam edin. Evet çok kolay değil, ama olsun her geçen gün daha da güçlenirsiniz ve bir an gelir şükredersiniz .
İmam nikahı aynı evde yaşama ve yüzük takma. Resmiyete gerek yok ki. Herkes evli kabul etti bu kadar basit.Pardon da boşanmadan nasıl aile kurmuş ben onu anlamadım.
Boşanmadık çekişmeli dava olduğundan devam ediyortek tek okudum aktifde bir üyesiniz boşandınız mı ?
Maalesef genelde öyle oluyorBoşanma davamız açıldı duruşma günümüz belli artık. Ağlıyorum çünkü çok emek verdim çok haksızlığa uğradım. Yıllarımı verdim anılar biriktirdim çok sevdim hayallerle evlendim. Ama iyiliklerimin karşılığı aldatılmak oldu. Bir tek dayak yemediğim kaldı. Keşke dayak yeseydim de bunları yaşamasaydım diyorum hep. Peki şöyle bir baktığımda ben sağlık problemleri yaşarken düzenimi bir türlü kuramazken rüyalarım beni rahat bırakmazken eski eş neden bu kadar mutlu ya da nasıl başarıyor parası işi eşi evi var benim ise her şeyim gitti onunla beraber adalet bu mu. Ne zaman bitecek onların mutluluğu. Boşanınca neden kadınlar daha çok şey kaybeder de erkeğe bişey olmaz?
Olmaz olur mu onlara da olur ama genelde kuyruğu dik tutmaya çalışırlar . Bi de onlara sonradan dank ediyo hatta tekrar evlenince bile genelde haksız erkekler yeni eşleriyle eskisini sürekli kafalarında mukayese ediyorlar ve pişman oluyorlar genel durum böyle ama onlar pişman olurken kadın çoktan kendini toparlamış oluyoBoşanma davamız açıldı duruşma günümüz belli artık. Ağlıyorum çünkü çok emek verdim çok haksızlığa uğradım. Yıllarımı verdim anılar biriktirdim çok sevdim hayallerle evlendim. Ama iyiliklerimin karşılığı aldatılmak oldu. Bir tek dayak yemediğim kaldı. Keşke dayak yeseydim de bunları yaşamasaydım diyorum hep. Peki şöyle bir baktığımda ben sağlık problemleri yaşarken düzenimi bir türlü kuramazken rüyalarım beni rahat bırakmazken eski eş neden bu kadar mutlu ya da nasıl başarıyor parası işi eşi evi var benim ise her şeyim gitti onunla beraber adalet bu mu. Ne zaman bitecek onların mutluluğu. Boşanınca neden kadınlar daha çok şey kaybeder de erkeğe bişey olmaz?
Özel değilse boşanmayı isteme sebebiniz neydiİmam nikahı aynı evde yaşama ve yüzük takma. Resmiyete gerek yok ki. Herkes evli kabul etti bu kadar basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?