Neden kazanan hep erkekler?

Aklı çalışan Bi adam olsa bunun gibiler... Karısı olan adamla birlikte olmaya başlıyan kadın, yarın bigün senleykende seni aldatır... Off of, bnm hoşlandığım çıcukda evli çocuklu Bi kadınla tanışıyor, kadın boşanıyor bunla sevgili oluyor, günahı boynuna ilişkileri evliyken başlıyor, ve bizim bu sözde çok efendi beyimiz düşünemiyor, bu kocasını onla aldatan kadın yarın bigün onu aldatmazmı yazık çok yazık.

İNŞALLAHDA ALDATIR ETME BULMA DÜNYASI

Bosanirken ben de ayni duygulari yasadim. O mutlu idi ben yikintilarin altinda kakmis gibi hissediyordum. Sonra tersine donuyor merak etmeyin. Gerci ben hala yalnizim ama onun mutlu oldugunu sanmiyorum. Mutlu da olamazlar. Su ana odaklanmayin. Siz kendinizi dusunun once. Kendi ayaklarinizin uzerinde durunca bunlar bile onemli olmuyor inanin. Zamana birakin.

Nasil dusunursen oyle yasiyorsun aslinda.
Bosanma sonrasi yasadigin travma bu. Ama bakis acini degistirmelisin. Yoksa hep boyle gider.
Kendibe nasil bir hayat istiyorsun onu dusun. Mutlu olmayi mi yoksa omur boyu sizkanmayi mi secersin. Kimse sizlanmayi secmez. O halde ayaga kalkip arkaya bakmadan yurume zamani.
Her aklina onlar geldiginde dusunceni degistir. Beyin ayni anda iki isi birden yapamaz cunku. Yoldan gecen beyaz arabalari say mesela ya da duydugun muzige ver kendini.... bunun gibi seyler... onlari dusunmeyi biraktigini goreceksin. Sonra bir gun bir an geliyor ki "ben uzulerek kendime zulmetmisim, mutluluk benim de hakkim ve artik kendimde dahil kimsenin beni uzmesine izin vermeyecegim" diyorsun.

Nasil dusunursen oyle yasiyorsun aslinda.
Bosanma sonrasi yasadigin travma bu. Ama bakis acini degistirmelisin. Yoksa hep boyle gider.
Kendine nasil bir hayat istiyorsun onu dusun. Mutlu olmayi mi yoksa omur boyu sizlanmayi mi secersin. Kimse sizlanmayi secmez. O halde ayaga kalkip arkaya bakmadan yurume zamani.
Her aklina onlar geldiginde dusunceni degistir. Beyin ayni anda iki isi birden yapamaz cunku. Yoldan gecen beyaz arabalari say mesela ya da duydugun muzige ver kendini.... bunun gibi seyler... onlari dusunmeyi biraktigini goreceksin. Sonra bir gun bir an geliyor ki "ben uzulerek kendime zulmetmisim, mutluluk benim de hakkim ve artik kendim de dahil kimsenin beni uzmesine izin vermeyecegim" diyorsun.

Evlendiğimde de çalıştım şimdi de çalışıyorum biraz sil baştan başladım ama yine de tekrar başladım. Ama o yeniden bir aile kurdu kendine yeni bir eş de buldu. Fakat ben mutlu olamıyorum onun kadar
Pardon da boşanmadan nasıl aile kurmuş ben onu anlamadım.

Maalesef genelde öyle oluyor

Hala o benden daha mutlu mu diye takip etmeyi bıraksanız belki de mutlu olmaya başlarsınız. Biz kadınlar boşanmayı pek beceremiyoruz. Çıktıysa çıktı hayatımızdan ne yaparsa yapsın. Kendi hayatınızla onun hayatını kıyaslamayın. Onunla evlenmeden de vardınız siz. Boşanınca da bir şey değişmiyor.

Bir de ilk hatada boşanacaktınız. İlk haksızlığa uğradığınızda terk edecektiniz. Çok fazla idare edip yıpranmışsınız. Erkekler bunu hak etmiyor. Zamanında ezildiğiniz için atlatamıyor olabilirsiniz.

Olmaz olur mu onlara da olur ama genelde kuyruğu dik tutmaya çalışırlar . Bi de onlara sonradan dank ediyo hatta tekrar evlenince bile genelde haksız erkekler yeni eşleriyle eskisini sürekli kafalarında mukayese ediyorlar ve pişman oluyorlar genel durum böyle ama onlar pişman olurken kadın çoktan kendini toparlamış oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…