Neden kazanan hep erkekler?

Evet isteme oldu aileler tanıştı yüzük taktılar sonra da birlikte yeni bir eve geçtiler. Dini nikah yaptılar mı bilmiyorum böyle bir evlilik. Herkes de karı koca görüyor onları sağolsunlar

Ben de duygusallığı bir kenara bıraktım avukata tüm yaşadıklarımı anlattım. Kanıtlarımı verdim. Her şey ortada zaten. Gözüm açıldı anlayacağınız. Avukata ne kadar sürerse sürsün benim acelem yok hakkımı alayım dedim

Tamam işte, şimdiden geçmiş olsun:)) Gidin hayatınızı yaşayın...

Tamam işte, şimdiden geçmiş olsun:)) Gidin hayatınızı yaşayın...
Tek amacım mutlu olmak başka bir şey istemiyorum normal bir hayat istiyorum sıfırdan başladım bu da bana tecrübe oldu. Avukata vekalet verince de üstümden bir yük kalktı.

Benim komşum var boşanmış bir erkek. Hiç de kazanmış gibi durmuyor. Karısı, kızı gitti, kızını göremiyor evlat hasreti çekiyor. Herkes ailesiyle gezip tozarken o ya yancı gibi birileriyle takılıyor ya da yalnız. Hep dışarlarda yiyor, maaşının bir kısmı nafaka ya gidiyor. Onun yerinde olsam çok mutsuz olurdum, yine iyi dayanıyor.

Onun mutlu olma sebebi çok parası var ve eşi yanında. Bir farkı yok boşanmış olmasının. Kimse de onu yadırgamıyor keşke dediğiniz gibi olsaydı. Onun mutsuz olması bana mutluluk verir bu saatten sonra

Disarda ne halt yedigini bilemezsiniz zamani geldiginde bir kadini mutlaka bulur.

Sadece görümceni değil komşunu da düşünüyorsun. Ahh yufka yürekli dostum

Bu entry nin altına imzamı atmaya geldim . Kendi ayakları üzerinde duran bir kadın kendini çok daha kolay hayata adapte edip eski haline döner . Çünkü zaten hayatla bağ halindedir çalışma hayatıyla .
Okuyun
Çalışın kızlar

okudum çalışıyorum aldatıldım boşandım..sevgilisi ile birlikte çicekler havada ucuşuyor..

Hayatınızın merkezi yaptığınız için bu durumdasınız. Onun parası evi işi var sizin neden yok? Sizinde işiniz gücünüz olsa kaybettim hissiniz olmadı. O kaldığı yerden devam ediyor bende sıfıra düştüm diyorsunuzda bunu kendinize yapan sizsiniz.

Nafaka tazminat davası açmayacan mı?
Hakkını ara

Yeni bir eve geçti. Kızı ailesinden istediler hemen evlendiler işte. Böyle bir evlilik. Birlikte yaşıyorlar mutlular herkes de onları aile olarak gelini olarak vs. Görüyor böyle
Yuh siz evliyken mi beraberlerdi ve hala boşanma getçekleşmemiş pes gerçekten daha neler duyacağız yazık o kızı yetiştiren ailenin halsiyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…