neden kimse bakmıyor???

silaaa44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
8
2
1
24
Başlamadan önce belirteyim ki istedigim şey yüzlerce erkek bana baksın filan degil. 10. Siniftayım. yaşım küçük biliyorum. Ama bana benim yaşıtlarım bile bakmadı. Bakmadı derken hen sevgili olarak hem de soylesine baştan aşağı suzmediler bile. Sessiz sakin bi kızım çok çevrem yok. Ayrıca yüz guzelligim olmasa da fzigim çok güzeldir(84- 62-91[basen yok fit bi bacak]) madem erkekler bu kadar abaza neden bana bakmıyorlar??? Ya ben çok çirkinim ya da çok sessizim diye.yanı göz ucuylada olmadı herkes bana inek tiplisin diyor ama bnc değilim. Tabi insan kndi tipini karşısındaki kadar iyi bilemez ama... Sizce??? Sebep hangisi? İnek?çirkin? Mal oluşum?(gerçekten mal gibiyim. Hiçbir olaya tepki vermem. Çevremdeki olanlar beni pek etkilemez) ha bu arada bi kuzenim var bnc çok güzel en az 25 erkek peşinde. Onu tanıyan herkes kaşar o yüzden diyor. Onu tanımayıp resmini gosterdiklerimin %50 normal bi kız(sen ondan daha güzelsin diyen oldu)
%25 güzel bi kız
%25 çirkin,çok fazla makyaj dediler.
Yanı kaşar olduğunu katarsak seçeneklerime kaşar olmamam mı? Ekleniyor.
Destan olmuştur şimdi bu okuyanlara çok teşekkürler şimdiden:) lütfen yorum yapın!!!
1)beni kaşar kelimesini kullandıgım için yadirgayanlar!!!! Bi kesin sesinizi sanki siz hic kullanmadınız??
2)bu yasta ders degilde bu konuyla ugrastigim icin kaşar diyenler???? Turkiyenin en iyi 30 okulundan birindeyim. Ve okulumun dorduncusuyum.
3) o %sayilarini oturup ölçüp hesaplamadım. Onlar insanlardan aldigim cevapların tahmini dagilimi.
4)ilk cumlemi okumadınız mı??? Erkek sürüm olsun istemiyorum!!!!
5)ilgi çekmeyen biri oldugumu anlattim size neden bir erkek bile bana bakmıyor dedim??? Karsi cinsten bir ilgi gormem beni meraklandıramaz mı??? Sizin erkek surunuz vardır eminim ama ben bi erkegin dikkatini cekmek istedigim icin kaşar mı oluyorum???Pardon ama siz beni erkek sürüsü arayan biri sanmişsiniz bense neden bugune kadar beni seven veya bakan olmadi defim?(bu cumlelerim bana kasar diyenlere)
6)ayrica kuzenime kasar DENİLİYOR CEVRESİ TARAFINDAN dedim. Ben kaşar demedim. Bnc kiz kasar degil guzel bi kiz o yuzden bakiyorlar. Yani turkceniz kıt diye neden benim uzerime geldiniz???

Son düzenleme:
Şu kadar istatistiği yaptığın zamanı adam gibi bir işe harcasaydın ordinaryüs olmuştun.

Senin yaşında olup rahatça o k.şar bu k.şar diyen kızların hepsi k.şar biliyor musun? Düzgün insanlar başkaları hakkında böyle şeyler yazmazlar, k.şarlar kıskandıkları insanlar hakkında atıp tutarlar. Bu kızın ilgi görmesini amma kıskanmışsın bir de anket yapmışsın.

İşte böyle küçük kız, dikkat çekmeyen bir k.şarsın özet olarak. Kuzenin en azından ilgi gören bir k.şar.

7 kez k.şar yazdım , 3 haftadan sonra bir ergen için banlanmam umarım.

Aman da aman 10.sınıfa mı gidermiş,kimse de bakmaz mıymış,ablalarına,teyzelerine mi danışırmış yumurcak.Kızım sen başkasını ne yapacaksın,Başına dert mi arıyorsun,zamanı geldiğinde olur.Şimdi kafanı böyle şeylere yorma otur,derslerine çalış.

Sizin yaşınızda bir kız tanıyordum.Aklını bana baksınlarla bozmuştu.Kendinden 16 yaş büyük bi adam çıkmış karşısına seviyorum diye kandırmış.Kızın sonunu anlatmak istemiyorum.
Şimdi ne kadar iyi çalışırsanız üniversiteye gidersiniz.Orada hem yaşınız da uygun olur.

Kuzenını kıskanmamakla başla işe . Bıraz gulmek sosyal olmak yeterlı bence gerısı gelecektır .

Küçücük kız yazıktır argo kelime kullanmayı 'caka' zannediyor belli ki

Harikasın

O kız kaşar bu konu seni aşar

Bu yaşta sevgiliyi ne yapacaksın neden bir erkekteki sevgi bekliyorsun ki önce sen kendini sevmeyi öğren sen kendinle barışık değilsin

Kaşar nee kadarr çirkinnn bir laf bence bunu lügatındannn yokkk et olur mu ergenliktesinn kuzucukkk senin yaşında öğrencilerim var tam da kendnizi beğenmediğiniz o dönemdesiniz geçer zamanla geçer hem otur enerjini derslere ver olur mu tavsiye benden sana. erkekler bakması pek de önemli değil herkese bakarlar zaten..

Senin yaşındaki erkekler ergenlik aşamasıda olduğu için ilgilendikleri alan daha farklı oluyor sadece :) akılları başlarına gelmesi ve hayatlarına düzgün birini alma isteği üniversiteyle beraber geliyo anca.. çizginden şaşma saçma sapan insanlara da özenme bırak öyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…