Küçücük kız yazıktır argo kelime kullanmayı 'caka' zannediyor belli kiŞu kadar istatistiği yaptığın zamanı adam gibi bir işe harcasaydın ordinaryüs olmuştun.
Senin yaşında olup rahatça o k.şar bu k.şar diyen kızların hepsi k.şar biliyor musun? Düzgün insanlar başkaları hakkında böyle şeyler yazmazlar, k.şarlar birbirleri hakkında atıp tutarlar. Bu kızın ilgi görmesini amma kıskanmışsın bir de anket yapmışsın.
İşte böyle küçük kız, dikkat çekmeyen bir k.şarsın özet olarak. Kuzenin en azından ilgi gören bir k.şar.
7 kez k.şar yazdım , 3 haftadan sonra bir ergen için banlanmam umarım.
HarikasınŞu kadar istatistiği yaptığın zamanı adam gibi bir işe harcasaydın ordinaryüs olmuştun.
Senin yaşında olup rahatça o k.şar bu k.şar diyen kızların hepsi k.şar biliyor musun? Düzgün insanlar başkaları hakkında böyle şeyler yazmazlar, k.şarlar birbirleri hakkında atıp tutarlar. Bu kızın ilgi görmesini amma kıskanmışsın bir de anket yapmışsın.
İşte böyle küçük kız, dikkat çekmeyen bir k.şarsın özet olarak. Kuzenin en azından ilgi gören bir k.şar.
7 kez k.şar yazdım , 3 haftadan sonra bir ergen için banlanmam umarım.
Küçücük kız yazıktır argo kelime kullanmayı 'caka' zannediyor belli ki
Valla şimdinin 10. sınıfları üniversite 2. sınıflara taş çıkartır:))10.sınıf kaç yaşa tekabül ediyor??
O kız kaşar bu konu seni aşarBaşlamadan önce belirteyim ki istedigim şey yüzlerce erkek bana baksın filan degil. 10. Siniftayım. yaşım küçük biliyorum. Ama bana benim yaşıtlarım bile bakmadı. Bakmadı derken hen sevgili olarak hem de soylesine baştan aşağı suzmediler bile. Sessiz sakin bi kızım çok çevrem yok. Ayrıca yüz guzelligim olmasa da fzigim çok güzeldir(84- 62-91[basen yok fit bi bacak]) madem erkekler bu kadar abaza neden bana bakmıyorlar??? Ya ben çok çirkinim ya da çok sessizim diye.yanı göz ucuylada olmadıherkes bana inek tiplisin diyor ama bnc değilim. Tabi insan kndi tipini karşısındaki kadar iyi bilemez ama... Sizce??? Sebep hangisi? İnek?çirkin? Mal oluşum?(gerçekten mal gibiyim. Hiçbir olaya tepki vermem. Çevremdeki olanlar beni pek etkilemez) ha bu arada bi kuzenim var bnc çok güzel en az 25 erkek peşinde. Onu tanıyan herkes kaşar o yüzden diyor. Onu tanımayıp resmini gosterdiklerimin %50 normal bi kız(sen ondan daha güzelsin diyen oldu)
%25 güzel bi kız
%25 çirkin,çok fazla makyaj dediler.
Yanı kaşar olduğunu katarsak seçeneklerime kaşar olmamam mı? Ekleniyor.
Destan olmuştur şimdi bu okuyanlara çok teşekkürler şimdiden:) lütfen yorum yapın!!!
Başlamadan önce belirteyim ki istedigim şey yüzlerce erkek bana baksın filan degil. 10. Siniftayım. yaşım küçük biliyorum. Ama bana benim yaşıtlarım bile bakmadı. Bakmadı derken hen sevgili olarak hem de soylesine baştan aşağı suzmediler bile. Sessiz sakin bi kızım çok çevrem yok. Ayrıca yüz guzelligim olmasa da fzigim çok güzeldir(84- 62-91[basen yok fit bi bacak]) madem erkekler bu kadar abaza neden bana bakmıyorlar??? Ya ben çok çirkinim ya da çok sessizim diye.yanı göz ucuylada olmadıherkes bana inek tiplisin diyor ama bnc değilim. Tabi insan kndi tipini karşısındaki kadar iyi bilemez ama... Sizce??? Sebep hangisi? İnek?çirkin? Mal oluşum?(gerçekten mal gibiyim. Hiçbir olaya tepki vermem. Çevremdeki olanlar beni pek etkilemez) ha bu arada bi kuzenim var bnc çok güzel en az 25 erkek peşinde. Onu tanıyan herkes kaşar o yüzden diyor. Onu tanımayıp resmini gosterdiklerimin %50 normal bi kız(sen ondan daha güzelsin diyen oldu)
%25 güzel bi kız
%25 çirkin,çok fazla makyaj dediler.
Yanı kaşar olduğunu katarsak seçeneklerime kaşar olmamam mı? Ekleniyor.
Destan olmuştur şimdi bu okuyanlara çok teşekkürler şimdiden:) lütfen yorum yapın!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?