neden kimse bakmıyor???

Üslubunu yaşına bağlıyorum ama her kadın her yaşta beğenilmek ister, bu çok normal. Ben de o yaşta ufak tefek flört etmeye başlamıştım. Bunda hiçbir sıkıntı yok. Artık gençler daha rahat...

Biraz daha güler yüzlü ve bakımlı olmanı tavsiye ederim. Etrafa ışık saçan kadınlar erkekler tarafından fark edilir. Ufak değişiklikler yap fiziksel görünümünde, saçlarını kestir, makyaj yapmayı öğren, daha dik dur, farklı kıyafetler dene, dişlerini göstermekten çekinme gülerken, bol bol kahkaha at, mutlu biri olduğunu fark ettir etrafına, dikkat çekmeye çalış yani. Bunun abartılı bir şekilde olması gerekmez.

Ve erkeklerle muhabbet etmekten çekinme, kendi köşene çekilip onların senle muhabbet etmesini beklersen daha çok beklersin.. Girişken ve sosyal ol, farklı konularda muhabbet açabilmek için çok film izle, çok kitap oku, kültürel ve fiziksel olarak albenini artırmaya çalış. Bütün bunları fark eden biri MUTLAKA olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…