Kesinlikle yakışmıyor haklısınız.Taş çatlasa 17 yaşındaki kızın ağzına hiç yakışıyor mu ??? Yazık gerçekten.
1)beni kaşar kelimesini kullandıgım için yadirgayanlar!!!! Bi kesin sesinizi sanki siz hic kullanmadınız??
2)bu yasta ders degilde bu konuyla ugrastigim icin kaşar diyenler???? Turkiyenin en iyi 30 okulundan birindeyim. Ve okulumun dorduncusuyum.
3) o %sayilarini oturup ölçüp hesaplamadım. Onlar insanlardan aldigim cevapların tahmini dagilimi.
4)ilk cumlemi okumadınız mı??? Erkek sürüm olsun istemiyorum!!!!
5)ilgi çekmeyen biri oldugumu anlattim size neden bir erkek bile bana bakmıyor dedim??? Karsi cinsten bir ilgi gormem beni meraklandıramaz mı??? Sizin erkek surunuz vardır eminim ama ben bi erkegin dikkatini cekmek istedigim icin kaşar mı oluyorum???Pardon ama siz beni erkek sürüsü arayan biri sanmişsiniz bense neden bugune kadar beni seven veya bakan olmadi defim?(bu cumlelerim bana kasar diyenlere)
6)ayrica kuzenime kasar DENİLİYOR CEVRESİ TARAFINDAN dedim. Ben kaşar demedim. Bnc kiz kasar degil guzel bi kiz o yuzden bakiyorlar. Yani turkceniz kıt diye neden benim uzerime geldiniz???
Fiziğim çok güzel diyorsun birde yüzünün güzelliği mi kanıtlansın onu mu istiyosun?Başlamadan önce belirteyim ki istedigim şey yüzlerce erkek bana baksın filan degil. 10. Siniftayım. yaşım küçük biliyorum. Ama bana benim yaşıtlarım bile bakmadı. Bakmadı derken hen sevgili olarak hem de soylesine baştan aşağı suzmediler bile. Sessiz sakin bi kızım çok çevrem yok. Ayrıca yüz guzelligim olmasa da fzigim çok güzeldir(84- 62-91[basen yok fit bi bacak]) madem erkekler bu kadar abaza neden bana bakmıyorlar??? Ya ben çok çirkinim ya da çok sessizim diye.yanı göz ucuylada olmadıherkes bana inek tiplisin diyor ama bnc değilim. Tabi insan kndi tipini karşısındaki kadar iyi bilemez ama... Sizce??? Sebep hangisi? İnek?çirkin? Mal oluşum?(gerçekten mal gibiyim. Hiçbir olaya tepki vermem. Çevremdeki olanlar beni pek etkilemez) ha bu arada bi kuzenim var bnc çok güzel en az 25 erkek peşinde. Onu tanıyan herkes kaşar o yüzden diyor. Onu tanımayıp resmini gosterdiklerimin %50 normal bi kız(sen ondan daha güzelsin diyen oldu)
%25 güzel bi kız
%25 çirkin,çok fazla makyaj dediler.
Yanı kaşar olduğunu katarsak seçeneklerime kaşar olmamam mı? Ekleniyor.
Destan olmuştur şimdi bu okuyanlara çok teşekkürler şimdiden:) lütfen yorum yapın!!!
1)beni kaşar kelimesini kullandıgım için yadirgayanlar!!!! Bi kesin sesinizi sanki siz hic kullanmadınız??
2)bu yasta ders degilde bu konuyla ugrastigim icin kaşar diyenler???? Turkiyenin en iyi 30 okulundan birindeyim. Ve okulumun dorduncusuyum.
3) o %sayilarini oturup ölçüp hesaplamadım. Onlar insanlardan aldigim cevapların tahmini dagilimi.
4)ilk cumlemi okumadınız mı??? Erkek sürüm olsun istemiyorum!!!!
5)ilgi çekmeyen biri oldugumu anlattim size neden bir erkek bile bana bakmıyor dedim??? Karsi cinsten bir ilgi gormem beni meraklandıramaz mı??? Sizin erkek surunuz vardır eminim ama ben bi erkegin dikkatini cekmek istedigim icin kaşar mı oluyorum???Pardon ama siz beni erkek sürüsü arayan biri sanmişsiniz bense neden bugune kadar beni seven veya bakan olmadi defim?(bu cumlelerim bana kasar diyenlere)
6)ayrica kuzenime kasar DENİLİYOR CEVRESİ TARAFINDAN dedim. Ben kaşar demedim. Bnc kiz kasar degil guzel bi kiz o yuzden bakiyorlar. Yani turkceniz kıt diye neden benim uzerime geldiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?