neden kimse bakmıyor???

Ya lisede bende çok çirkündim buna benzer seyler bende düşünürdüm.nerdeyse bütün kız arkadaşlarımın takıldığı birileri vardı.süzme salak gibiydim.işe önce kendime Çek'i düzen vermekle başladım.gözlük çıkardım lens taktım banyodan çıkıp tarayıp kuruttuğunu saçla dışarı çıkmadım Kaş'larımı bıyıklarımı aldım hafif kapatıcı hafif allık ve ufak kıyafet değişikliği.meğer ben fena değilmişim.eğitim üniversite derken şekillendim herkes gibi.kısaca sabır çocuğum sabır.zamanla olacak herşey

Bak çocuk.. Henüz ergenlik dönemindesin şimdi sana ne desek atarlanacak moddasın,ben büyüdüm,yetişkinim durumları filan yani..Postayı baştan koymuşsun zaten o yüzden burada erkekler niye bakmıyo diye akıl almayı bırak da çoluk cocukla uğraştırma bizi... Ayrıca bakmasınlar zaten senin güzelliğinin ölçüsü bir erkeğin bakıp bakmamasında saklı değil.Ve kendini kabul ettirmek için dış görünüşünden ziyade aklını,bilgini kullan..Çok yönlü ol. Daha çocuksun bunu da kulağına küpe yap..

Daha çok Küçüksun
Bi üniversiteye başla emin ol degisecektir bir şeyler =)

Vardr zamanin baksana okulin falanda guzlemss zamani gelince onlar kosar pesinden sen bakmassn canm Takma bu kadr bide cok atar yapmssn ilk yazdklarin gayet guzelde duzenlemeden sonra bi degisik boswer takma hersey zamaninda guzel

Canım benim sen kuzeninin yuzdelerini heapliycagina ona k..ş...r diyenlerin ağzının payını vermekle baslayabilirsin mesela sana takılan vasiflardan(senin deyiminle inek,mal vs)kurtulmaya...Hayatta bazı değerler senin güzel veya çirkin olmandan ve erkeklerin seninle ilgilenmemesinden daha onemli,dersini çalış iyi yerlere gel koca bulunur herzaman merak etme....

ne 17si arkadaşlar kız 2000 dogumlu henuz 16ya bıle gırmemıs.
bak canım şu k.şar lafını once bır bırak cok itici bi kıza hiç yakısmıyo ikincisi burda kımse sana kaşrsn demedı bu ne atarlanmalar?? burda çoğu kişi senın ablan yaşında ayıp değilmi yazdıkların heerkes dersıne bak ugrasma bunlarla demıs kötü bişey yok bu yaşlarda begenılme arzusu olur ama bu kadarda kuzenınin resmını göndermekle fsalan ugrasma yanı bosver..

Fake bu üye ya..Eski konularına baktım da dış görünüş ile ilgili konuları var ve hep farkli farklı şeyler söylemiş.. Anlaşılan o ki; canı sıkıldıkça giriyo buraya bişeyler yaziyo biz de saf saf yorum yapıyoruz

Sırf egonu tatmin etmek için millete kuzeninin fotoğraflarını mı sergiledin? Yazık..

En iyi okullardan birinde iyi dereceyle okuyor olabilirsiniz ama..
Görgünüz sıfır..
Terbiyeniz eksik..
Küstah ve hadsizsiniz..
Acaba bundan dolayı itici olabileceğinizi hiç düşündünüz mü?

Bu kadar akıllı bir çocuk neden kendini başkalarıyla kıyaslayıp olmak istediği kişiyi karalayarak basıp üzerine çıkmak istiyor acaba?

Yaydığınız enerji negatif olabilir. İstediğiniz kadar güzel, nitelikli olun bu özellikler çok önemli olamayabiliyor maalesef

Hangi okul merak ettim doğrusu... Zira ben de o 30 okuldan 3. sıradakinde okuyorum ve çevremde, okul sınırlarında hiç bu kafaya sahip bir insan görmedim yeni jenerasyon böyleyse ülkece ayvayı yedik. Tabii durup dururken Türkiye'nin on oyo bolmom koçonco okolondo okoyorom diye ortada gezenine de rastlamadım orası ayrı mevzu. Kanuni Sultan Süleyman Han Hazretlerinin Fransuva 'ya mektubunu , Ulu Önder Mustafa Kemal Paşa'nın Gençliğe Hitabesini oku bakalım belki o güzel kafanı vatana millete daha hayırlı işler için yorarsın damızlık olabilmek için değil :)

Aslında hepımızde olmuştur, bu içten gelen bir dürtü beğeni dürtüsü...
Muhakkak birilerinin dikkatini çekiyorsundur, ama herkes o derslerinden sana bakmaz gibi yorumlar ediyorlardır birbirlerine
Gönlüne göre biri olsun inşaallah
Laçka olmayan, seviyeli saygılı iyi bir çocuk çıkar inş karşına
Sen doğru ol, kendin gibi ol, içini ferah tut

Senin yerinde olsam tek ilgi alanım dersler olurdu. Ki senin yaşında da öyleydi ilk erkek arkadaşım üniversite 2. sınıfta olmuştu. Beyninin değerini bil, henüz hayatın stresiyle dolu değil ve alabildiği kadar bilgiyi sünger gibi çekiyor. Sorumluluk yok, para kazanma derdi yok, ne kadar şey öğrenebilirsen öğren ve yaşamaktan keyif almaya bak. Boşver erkekleri sen istemesen bile bir süre sonra yakana yapışacaklar zaten.

UZME KENDINI BU YASTA OLA BILIR BI DURUM.SEN HIIIIIC UZULME.BU YASTA BAKMASALAR DAHA IYI DIYE DUSUNUYORUM CUNKI UNIVERSITE YILLARI VAR KARSIDA SEN ONA HAZIRLAN SONRA ARDI GELICEK.
OKULDA 4CU OLMAN GUZEL BIRWEY HIC CANINI SIKMA SADECE INSANLARA HOSGORULU OLYETER..
HER SEY DUZELICEK

Fiziğim çok güzel diyorsun birde yüzünün güzelliği mi kanıtlansın onu mu istiyosun?

senin yaşlarındaki çocukların bu siteyi kullanmalarını hiç anlamlı bulmuyorum,mümkünse uzun yıllar kullanma en azından liseyi bitir öyle gel.
ayrıca bırak bu işleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…