Neden kimse bana inanmıyor?

Olacağım ben unutmaya çalışıyorum
Çocuk var mı ? Eğer varsa tutunmak için daha büyük bir neden . Kendinizi üzmeyin kimin nolacagina ve o kişilere neler olacağına kimse bilemez ama bu kadar yipratmayin zaten uzulmussünüz . Kimseye bu şansı vermeyin öldürdünuz diyelim bukez de arkanızdan demedikleri atmadiklari iftira kalmayacak yapmayın bunu kendinize

Bak sen çok çok cesur, iyi niyetli ve dürüst bir kızsın.

Senin yaşadığın sıkıntılar tamamen psikolojik durumunla alakalı. Bunlar geçecek sen yüzsüz ol.

Yaşadığın şeyleri kimse sana karşı kullanamasın. Tamamen sosyal medyanı kapat. Whatsapp sil. Yeni telefon Nosu al ve kimseye telefonunu verme.

Hayır bekarım

Alıyorum

Numaranızı değiştirip aileniz haricinde kimseyle paylaşmayacaksınız. Arkadaşlarınıza bile vermeyeceksiniz.
Kafanıza takmayın bu durumu. Ne yaşadıysanız yaşadınız. Kimseyi ilgilendirmez. Yine arayan olursa şikayet edin, çekinmeyin. Numaranızı kimin paylaştığı da böylece ortaya çıkar.

Biz inanıyoruz ya kızçe, tehdit edildim dedin ben de savcılığa git yazdım. Terapistin de şikayetçi ol demişti yanlış hatırlamıyorsam.

Bu hattı kapat, bir süre hat alma hatta birkaç haftayı hatsız geçir sonra yeni bir operatöre geçersin. Ailen sorarsa da ben böyle derslere odaklanamıyorum, birkaç hafta telefonsuz kalıp iyice ders çalışıcam de hatta otur çalış:)

Ben geçmişte kötü yola düştüm. Bu insanlar da benim numaramı bulup o yolla yaklaşıyorlar diyorum ben o değilim yanlış yaptım ama her gün birileri yazıyor
Numaranızı değiştirdin,sosyal medya hesaplarınızı herkes mesaj atamaz özelligi yapın.Niye bu kadar sorun yapıyorsunuz ki.Gecmis geçmişte kaldı önunuze bakin

Oturup çalışıyorum numaramı degistirdim aileme de söyledim bu daha ekonomik dedim

Ben geçmişte kötü yola düştüm. Bu insanlar da benim numaramı bulup o yolla yaklaşıyorlar diyorum ben o değilim yanlış yaptım ama her gün birileri yazıyor
numarani degistir ve eski hayatindaki sana iyi gelmeyenlere numarani verme sana kötü gelenleri engellebilirsinde hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…