• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden kimseye bağlanamıyorum?

papatyam90

öyle bir geç zaman...
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
371
1
46
İzmir
mrb. belki sizlerin sorunları karşısında küçük bir sorun ama kimseye aşık olamıyorum ve bağlanamıyorum.
deniyorum ama çabucak sıkılıyorum ayrı kalalım dyorum öyle olunca da yanımda olmasını istiyorum belki de arkdşlığını özlüyorumdur..
kimseyi kandırmakta istemiyorum, ben hiç evlenemez miyim? :50:

Bende senin gibiydim eşimle tanışana kadar...Genel olarak sıkılgan bir yapım var herşeyden sıkılabilirim...Hatta eşim sürekli dalga geçer bu durumumla ve benden nasıl olduda sıkılmadın merak ediyorum der.Doğru insanla karşılaşmamışındır henüz :12::12::12::12:

mrb. belki sizlerin sorunları karşısında küçük bir sorun ama kimseye aşık olamıyorum ve bağlanamıyorum.
deniyorum ama çabucak sıkılıyorum ayrı kalalım dyorum öyle olunca da yanımda olmasını istiyorum belki de arkdşlığını özlüyorumdur..
kimseyi kandırmakta istemiyorum, ben hiç evlenemez miyim? :50:

zor begenen zor tatmin olan bi insansın galiba. unutma bigün karşına çıkacaktır aşık olacaksındır o günü bekle. umut vermeye gelincede evet kimseye umut verip yıkma sonra seninde umutların yıkılır

Bence harika bir özellik..!
Emin ol ki,duygusal olamadığın sürece daha az üzülen taraf sen olursun..
Bence olumlu bakmalısın.

ne şanlsısın canım ya bu mu dert?ben herkese bağlanıyorum hemen sonra üzülen ben oluyorum sen ne rahatsın ne güzel keşke bende öyle olsaydım.

Back
X