• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden kimseye yaranamıyorum ...

Sendeki dayi gibi bendede bir hala vardi.kendi kizi evde bir ise elini surmezdi.cikip gider 3 gun gelmezdi.babasi olum doseginde, millet toplanmis, aglayan sizlayanlar, seninki saclarina fon cekiyordu.tablo bu yani.agzini acipta sen napiyorsun diyemezdi kizina.
Bir gun ben lisedeyken, calistigi yerde mola vermis halam.sokaktan gecen bir cifti gormus, ne hikmetse kizi bana benzetmis:) aramiz babami vermis gazi, senin kizin okul saatinde sokaklarda surtuo erkeklerle die.
Aksam eve geldim, babam cagirdi kizim boyle boyle birsey duydum dogru mu dedi.bende acikladim alakam yok baba okuldan kontrol edebilirsin, ben okuldaydim hatta sinavim vardi dedim.peki dedi konuyu kapattik.
Yarim saat sonra halam bize geldi.kapidan girer girmez babanin elinden almaya geldim seni, geberticek seni falan demeye basladi.iceri bir gecti bizde kavga mavga yok gulup sakalasiyoruz.resmen kurtlandi istiyor ki babam bana saldirsin.basladi adama gaz vermeye yok ates olmayan yerden duman cikmaz, yok ben gordum, yok hemen arayin cantasini, telefonuna bakin falan.
Babam dondu dedi ki abla hayirdir ya? Ben kizima guveniyorum, sen benzetmis olabilirsin.boyle birsey gercekten olsaydi senin beni sakinlestirmen lazimdi, neden kizima karsi doldurmaya calisiyorsun, napti cocuk sana? Bizim ailevi meselemiz hallettik bitti, kapat konuyu dedi.o son oldu zaten bir daha bizim eve de ugramadi, arayip sormadi da :)eminim babam saldirgan, anlayissiz bir adam olsaydi parcalardi beni ve halam bundan buyuk zevk alirdi.

canım sen neden insanlara yaranmaya çalışıyosun ki ?
bırak sen olduğun gibi davran, hayatını insanlar ne der diye heba etme
sen bildiğin gibi, içine sindirdiğin gibi yaşa insanların şekillendirdiği gibi değil.

Çok doğru söylüyorsunuz bundan böyle tavrım bu şekilde olacak

Sendeki dayi gibi bendede bir hala vardi.kendi kizi evde bir ise elini surmezdi.cikip gider 3 gun gelmezdi.babasi olum doseginde, millet toplanmis, aglayan sizlayanlar, seninki saclarina fon cekiyordu.tablo bu yani.agzini acipta sen napiyorsun diyemezdi kizina.
Bir gun ben lisedeyken, calistigi yerde mola vermis halam.sokaktan gecen bir cifti gormus, ne hikmetse kizi bana benzetmis:) aramiz babami vermis gazi, senin kizin okul saatinde sokaklarda surtuo erkeklerle die.
Aksam eve geldim, babam cagirdi kizim boyle boyle birsey duydum dogru mu dedi.bende acikladim alakam yok baba okuldan kontrol edebilirsin, ben okuldaydim hatta sinavim vardi dedim.peki dedi konuyu kapattik.
Yarim saat sonra halam bize geldi.kapidan girer girmez babanin elinden almaya geldim seni, geberticek seni falan demeye basladi.iceri bir gecti bizde kavga mavga yok gulup sakalasiyoruz.resmen kurtlandi istiyor ki babam bana saldirsin.basladi adama gaz vermeye yok ates olmayan yerden duman cikmaz, yok ben gordum, yok hemen arayin cantasini, telefonuna bakin falan.
Babam dondu dedi ki abla hayirdir ya? Ben kizima guveniyorum, sen benzetmis olabilirsin.boyle birsey gercekten olsaydi senin beni sakinlestirmen lazimdi, neden kizima karsi doldurmaya calisiyorsun, napti cocuk sana? Bizim ailevi meselemiz hallettik bitti, kapat konuyu dedi.o son oldu zaten bir daha bizim eve de ugramadi, arayip sormadi da :)eminim babam saldirgan, anlayissiz bir adam olsaydi parcalardi beni ve halam bundan buyuk zevk alirdi.

İnanamıyorum ya ağzım açık kaldı . Ama Babanız tam eli öpülesi bir insan .
Çok şükür ki benim babam da öyledir .
Kesinlikle insanların lafına bakmaz olması gerektiği gibi.

Herkese yaranmaya çalışırsan, hiçkimseye yaranamazsın..
Boşverin, herkese yaranmak zorunda değilsiniz.

Ooo sen bide bizimkileri gör benim babaannem ameliyat oldu kaç tane torunu var bir tek ben 12 lere kadar kaldım çaydı kahve ydi diye anam ağladı geçen yine gittim ortalığı toparlıyorum falan oda diğer torunuyla oturuyor bana dedi ki bana bi su ver halam da dedi ki niye yanında oturan torunundan istemiyorsun babannem verdiği cevap çünkü ona kıyamıyorum oldu çok zoruma gitti çook

Ooo sen bide bizimkileri gör benim babaannem ameliyat oldu kaç tane torunu var bir tek ben 12 lere kadar kaldım çaydı kahve ydi diye anam ağladı geçen yine gittim ortalığı toparlıyorum falan oda diğer torunuyla oturuyor bana dedi ki bana bi su ver halam da dedi ki niye yanında oturan torunundan istemiyorsun babannem verdiği cevap çünkü ona kıyamıyorum oldu çok zoruma gitti çook

Bak ya söylenecek lafmı o şimdi.
Yok yok sen ne yaparsan yap yaranamazsın ben bunu anladım
Ve burda ki yorumlara bakarak artık umursamamaya karar verdim sende öyle yapmalısın bence.

yaranamazsın güzel kardeşim. ya-ra-na-maz-sın!... insanlar böyle ne yazık ki...zamanla anladım ki, ne akraba ne komşu ne eş ne dost ne aile... yalnız kalmayı öğreneceksin bu hayatta...

Niye birine yaranmaya çalışıyorsunuz ki,boşverin gitsin,siz insanlığınızı yapın da sonra ne istiyorlarsa söylesinler,iplemeyin..

Kimseye yaranamazsınız.Bizde de aynı örnekler fazlasıyla mevcut.Çekiliyorum köşeye,asıyorum suratımı,kimse de bulaşmıyor.Her naneye karışan bir hala da bizde var.Onun yardakçısı iki kuzen.Babaanneye sevimli görünmek için her işi yapıyorlar zaten. :)

10561728_315996968561960_3073936844636259241_n.webp

Muhtemelen neden yaranamıyorum dediğin için yaranamazsın. Her ailede yapılanı beğenmeyen aile büyükleri oluyor. Mutlaka örnek göstermek zorunda oldukları birileri var. Mutlaka da birileri seni eziyor. Tavsiyem dozajında cevaplarını ver fazla yüzgöz olma. Bir de 10 konuşuyorlarsa 1 ini duy.Hayat hep böyle insanları karşımıza çıkarıyor çünkü. İleridekendi evini açtığında zaten istediklerinle görüşmeye başlıyorsun mecburi görüşmeler yapmıyorsun.

Artık gerçekten bıktım . Sinirlerim harap oldu .
Ne yaparsam yapayım akrabalarıma hiçbir şekilde yaranamıyorum.

Geçenlerde a.annem ameliyat oldu. Peşine aynı evde yaşadığı gelini yani yengem ameliyat oldu.
2 kuzenim ben a.annem çıkar çıkmaz ziyarete gittik.
Yengem ameliyat olurken de hastahanedeydik oradan tekrar a.annemlere geçtik yalnız kalmasın yemeğini yapalım diye.
Yaptık geldik o gece yanında teyzem kaldı.
Yengem henüz çıkmadı hastaheneden bu gecede annem refakat edicek buraya kadar sorun yok.

Kuzenlerim ve ben elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz gidiyoruz geliyoruz yalnız bırakmıyoruz.
Bize kadar bir sürü insan var yanlarında kalacak ve kalıyorlarda
Benim üzüldüğüm nokta söylenen sözler
'sonunda gelmeyi akıl ettiler' 'anneleri babaları hiç demiyor ki gidin gelin diye'
'hiç arayıp sormuyorlar ki ne bilicekler'

Bunları dayım ve a.annem söylüyor bizimde zorumuza gidiyor.
Bizimkilerin mantığına göre senin hiçbir derdin olamaz hiçbir sıkıntın olamaz
İyilik meleği misali ordan oraya koşturmak zorundasın
Çünkü sen bu dünyaya figüran olarak geldin amacın insanların hayatını kolaylaştırmak

Evde oturuyorsan sorun herkese batarsın
Gelip gitmezsen bir iş yapmazsan senden kötüsü yok.
Haftada en az iki üç kez görüşülür(her görüşmeye katılmak zorunda myıım ? )
Evde anneme yardım etmiyorum diye dayım tarafından beceriksiz ilan edildim
Bizim gibi kız mı olurmuş elimizden hiçbir iş gelmezmiş
Yahu benim sıkıntım kps sitresim yılllardır atanamıyor olmam kimsenin umru değil.

Hepsi de sevdiğim değer verdiğim insanlar fakat hiçbir zaman onlar tarafından takdir edilemicem
Hep daha fazlasını isticekler hep yapmadıklarıma odaklanacaklar

Keşke atanıp şehir dışına gitsem inanın bıktım insanları memnun etmek çok zor
Tahmin edersiniz ki bunun gibi yüzlerce olay ve laf duydum şu yaşıma kadar
Buda son nokta oldu
Yazıp rahatlamak istedim bende.
Boşveeerrrr kimseye yaranmak gibi bir derdin olmasın.Kimseyi mutlu etmeye çalışma.

Muhtemelen neden yaranamıyorum dediğin için yaranamazsın. Her ailede yapılanı beğenmeyen aile büyükleri oluyor. Mutlaka örnek göstermek zorunda oldukları birileri var. Mutlaka da birileri seni eziyor. Tavsiyem dozajında cevaplarını ver fazla yüzgöz olma. Bir de 10 konuşuyorlarsa 1 ini duy.Hayat hep böyle insanları karşımıza çıkarıyor çünkü. İleridekendi evini açtığında zaten istediklerinle görüşmeye başlıyorsun mecburi görüşmeler yapmıyorsun.

Haklısınız çok teşekkür ederim

Cevaplayan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Hepiniz çok haklısınız
Buraya konu açmak bana iyi geldi
Yukarıda ki karikatür durumu çok net özetlemiş
Bundan sonra kimseye yaranmaya çalışmak yok :KK52:

Akrabaa olmasınn akbabaa olmasın.... sarkı sözüyle cvp veriyim.cnm akrabaya iyiysen yaranamazsın. İrtibatı kes rahat mutlu ol onlar da kurtlansın dursun..

Back
X