Neden Kıskanılıyoruz...

terrakota

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
4.606
7
0
İstanbul
Kızlar gelin burda kadınlar arası kıskançlığı konuşalım;
Hepimiz büyük ihtimalle kıskanıldık yada kıskandık
Herkesin bir anısı vardır;
Siz kim tarafından ve neden kıskanıldınız?
Yada kimi neden kıskandınız?

sert bi konu kadınlar arasındaki kıskançlık.. aklıma gelen örnek iş yerinde çalışan bi kadın vardı beni çok kıskanırdı yeni bi kıyafet filan giysem görür görmez olumsuz bi yorum yapardı bi küpe,bi toka ne olursa olsun saç rengimi filan şimdide patronun kızı işe başladı kim kaç yaşında olursa olsun farketmez herkesi kıskanır değişik

ben ilk evlendiğim sene eşimin kuzeninin eşi tarafından kıskanıldım yani uzaktan eltim olur ,kardeş çocukları eşlerimiz, beni müthiş kıskanmıştı çocuk gibi davranıyordu bazen,bir ortamda buluştuğumuzda beni saf dışı bırakmak için uğraşıyordu,müthiş rahatsızlık duyuyordu benden bende onun adına üzülüyordum,zamanla bunu yendi şimdi kabullendi beNİ;

Şimdide ben onu kıskanıyorum;
Ne üzüntü yaşarsa yaşasın kendine dert edinmiyor
Hiç tasası yok çok rahat..
Acılara karşı dik durabiliyor,dirayetli...

yani öyle arkadaşlar...

arabadayız eşimle gidiyoruz bi araba aniden önümüze çıktı eşim kornaya falan bastı geçti gitti araba. Bende arkasından adama bak ya nasılda yola atladı falan die söyleniyorum. Eşimde bana başka adamlar hakkında yorum yapma, konuşma çok kıskanıyorum dedi. Bende kahkahayı patlattım yok artık cnm sanki adamla konuştumda adam da beni duydu.

kimse kimseyi kıskanmıyorum desede ben bu büyük yalana inanmıyorum ...en azından kıskanmayan insanlar parmak sayısını geçmez..çok nadir insanlar olsada genelde kıskananlar çok...genelde en yakın arkadaşınız, en yakın akrabanız kısacası hayatınızı yakından takip edenler eğer maddi manevi durumları sizden kötüyse kıskançlık alanınıa giriyorsunuz...mesela benim en yakın arkadaşlarımdan 1 i kendinde ne varsa bendede olsun ister, gözü gönlü çok tok ve boldur..ama diğeri bende gizliden yarışır...kendisini hep üstün göstermek ister aslı çürüktür ama inkar eder..napalım onuda öyle kabule diyoruz...benden tavsiye hiçbir iyi tarafınızı ailenizden başksıyla paylaşmamanız, emin olunki çekememezlik nefis olan insanoğlunda mevcuttur....

Babası ile sağlıklı iletişim içinde olan hemcinslerimi duymak,bilmek kendi iletişimsizliğimi hatırlattığından,
gördüğüm baba-kız sıcaklığı resminden rahatsızlık duyuyorum. Elini tutacağı babası olma duygusuna imreniyorum.
Hissedilen mutlulukla benim derdim..
Sanırım kabullenemediğim için atamıyorum içimden bu duygu halimi..

Bizim okulda bi kız vardı marjinalliği çok hoşuma giderdi.İlk gördüğümde saç uçları maviydi mesela çok şirin bi kızdı.Ben de zamanla o gibi olmaya başladım sanırım azcık da kıskanıyorum galiba Ben onla iyi bi şekilde arkadaş olmaya çalışıorum nette falan konuşmayaçalışıorum gerçi o beni pek takmıo ya neyse.Sevgilisi de var ama onu kıskanıcak değilm mutlu olsun cnm benm=)

kıyafetleerı uzerınde guzel duran bel ve omuzları guzel elbıse tutan arkadaslarıma hep imrendım zayıftım panatlonlar kemerle duruyordu yerı gelınce ama evlendım kılo aldım ve sımdı herkes bana öyle ımreenerek bakıyor sanırım zayıf olmak cok kötü birsey bana göre cunku cok cektım.. yanaklarım bile içine gecıktı nıhayet kurtuldum ve eşime layık bır hatun oldum

sevdiğini hiç kimseyle ve hiçbir şeyle paylaşmama duygusu ağır bastığı için kıskanılıyoruz

Beni okuldayken kızlar sevmezdi, çok bakımlı ve hoş bir kızdım. Hep ters bakışlarından rahatsız oluyordum. O zaman neden öyle yaptıklarına anlam veremiyordum ama şimdi anlıyorum gabiba beni kıskanıyorlardı.

Benim kıskandığım bayanlar güzel işi ve kariyeri olan,başarılı,hayatında fark atmış kadınlardır. Bunları iyi niyetle kıskanırım,özenirim gerçekten...

Onun haricinde güzel veya bakımlı kadını kıskanmam;aksine saygı duyarım. Çünkü bende kendime bakmayı,gereken özeni göstermeyi bilirim.

Bende saçları çok gür ve düz olanlar imrendim hep.Benimkiler hem seyrek hemde dalgalı.Bide kendini her durumda savunabilen ağzı iyi laf yapan bayanlara çok imreniyorum.ama kıskanmak değil.

Ahh bu konuda çok dertliyim :) 2 kuzenim var ( kız ) onlar tarafından hep kıskanıldım. Kimi insan kıskanıyor ama haddini biliyor belli etmiyor. ama bunlar en çok belli edenlerdendi. Neler yapmadılar.. Sevgilime zavedime şöyle böyle diye yazılar mı yazmadılar, farklı facebook msn hesapları açıp benmişim gibi milletle mi konuşmadılar. Neler neler :) Hep beni kötülemeye çalıştılar. Hala da öyle.. Bi de ben onlara ne yaptım da bana karşı böyleydiler hiç anlamazdım. Ama artık biliyorum. Onlarda olmayan şeylere sahibim çünkü.. Benim gibi olamayacakları için çareyi bu gibi şeyler yapmakta arıyorlar. Ama bana deil daha çok kendilerine zarar veriyorlar kendilerini daha da küçük düşürüyolar

kısacası insanlar tarafından sevilen sayılan biriyseniz, akıllıysanız, tahsilliyseniz, iyi biriyseniz, konuşkan ve espriliyseniz, boyunuz posunuz da yerindeyse vs. çekemezler sizi. Bu böyledir. Alışmaya çalışın.. Ben de artık alışmaya çalışıyorum.. Ve gülüp geçiyorum :) Bi de kesinlikle bu gibi kişilerle aranıza mesafe koyun. Herşeyinizi anlatmayın. Unutmayın Allah çok büyük :) herkes layığını buluyor =)

bu konuda en kötü şeyleri yaşadım sanırım en yakın arkadaşlarımın kıskanıp arkamdan konuşmaları sırf ders notlarım yüksek diye açığımı arayıp bulduklarında herkese yayan kızlar ne kadar boş iş insan sevdiğini kıskanır ama bu çok masumdur sevgiden ötürüdür ama nefretten kaynaklanan kıskançlık Allah korusun

güzel,hamarat,gerektiğinde erkek gibi çalışan gerektiğinde 4/4 lük ew hanımıyım ewelallah yakışıklı bi kocam mutlu uyumlu bi ewliliğim varrr....maşallah..kıskananlarrrrrrr çatlasın ayyy hiç mütevazi olamıycam yaww :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…