Neden Kıskanılıyoruz...

ben hayatmın her dneminde kıskanıldım,biliyorum..ama bazı kıskanılmalaım vardıki canım çok yandı..ünide çömüm o zaman ,üst sınıftan beni kıskanan 3 bayan tarafından wcde sıkıtırılıp iki tel saçımdan bir tutam gitmişti ve ucu sivri kalemlerle yüzümü çizip birilerine söylersen öldürürüz diye tehdit ettiler..bende o sırada derste olan sınıfıma gidip canımın acsıyla yüzümdeki kanlarla hocaya olup biteni anlattım..sınıftakiler şokta hemen sınıfımdan birkaç erkek arkadaş kızları bulmaya gitti,benide medikoya başka arkadaşlar götürdü,rapor aldık..ertesi gün kızlarla hocanın odasında karşılaştık kızlar salya sümük ağlıyorlar,af dilemeler,yalvarmalar..o vakte kadar ceza almalarını istiyordum birisi babbasının kalp hastası olduğunu,duyarsa ölebileceği zaten çok zorluklarla okuttuklarını söyledi hocada şikayetçi ol kurulu toplayalım dedi bende kızın ailesine üzüldüğüm için şikayetçi olmadım..hftalarca kabukları düşene kadar acısını çektiğim yüzümde şükür iz kalmadı ama yüreğimde hala korkusu var,bilmediğim bir ortamda sessizlik olunca kalbim küt küt çarpıyor korkuyla..kızlardan biri okulu bıraktı hekesin tepkisinden dolayı,diğerleri gözgöze bile gelmemek için köşe bucak kaçtılar ben mezun oldum onlar hala ders geçmeye çalışıyordu,hocalar takmış kafayı..

Son düzenleme:
galiba eltim tarafından kıskanılıyorum. nedenini bilemiyorum bana nezaman iltifat etse biri oda benim fazla kilolarımdan dert yanıyor yani şşöyle aaaa sebg çok kilo aldık (kendi manken gibi) yürüyüşemi gitsek.bunu genelde beni öven kişinin yanında yapar dedim ben ve kocam rahatsız değiliz siz rahatsızsanız kilolarınızdan gidin çocuk düşünmüyoruz kendisinin çocugu var bugünde çocugu olmayanlar olanları kıskanırmış diye konu attı. Allah kimine verir dedim. neden kıskanırlar anlamam dedim. Allah akıl versin kıskançlara dedim

bunu düşünmekte haklısnız sanırım..ama cevabınız gayet güzel ve yerinde olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…