Neden konuşuyorum ki

Sosyal becerisi yok ki ilişki yürütebilecek bunları 2 haftada yaşadım tiksindim ben
Adam 33 yaşında hayatında iki kadın olmuş onlar da okb tedavisinden sonra
hahahaha ay öğrendikçe gülüyorum bu adama yok evlenemez de bu belki çocuk yapmayı bile savurganlık olarak görüyodur şimdi para falan harcar veletler

hahahaha ay öğrendikçe gülüyorum bu adama yok evlenemez de bu belki çocuk yapmayı bile savurganlık olarak görüyodur şimdi para falan harcar veletler

Biri ilkin buna sevişmeyi öğreten kadın diğeri de 1 aylık tinderdan bulduğu
Bende de var sorun bence bütün psikiyatrik kanat besleme gibi alıp bakım yapıyorum
Sperm savurganlığı tövbe yarabbim

Biri ilkin buna sevişmeyi öğreten kadın diğeri de 1 aylık tinderdan bulduğu
Bende de var sorun bence bütün psikiyatrik kanat besleme gibi alıp bakım yapıyorum
Sperm savurganlığı tövbe yarabbim
bak kendini düşün velvette, harcama bu adama zamanını, o cimrilik yapıyosa sen de zamanından cimrilik yap adamı sal gitsin

ayrıca kadınları bulma yöntemlerine hayran kaldım adamın

Evet kadın acıyıp öğretmiş hala o yaşta bakir diye
Yani çok da şey etmemek lazım ne bekleyebiliriz bu adamdan bilmiyorum
Kendime de şok oldum 2 aydır resmen kırmamak için çektiğim şeye bak
İyi ki yazmışım buraya

önce kendini düşün, bırak elin kadınları uğraşsın bu adamla, ama sen uğraşma sen değerlisin

önce kendini düşün, bırak elin kadınları uğraşsın bu adamla, ama sen uğraşma sen değerlisin

Gece gece duygulandırdınız ya iyi ki varsınız hepiniz, iyi ki dayanışma destek ortamı var teşekkür ederim yalnız olmadığımı hissettim

Son düzenleme:
adamla ayni ulkede degilsiniz. ne yapabilir ki heryeri bela olsa ne olur?
suan heryerden engelleseniz yarin ne yapabilir.
vaktinize yazik. ona ayiracaginiz vakti kahve icmeye ayirin☺

Engellersin olur biter
Adam dünyanın bir ucundaysa sana ne yapabilir ki ?
O garip hareketlerinle kimse istemiyordur onu
Sen cevap veriyorsun diye yazıyordur

Senden 8 yaş büyük sana göre daha olgun olması gerekir ...ama daha basit düşünen birisi galiba..boşver zamanını ona harcama ilerde üzülürsün ..sevilecek saygı duyulacak bir karakteri yok ,düzelecek bir durumuda yok .bence arkana bakmadan uzaklas

Evet kesinlikle uzaklaştırmalısın.
İletişimi komple kes. Ortak arkadaşlarını da uyar seninle ilgili konuşmasınlar..

Diğer şeyler neyse de kadın erkek ilişkilerinde takıntılı insandan tırsarım..

Ah Velvette. Senki bu tarz tiplerin hepsine cok guzel cevaplar veren insansın. Kendi çarene de bakarsın sen.

adamla ayni ulkede degilsiniz. ne yapabilir ki heryeri bela olsa ne olur?
suan heryerden engelleseniz yarin ne yapabilir.
vaktinize yazik. ona ayiracaginiz vakti kahve icmeye ayirin☺

Doğru diyorsunuz, yaptım bir kahve içiyorum iyi ki dün gece cevap vermeme engel olmuşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…