Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah'ın adaleti dünyada olmazsa ahirette hükmedecektir. Bazı insanlar yaptıkları hataların cezasını hemen dünyada görür, ahireti güzelleşir. Bazılarının ise hatalarının cezası ahirete ertelenir. Dediğiniz tarz insanlar bunlar oluyo sanırım. Öyle olmaktan Allah'a sığınmak lazım . Ahirete tertemiz gitmeyi nasip etsin Cenabı hakçok dikkat ediyorum kötü insanlar hep zengin iyi geçinen insanlar artı büyük çoğunluğu CİMRİLER....
nerde gariban iyi niyetli temiz insan varsada hep itilen kakılan ve hor görülen o oluyorANLAM VEREMİYORUM ...Löp löppp hak yiyip geçinenler var.... hiç birşeyde olmuyor onlara
![]()
o değilde kocasını aldatanların,çirkef pasaklı olanların eşleri ve eşinin ailesi tarafından kraliçe muamelesi görmesini ben kabullenemiyorum
nerde güzel huyu suyu yerinde sadık hanım hanımcık kadınlar varsa değer görmüyo ezilen taraf oluyo
zengin fakiri geçtim bu bana çok koyuyo gerçekten
Bu şekilde iki örnek tanıyorum. İkisi de baş tacı ediliyor, ben gördükçe dayanamıyorum. Üstelik kızlardan biri gerçekten çok çirkin Allah'ın gücüne gitmesin. Eşinin ailesi el üstünde tutuyor. Diğeri de sevgilisinden çiçeksiz hediyesiz gün geçirmez ama evli adamlar fink halinde.. OFFFF OF![]()
Bence hiç kazanmıyorlar. En başından kaybetmişler zaten her şeyi.Zalimler kötü fitne fesad insanlar kazanıyor gibi gözükür ...ama gün gelir devran döner ... Bu hayatta karşılıksıZ hiç bir şey yok iyilik de kotulukde karşılığını bulacaktır...
"Cennet ucuz değil, cehennem lüzumsuz değil" Bediüzzaman Said Nursî :)Yüce Rabbim yarına bırakır; ama kimsenin yanına bırakmaz. Bazen bakıyorsun çok kötü bir insan, kalp kırıyor, kötülükler yapıyor; ama bütün işleri yolunda, senin temiz saf kalbinle bütün işlerin ters gidiyor. İnsan tabi ister istemez üzülüyor; ama bizlere düşen Allah’a havale etmek, en iyisini, doğrusunu Rabbim bilir, biz görüp bilemeyiz. Hayır düşündüklerimizde şer, şer düşündüklerimizde hayır olabilir. Bu dünya da yada ahirette mutlaka hesabını soracaktır. Cennet ucuz değil, cehennem luzümsuz değil.