P
pakize10
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pakize10
-
bence bosanmalarin artmasinin sebebi erkekler...Benim cevremde duydugum bosanmalarin sebebi hep erkek tarafi ve isteyenler de onlar. Sanirim kadinlar erkeklerin pesinde kostukca, disarilarda alimli, hos kadinlari gordukce daha iyisi varken neden bunu cekeyim diyor olabilirler, doyumsuzluk yani...Yoksa kadinin esi iyiyken, srif doyumsuzluktan bosanacagini sanmiyorum, bir kadin herzaman evliligini surdurmek ister, kolayciliga kacmaz bence, ugrasir didinir ama erkek bu olmazsa cok var disarda diye dusunuyorsa tabiki bosanmalar artar.
evlilik tek kelimeyle sorumluluk hrmde büyük bir sorumluluk iki çocuk sahibiyim 19da evlendim kızım ikinci sınıfa geçti mutlu bir evliliğim var ama yinede zorlanıyorum çok sinirli ve karamsar bi yapım var bu durum eşime ve çocuklarımada yansıyo ne yapmalıyım bilmiyorum msjımı okuyanlardan düşüncelerini bekliyorum aranıza yeni katıldığım için acemi olabilirim bütün üyelere slm bu arada niğdeliyim adanada oturuyorum
Bence tek sebep eğitim hani diyoruz ya egitimli kadınlar boşanıyor ,şiddet görüyor nedne çünkü beklentimiz coook fazla oluyor ve gerçekleşmezse boğulup sevilmediğimizi sanabiliyoruz..örneğin köydeki kızlar yani şehir nedir bilmeyenler cok daha mutlu çünkü ne bekleyecek özel gün sürprizi de bilmez başka sey de beklentisi bi kat ev bi bahce bi akşam yemeğidir.yetiştirilme tarzı da cok önemli bu konuda tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?