Neden mutsuzum?

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Mutlu değilim. Ama bunun için bir sebep yok. Mutlu olmayı beceremiyorum. Hep kafamda olumsuzluklar var elimde olanlar asla mutlu etmiyor beni. An"da kalabilen, yaşayabilen biri değilim..
İyi bir uni kazandım iyi bir bölümde okuyorum çok şükür . Zaman zaman sorunlar yasasamda en azından bir aileye sahibim. İyi yanlarını görmek istemesem de beni mutlu etmek isteyen biriyle beraberim. Ama olmuyor işte bazı şeyler. Bu hayat bir kaç beden büyük sanki bana ya da küçük bilemiyorum. Çocukluktan beri hep başkalarına çok önem verdim. Başkaları ne der , başkaları üzülmesin diye odun vererek yaşadım. Ailede bu ruhuma işlenmişti çünkü. Bunu attım bi parça belki ama hala patlamalarım oluyor. Sinirlenince basim dönüyor , bir yerlere vurmak istiyorum. Duvarlara yumruk atmak istiyorum yeri geliyor kafama vuruyorum. Sizce normal miyim ? Konuyu çok dağıtmak istemedim ama dağıttiysam da kusura bakmayın. Dönemsel birsey belki bu aralar pek iyi hissetmiyorum. Ama anlayacağınız ruhum daralıyor hayattan.

Aslinda soylediklerine gore buyuk bir sebep yok sukretmeli ve mutlu olmalisin diye dusunuyorum.ne buyuk dertleri olan insanlar var insan basina oyle birsey geldiginde ne yapsin.o zaman anliyoruzz cok kucuk seyleri dert ettigimizi

Aslinda soylediklerine gore buyuk bir sebep yok sukretmeli ve mutlu olmalisin diye dusunuyorum.ne buyuk dertleri olan insanlar var insan basina oyle birsey geldiginde ne yapsin.o zaman anliyoruzz cok kucuk seyleri dert ettigimizi
Bende olmadığını düşünüyorum aslında. Ama karakter olarak hep olumsuza yönelen mutlu olmayı beceremeyen biriyim sorunum bu sanırım

Sanırım ikinci seçenek. Okulu sevemedim arkadaş ortamım pek olmadı. Sevgilim de çok yıprattı brni
Yazdiginizdan anlaşılıyor. Genel anlamda hersey iyi gibi gözükse de derine inildiginde sıkıntılı. Sevgiliniz ile mutsuzsaniz ama eğer sizin için bu ilişki bir alışkanlık hatta bağımlılık olmaya basladiysa birilerinden bu konuda yardım alın. Çünkü mutlu olmadigimiz halde sadece alıştığımız için, bir baskasina alışmak korkutucu geldiği için, anılar unutulmaz olduğu için acı çekerek ilişkiye devam ediyoruz. Ben de yapmıştım. Eğer ilişkiniz sizin acinizdan böyle ise düşünün. Okulun ilk senesi ise daha çok erken. Her yıl arkadaş ortaminiz değişecek zaten. Zamanla okula alisirsiniz

Yazdiginizdan anlaşılıyor. Genel anlamda hersey iyi gibi gözükse de derine inildiginde sıkıntılı. Sevgiliniz ile mutsuzsaniz ama eğer sizin için bu ilişki bir alışkanlık hatta bağımlılık olmaya basladiysa birilerinden bu konuda yardım alın. Çünkü mutlu olmadigimiz halde sadece alıştığımız için, bir baskasina alışmak korkutucu geldiği için, anılar unutulmaz olduğu için acı çekerek ilişkiye devam ediyoruz. Ben de yapmıştım. Eğer ilişkiniz sizin acinizdan böyle ise düşünün. Okulun ilk senesi ise daha çok erken. Her yıl arkadaş ortaminiz değişecek zaten. Zamanla okula alisirsiniz
Doğru tespitler yapmışsınız teşekkür ederim. Sanırım kararları alırken başkaları faktörünü çok devreye sokuyorum. Ve kendi kararım olmadığı için elbet bir yerden patlak veriyor. Bunlari yenerek mutlu olabilirim sanırım

Doğru tespitler yapmışsınız teşekkür ederim. Sanırım kararları alırken başkaları faktörünü çok devreye sokuyorum. Ve kendi kararım olmadığı için elbet bir yerden patlak veriyor. Bunlari yenerek mutlu olabilirim sanırım
Evet ya bunu yapmalısın. Çok zor gibi duruyor ama zor değil aslında. İstemediğin ne varsa sök at hayatından. Başta canın acir aliskanliklardan vazgectigin için. Ama sonra huzura kavusursun. Bir de kitap oku. Kafanı oyalar.

Back
X