Kaç yaşındasınız ki?
Saydıklarınız olmamış, sizin suçunuz yok. Bazen oldurmaya çalışmak gereksizdir, bence akışına bırakın. Sevip sevilebileceğiniz bir ilişkiniz olacaktır.
Bende ayni durumdayim.Sanirim takmamak en iyisi takinca hic olmuyor
İnsallahİnşallah aradığınızı bulup mutlu oluruz
Beklemediğin zaman spontane geliştiğinde daha keyifli gibime gelmiştir böyle durumlar. Tabi bilinmez. Tek bildiğim "neden" diye sorguladığınız dönemlerde gerçekleşmiyor, akışa inanmak gerek.
24 yaşındayım. Teşekkür ederim doğru akışına bırakmak en iyisi ama çevremdeki insanları takıyorum galiba
daha 24 yaşındasın ya ne evde kalması şimdi 30 dan önce evlenen mi varsenin mantığa göre bende evde kaldım 27 olacağım akışına bıraktım sonuçta olmayınca olmuyor yani zorlamamak lazım zorlayınca hiç olmuyor zamanı gelince doğru insanı bulunca anlarım diye düşünüyorum
Yazdıklarını okuyunca 35 yaşlarındasın sandım. Daha yaşın çok genç, ne evde kalması? Kızkardeşinin senden önce evlenmiş olmasına üzülünür sadece, çünkü onun yaşı daha da küçük. Etrafındakilerin söylediklerine kulak asma. Önce mesleğini edin, ondan sonra zaten karşına zibilyon tane adam çıkacak.
.
ben çevredeki insanları anlamıyorum ya sanki evlenmek çok büyük marifet geçen bir konuşmaya şahit oldum komşu teyzelerde 18 yaşında kız evleniyor diye nasıl mutlular dedim ya bu yaşta evleniyor diye üzülseniz daha iyi elinde mesleği yok bişeyi yok yaşı da küçük falan dedim ne var evlenince de gezer okur diyorlar bana 25 e kadar hayatın sorumluluklarını almak için çok erken diye düşünüyorum 25 ten sonra daha mantıklı kararlar alınabilir yaş bence evlilik içinYaşla pek alakası yok tabi olacağı varsa bir şekilde olur ama yanlış insanlar denk gelince ve kardeşimin benden önce evlendiğini evde kaldığımı ima edenlere sinir oluyorum
24 yaş bu kadar kafaya takmak için çok çok erken bir yaş. 27 yaşında evlendim keşke daha geç evlenseymişim. Eşimle çok mutluyum ama şimdiki aklım olsaydı sanırım evlenmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?