Neden olmuyor? Neden doğru insanı bulamadım?

Thebalm-

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
235
123
18
33
Merhabalar,

Hayatımda birileri oldu ama ilişkilerim bir şekilde bitti.

İki sene önce hayatımda biri vardı. Bir yıl olmuştu boş bir sebepten ayrıldı. Bir ay önce faceden engelledi. Engellerken de bana da söyledi seni engelliyorum diye sebebini sorduğumda fotolarını görüyorum unutmak istiyorum dedi. İyi tamam sen bilirsin dedim. İki gün önce de engeli kaldırmış. Sizce neden bunu yapmış olabilir?

Bu iki sene içinde çıkmak isteyenler oldu çoğunu kabul etmedim. Görüşmek ve tanımak istediklerim oldu ama sevgili olmadım.

Biriyle görüştüm ilk buluşma gayet iyiydi. Sonra aramadı. Beğenmemiştir diye düşündüm ama sebebini birine o üni ben lise mezunuyum, beni beğenmedi herhalde aramadı demiş. Halbuki bunu takmamıştım sonuçta güzel bir işi vardı. Sadece buluşmadan sonra ilk o arasın istemiştim.

Sonra biri görüşmek istedi. Aklı başında, olgun iyi birisiydi. Görüştük fakat ona söylemedim ama biraz tipinden dolayı kabul etmedim. (onun da sevilmeye hakkı var diye düşündüm) ama bu kişi yakında evleniyor. Duyduğum da üzüldüm nedenini bilmiyorum.

İki gün önce de biriyle görüştüm. Benden bir yaş büyük. Yaklaşık 5 yıldır peşimdeydi. Bu kez tamam dedim ve buluştuk. Herşey güzeldi eve dönünce mesaj attı birbirimize teşekkür ettik. Sonra biz neyiz diye sordu. Ben de bilmiyorum ama zaman gösterecek dedim. O da aslında ben de kararsızım dedi. Ben de benim kararsız olmadığımı tanımak için zamanın gerektiğini söyledim. Sonra düşündüm mesaj attım''bir insan seçenekler arasında kararsız kalır. Ben doğru insan olduğumu düşünüyorum. Kaldı ki seçenek olacak kadar basit değilim'' yazdım. Hiç cevap vermedi. Ben de facebooktan, Instagramdan sildim. Dün gece mesaj attı ne yapıyorsun, uyudun mu diye. Uyumadım yazdım. Rahatsız ettim mi dedi. Ben de yok, yanlış mesaj attın sandım dedim. O da yok yanlış değil dedi. Bir daha da mesaj atmadım.

Böyle işte kızlar bir yandan da kpss ye çalışıyorum. Bir de kız kardeşim benden önce evledi. Bunu sorun etmedim sonuçta kısmet meselesi bunlar. Fakat çevremdeki insanlar evde kalmış muamelesi yapıyor hatta annem bile! Bu gün komşumuz yaş geçiyor bak senden sonra yetişen güzel gençleri tercih ederler dedi, üzüldüm.

Güzel olduğum söylenir. Ben aslında bakımlı, etliye sütlüye karışmayan ve iyi olmaya çalışan bir insanım. Ama çevreden bunları duyunca ister istemez üzülüyorum. Sizce evde mi kaldım? Yanlış mı yapıyorum hemen en kestirip atmakla? Var mı benim gibi düşünüp aradığını bulup evlenip mutlu olan?

Kaç yaşındasınız ki?

Saydıklarınız olmamış, sizin suçunuz yok. Bazen oldurmaya çalışmak gereksizdir, bence akışına bırakın. Sevip sevilebileceğiniz bir ilişkiniz olacaktır.

Kaç yaşındasınız ki?

Saydıklarınız olmamış, sizin suçunuz yok. Bazen oldurmaya çalışmak gereksizdir, bence akışına bırakın. Sevip sevilebileceğiniz bir ilişkiniz olacaktır.

24 yaşındayım. Teşekkür ederim doğru akışına bırakmak en iyisi ama çevremdeki insanları takıyorum galiba

Beklemediğin zaman spontane geliştiğinde daha keyifli gibime gelmiştir böyle durumlar. Tabi bilinmez. Tek bildiğim "neden" diye sorguladığınız dönemlerde gerçekleşmiyor, akışa inanmak gerek.

Bence algını başka yöne ver ,aramayı bırak, kpss ağırlık ver dağa sağlıklı kararlar verebilirsin o zaman

Beklemediğin zaman spontane geliştiğinde daha keyifli gibime gelmiştir böyle durumlar. Tabi bilinmez. Tek bildiğim "neden" diye sorguladığınız dönemlerde gerçekleşmiyor, akışa inanmak gerek.

Doğru söylüyorsunuz aslında arayış içinde olduğum söylenemezdi ama sonradan insanı önemsiz gibi görülen ince bir düşünce sarıyor. Yani acabalar keşkelerden daha iyidir bunu da farkındayım.

daha 24 yaşındasın ya ne evde kalması şimdi 30 dan önce evlenen mi var senin mantığa göre bende evde kaldım 27 olacağım akışına bıraktım sonuçta olmayınca olmuyor yani zorlamamak lazım zorlayınca hiç olmuyor zamanı gelince doğru insanı bulunca anlarım diye düşünüyorum

Bu anlattıklatınızda büyük hüsranlar,aşk acıları yok. Doğru insan karşınıza çıkacak merak etmeyin. Hem daha yaşınız çok genç evlenmek için acele etmeyin. Gezin hayatınızı yaşayın.

24 yaş bu kadar kafaya takmak için çok çok erken bir yaş. 27 yaşında evlendim keşke daha geç evlenseymişim. Eşimle çok mutluyum ama şimdiki aklım olsaydı sanırım evlenmezdim.

24 yasinda ne evde kalmasi ya.
Kismet bu isler dogru zmanda cikar dogru insan ins.

24 yaşındayım. Teşekkür ederim doğru akışına bırakmak en iyisi ama çevremdeki insanları takıyorum galiba

Yazdıklarını okuyunca 35 yaşlarındasın sandım. Daha yaşın çok genç, ne evde kalması? Kızkardeşinin senden önce evlenmiş olmasına üzülünür sadece, çünkü onun yaşı daha da küçük. Etrafındakilerin söylediklerine kulak asma. Önce mesleğini edin, ondan sonra zaten karşına zibilyon tane adam çıkacak.

.

24 yaşındasın daha yahu.
Ayrıca görüştüğün kişilerle aranda iletişim problemi olduğunu düşünüyorum.
Yoksa bu denli çıkmaza girmezdi.
Mesela eğer hoşlandıysan dünkü kişi sana biz neyiz diye sorduğunda "flört eden iki insan:)" diyebilirdin.
Hani kararsızım demek falan ortamı soğutur samimiyetsizlik olur.
Doğru cümleleri bulmakla başla işe.
Eskisini de düşünme, engelini kaldırmıştır merak etmiştir bi bakayım demiştir.
Ulaşmak isteyen yazar zaten.

olur inşallah ya, bu kadar erkekle görüş tanış olmasın cidden sinir bozucu oluyor bi zaman sonra, insan yeni insanla tanışıp kendini anlatmaktan sıkılıyor valla. bazen de en iyisi akışına bırakmak o zaman bir bakıyorsun bir anda oluvermiş

Yaşla pek alakası yok tabi olacağı varsa bir şekilde olur ama yanlış insanlar denk gelince ve kardeşimin benden önce evlendiğini evde kaldığımı ima edenlere sinir oluyorum

Yaşla pek alakası yok tabi olacağı varsa bir şekilde olur ama yanlış insanlar denk gelince ve kardeşimin benden önce evlendiğini evde kaldığımı ima edenlere sinir oluyorum
ben çevredeki insanları anlamıyorum ya sanki evlenmek çok büyük marifet geçen bir konuşmaya şahit oldum komşu teyzelerde 18 yaşında kız evleniyor diye nasıl mutlular dedim ya bu yaşta evleniyor diye üzülseniz daha iyi elinde mesleği yok bişeyi yok yaşı da küçük falan dedim ne var evlenince de gezer okur diyorlar bana 25 e kadar hayatın sorumluluklarını almak için çok erken diye düşünüyorum 25 ten sonra daha mantıklı kararlar alınabilir yaş bence evlilik için

24 yaş bu kadar kafaya takmak için çok çok erken bir yaş. 27 yaşında evlendim keşke daha geç evlenseymişim. Eşimle çok mutluyum ama şimdiki aklım olsaydı sanırım evlenmezdim.

Doğru söylüyorsunuz maşallah mutlu olmanıza çookk sevindim insan yanında biri olsun istiyor tabi arkadaslarınla da zaman geçiyorum ama nereye kadar? Onlar da birer birer evleniyorlar. Zaman artık hayırlısı...

Bu arada 28 yaşındayım. Erkek arkadaşımla geçen yıl tanıştık. Cok seviyorum evlenmeyle ilgili adımları ise yeni yeni atıyoruz. Acelem olmadı hiç . İllaki bir yerlerde bir zaman cok sevebileceğin biriyle yollarınız kesişecek , bu böyle Hayırlı insanlarla karşılaştırsın rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…