Neden olmuyor? Neden doğru insanı bulamadım?

tamam da olmayacağını anlamak için de biraz zaman geçirmek gerekli. sen hemen varsayımda bulunuyorsun ilk günden. dediğim gibi uygun birine şans ver tanımaya çalış zaman geçir.
Teşekkür ederim, dediğiniz gibi eğer biriyle görülürsem öncekiler gibi kestirip atmadan şans verip tanımaya çalışacağım
Bakalım ne olacak, deneyeceğim

İnanın o doğru insan bir kere çıksın karşıma yeter. Yeterki bana hitap eden biri olsun. İnşallah siz de gönlünüze göre birini bulursunuz. Mutlu oluruz her ikimizde amin

Konuyu okumadan sirf basliga cevap olaraktan yaziyorum, kendini dogru insani bulmaya sartlandirdigin icin bulamiyorsun canim. Hayatta hic bisey bekledigimiz zaman gerceklesmiyor. Cok kasma bu konuda daha yasinda musait evde kalmis filan degilsin

Konuyu okumadan sirf basliga cevap olaraktan yaziyorum, kendini dogru insani bulmaya sartlandirdigin icin bulamiyorsun canim. Hayatta hic bisey bekledigimiz zaman gerceklesmiyor. Cok kasma bu konuda daha yasinda musait evde kalmis filan degilsin
Evet evde kalmışsın imalatına kulak almayacağım. İnsanlar çok acımasız bazen düşünmeden konuşuyorlar. Akışına bırakacağım kısmetse öteye yol yok derler.

cnm bende 30 yasındayım ama senın kadar evlılıge takmıorum. sonucta allah hayırlısını versın dıyorum. evlenıpde mutsuz olacagıma bekar olup mutlu olurum daha iyi

cnm bende 30 yasındayım ama senın kadar evlılıge takmıorum. sonucta allah hayırlısını versın dıyorum. evlenıpde mutsuz olacagıma bekar olup mutlu olurum daha iyi
Rabbim sizi iyi hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Çevrenizde benim gibi evlilik baskısı uygulayan birileri var mı?
Benim ne yazık ki var. Onlar etkiliyor beni üzüyorlar. Kulak admamak en iyidi
Hayırlısını diliyorum

Bu isler kader kismet
Peygamberimiz benim duam bile kaderinizdeki kisiyi degistirmez demis , ben öyle hatirliyrm. Yanlisim varsa affola.

Kadere inanırım bakalım artık kesişecek yollarımız hayırlısıyla bize güzelce beklemek düşer...

24 yaşındasın, çok erken ciddi birşeyler için. Kendimden ve çevremden gördüğüm kadarıyla hayat ve kafa yapısı 25 yaşından sonra çok değişiyor. 25ten öncesi ve 25ten sonrası olarak ayrılıyor hayat bence, ki bende öyle oldu.

Çevrende o senden sonra gelen gençleri tercih ederler diyen kişi oldukça saçmalamış yani... Sanki 50 yaşındasın da senden öncekiler tercih edilecek. Senden daha ufaklar ergen zaten! 22-23ten sonrası ölsün o zaman...

Ben 27imde evlendim. Bir an olsun pişman olmadım. Benden önce evlenenlere oranla gayet mantıklı ve doğru bir seçim yapmışım. 23-24 yaşımda çıktığım kişilere bakıyorum da Allahım iyi ki olmamış, çoktan boşanmıştım sanırım.

Senin şu an yaşadıkların tamamen fasa fiso. 25ten, 26dan sonra seçimlerin değişecek, bugün takıldığın şeylere o zaman güleceksin. Ne kaldı ki o yaşlara deme, 1 yıl bile çok başkalaştırıyor insanı...

Sadece akışına bırak, ne olacak diye zorlama... Çıktığın insanlara direk evlilik gözüyle bakma, yaşa hayatını

Bu yirmilerinin ilk yarısında olan kızlara bir haller oldu bu aralar. He canım evde kaldın, bundan sonra kısmetin çıkmaz. Çerez tabağındaki leblebisin sen, fıstıklar fındıklar seçildi sen kaldın. Yeni nesil de arkadan yetişiyor, onlar seni daha da gerilere atacak talip sıralamasında. Annene söyle turşu kavanozunu hazırlasın.

herşey kısmet işi canım....iki hafta önce kuzenim evlendi 37 yaşındaydı ona yapılan psikolojik baskıyı düşün bi ☺

Koçkar klasikleri bebeğim hep evde kaldın bak yaş geçiyor diyip genç kızların pskolojisi ni bozup yanlış seçim yapmalarına neden olurlar.Daha sonra gelsin bosanmalar,dayaklar parasızlik mutsuz Kahir dolu yaşam. Sen kpss yi düşün. Özgürlüğünü eline al evde kalmadın o ne demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…