Neden olmuyor? Neden doğru insanı bulamadım?

Size hak veriyorum. 18 yaş çok küçük tabi ki!! İnanın şu yaşıma kadar evliliğin e sini bile düşünmedim. Yaşım 24 evet ne çok erken ne de çok geç...
Şu anda benim kpss ye asılmak lazım mühim olan bu çevremi duymayana çalışacağım

24 yaşında evde kalmış muamelesi mi yapıyorlar?
Olmadıysa olmadı daha kimler çıkar karşına. Yalnız şu seçenek olmam sözün çok arabesk ben olsam ben de cevap yazmadım öyle bir mesaja.

24 yaşında evde kalmış muamelesi mi yapıyorlar?
Olmadıysa olmadı daha kimler çıkar karşına. Yalnız şu seçenek olmam sözün çok arabesk ben olsam ben de cevap yazmadım öyle bir mesaja.

Düşününce evet arabeske bağlamışım  o anki psikoloji altta kalmak istemedim sanırım cevap atmadım zaten sonra

Şükürler olsun çok büyük hüsrana uğramadım dert değil tabi ki paylaşmak istedim

Aminn çok sevindim adınıza
Bir yerlerde ama nerede bu kişi hayırlıysa kesişsin amin

Eskisinden gözüm yok zaten ama çocuk gibi anlam veremedim merak etti herhaldekararsızı diye ben demedim o dedi. Karşımdaki insanın ne istediğini bilen kararlı biri olması lazım diye düşündüm

Aynen öyle görüş tanış ama fos çıkıyor. Ne yapalım vardır bir hayır. Akışına bırakmak en güzeli sanırım

Offf zaman kaybı şu konuyu okumak
Allah aşkına kkda 30 yaş sınırı getirilsin evde kaldım konuları için

İyi söylüyorsunuz da insan ister 30 olsun ister 24 belirli bir yaştan sonra insanlar yapılan muamelerden, neticelerden ister istemez etkileniyor. EPaylaşmak istedim

Zamanı gelince onun doğru insan olduğunu içinde yani yabancılar midende iç ses olarak sinyal verdiğini söylüyorlar.
İnsanla hayırlı insanlarla karşılaşırız. On Çevreme kulak asıp kendimi üzmeyeceğim

aaah ah hep çevre baskısı sonucu oluyor bunlar daha 24 yaşında kızsın ne evde kalması?

ancak anlattıklarından gördüğüm çabuk kestirip atıyorsun hep karşı taraftan bişeyler bekliyorsun gibi geldi. böyle potansiyel kısmetlerini tepiyorsun. biraz tanımak için şans ver.

Suçu tamamen karşı tarafa atmak doğru değil tabi ki haklısınız bende kestirip atıyorum. Nedeni de zaman kaybedip üzülmeyelim diye...
Olmayacaksa olmasın diyorum

Suçu tamamen karşı tarafa atmak doğru değil tabi ki haklısınız bende kestirip atıyorum. Nedeni de zaman kaybedip üzülmeyelim diye...
Olmayacaksa olmasın diyorum

tamam da olmayacağını anlamak için de biraz zaman geçirmek gerekli. sen hemen varsayımda bulunuyorsun ilk günden. dediğim gibi uygun birine şans ver tanımaya çalış zaman geçir.

Bende kendi kendime soruyorum neden doğru insan çıkmıyo diye ,insanların lise yıllarında çıkıyo ne şanslılar diye düşünüyorum.26yaşındayım 1yıl önce ayrıldım daha doğrusu terkedildim,kimse çıkmadı bile karşıma en azından birileri çıkyo senin karşına ümitlenmen için.hayırlısı olsun üzülmeyeceğimiz mutlu olacağımız kişilerle karşılaşalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…