ben çevredeki insanları anlamıyorum ya sanki evlenmek çok büyük marifet geçen bir konuşmaya şahit oldum komşu teyzelerde 18 yaşında kız evleniyor diye nasıl mutlular dedim ya bu yaşta evleniyor diye üzülseniz daha iyi elinde mesleği yok bişeyi yok yaşı da küçük falan dedim ne var evlenince de gezer okur diyorlar bana 25 e kadar hayatın sorumluluklarını almak için çok erken diye düşünüyorum 25 ten sonra daha mantıklı kararlar alınabilir yaş bence evlilik için
Bence algını başka yöne ver ,aramayı bırak, kpss ağırlık ver dağa sağlıklı kararlar verebilirsin o zaman
24 yaşında evde kalmış muamelesi mi yapıyorlar?
Olmadıysa olmadı daha kimler çıkar karşına. Yalnız şu seçenek olmam sözün çok arabesk ben olsam ben de cevap yazmadım öyle bir mesaja.
Bu anlattıklatınızda büyük hüsranlar,aşk acıları yok. Doğru insan karşınıza çıkacak merak etmeyin. Hem daha yaşınız çok genç evlenmek için acele etmeyin. Gezin hayatınızı yaşayın.
Bu arada 28 yaşındayım. Erkek arkadaşımla geçen yıl tanıştık. Cok seviyorum evlenmeyle ilgili adımları ise yeni yeni atıyoruz. Acelem olmadı hiç . İllaki bir yerlerde bir zaman cok sevebileceğin biriyle yollarınız kesişecek , bu böyleHayırlı insanlarla karşılaştırsın rabbim.
24 yaşındasın daha yahu.
Ayrıca görüştüğün kişilerle aranda iletişim problemi olduğunu düşünüyorum.
Yoksa bu denli çıkmaza girmezdi.
Mesela eğer hoşlandıysan dünkü kişi sana biz neyiz diye sorduğunda "flört eden iki insan:)" diyebilirdin.
Hani kararsızım demek falan ortamı soğutur samimiyetsizlik olur.
Doğru cümleleri bulmakla başla işe.
Eskisini de düşünme, engelini kaldırmıştır merak etmiştir bi bakayım demiştir.
Ulaşmak isteyen yazar zaten.
Aynen öyle görüş tanış ama fos çıkıyor. Ne yapalım vardır bir hayır. Akışına bırakmak en güzeli sanırımolur inşallah ya, bu kadar erkekle görüş tanış olmasın cidden sinir bozucu oluyor bi zaman sonra, insan yeni insanla tanışıp kendini anlatmaktan sıkılıyor valla. bazen de en iyisi akışına bırakmak o zaman bir bakıyorsun bir anda oluvermiş
Evet kader kısmet tabi Rabbim hayırlısından versincanim benim kismet bu işler.
Offf zaman kaybı şu konuyu okumak
Allah aşkına kkda 30 yaş sınırı getirilsin evde kaldım konuları için
Zamanı gelince onun doğru insan olduğunu içinde yani yabancılar midende iç ses olarak sinyal verdiğini söylüyorlar.daha 24 yaşındasın ya ne evde kalması şimdi 30 dan önce evlenen mi varsenin mantığa göre bende evde kaldım 27 olacağım akışına bıraktım sonuçta olmayınca olmuyor yani zorlamamak lazım zorlayınca hiç olmuyor zamanı gelince doğru insanı bulunca anlarım diye düşünüyorum
İnşallah teşekkür ederim, akışa bırakıp hayırlısını dileyeceğim.Neden diye sormayı bıraktığınızda olacak.
Tek derdiniz bu olsun. :/
aaah ah hep çevre baskısı sonucu oluyor bunlar daha 24 yaşında kızsın ne evde kalması?
ancak anlattıklarından gördüğüm çabuk kestirip atıyorsun hep karşı taraftan bişeyler bekliyorsun gibi geldi. böyle potansiyel kısmetlerini tepiyorsun. biraz tanımak için şans ver.
Suçu tamamen karşı tarafa atmak doğru değil tabi ki haklısınız bende kestirip atıyorum. Nedeni de zaman kaybedip üzülmeyelim diye...
Olmayacaksa olmasın diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?