Neden olmuyor? Neden doğru insanı bulamadım?

tamam da olmayacağını anlamak için de biraz zaman geçirmek gerekli. sen hemen varsayımda bulunuyorsun ilk günden. dediğim gibi uygun birine şans ver tanımaya çalış zaman geçir.
Teşekkür ederim, dediğiniz gibi eğer biriyle görülürsem öncekiler gibi kestirip atmadan şans verip tanımaya çalışacağım :KK22:
Bakalım ne olacak, deneyeceğim :KK39:

Bende kendi kendime soruyorum neden doğru insan çıkmıyo diye ,insanların lise yıllarında çıkıyo ne şanslılar diye düşünüyorum.26yaşındayım 1yıl önce ayrıldım daha doğrusu terkedildim,kimse çıkmadı bile karşıma en azından birileri çıkyo senin karşına ümitlenmen için.hayırlısı olsun üzülmeyeceğimiz mutlu olacağımız kişilerle karşılaşalım artık

İnanın o doğru insan bir kere çıksın karşıma yeter. Yeterki bana hitap eden biri olsun. İnşallah siz de gönlünüze göre birini bulursunuz. Mutlu oluruz her ikimizde :dua:amin

Konuyu okumadan sirf basliga cevap olaraktan yaziyorum, kendini dogru insani bulmaya sartlandirdigin icin bulamiyorsun canim. Hayatta hic bisey bekledigimiz zaman gerceklesmiyor. Cok kasma bu konuda daha yasinda musait evde kalmis filan degilsin

Konuyu okumadan sirf basliga cevap olaraktan yaziyorum, kendini dogru insani bulmaya sartlandirdigin icin bulamiyorsun canim. Hayatta hic bisey bekledigimiz zaman gerceklesmiyor. Cok kasma bu konuda daha yasinda musait evde kalmis filan degilsin
Evet evde kalmışsın imalatına kulak almayacağım. İnsanlar çok acımasız bazen düşünmeden konuşuyorlar. Akışına bırakacağım kısmetse öteye yol yok derler.

cnm bende 30 yasındayım ama senın kadar evlılıge takmıorum. sonucta allah hayırlısını versın dıyorum. evlenıpde mutsuz olacagıma bekar olup mutlu olurum daha iyi

cnm bende 30 yasındayım ama senın kadar evlılıge takmıorum. sonucta allah hayırlısını versın dıyorum. evlenıpde mutsuz olacagıma bekar olup mutlu olurum daha iyi
Rabbim sizi iyi hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Çevrenizde benim gibi evlilik baskısı uygulayan birileri var mı?
Benim ne yazık ki var. Onlar etkiliyor beni üzüyorlar. Kulak admamak en iyidi
Hayırlısını diliyorum

Bu isler kader kismet
Peygamberimiz benim duam bile kaderinizdeki kisiyi degistirmez demis , ben öyle hatirliyrm. Yanlisim varsa affola.

Kadere inanırım bakalım artık kesişecek yollarımız hayırlısıyla bize güzelce beklemek düşer...

24 yaşındasın, çok erken ciddi birşeyler için. Kendimden ve çevremden gördüğüm kadarıyla hayat ve kafa yapısı 25 yaşından sonra çok değişiyor. 25ten öncesi ve 25ten sonrası olarak ayrılıyor hayat bence, ki bende öyle oldu.

Çevrende o senden sonra gelen gençleri tercih ederler diyen kişi oldukça saçmalamış yani... Sanki 50 yaşındasın da senden öncekiler tercih edilecek. Senden daha ufaklar ergen zaten! 22-23ten sonrası ölsün o zaman...

Ben 27imde evlendim. Bir an olsun pişman olmadım. Benden önce evlenenlere oranla gayet mantıklı ve doğru bir seçim yapmışım. 23-24 yaşımda çıktığım kişilere bakıyorum da Allahım iyi ki olmamış, çoktan boşanmıştım sanırım.

Senin şu an yaşadıkların tamamen fasa fiso. 25ten, 26dan sonra seçimlerin değişecek, bugün takıldığın şeylere o zaman güleceksin. Ne kaldı ki o yaşlara deme, 1 yıl bile çok başkalaştırıyor insanı...

Sadece akışına bırak, ne olacak diye zorlama... Çıktığın insanlara direk evlilik gözüyle bakma, yaşa hayatını ;)

Bu yirmilerinin ilk yarısında olan kızlara bir haller oldu bu aralar. He canım evde kaldın, bundan sonra kısmetin çıkmaz. Çerez tabağındaki leblebisin sen, fıstıklar fındıklar seçildi sen kaldın. Yeni nesil de arkadan yetişiyor, onlar seni daha da gerilere atacak talip sıralamasında. Annene söyle turşu kavanozunu hazırlasın.

herşey kısmet işi canım....iki hafta önce kuzenim evlendi 37 yaşındaydı ona yapılan psikolojik baskıyı düşün bi ☺

Merhabalar,

Hayatımda birileri oldu ama ilişkilerim bir şekilde bitti. :KK12:

İki sene önce hayatımda biri vardı. Bir yıl olmuştu boş bir sebepten ayrıldı. Bir ay önce faceden engelledi. Engellerken de bana da söyledi seni engelliyorum diye sebebini sorduğumda fotolarını görüyorum unutmak istiyorum dedi. İyi tamam sen bilirsin dedim. İki gün önce de engeli kaldırmış. :kahve:Sizce neden bunu yapmış olabilir?

Bu iki sene içinde çıkmak isteyenler oldu çoğunu kabul etmedim. Görüşmek ve tanımak istediklerim oldu ama sevgili olmadım.

Biriyle görüştüm ilk buluşma gayet iyiydi. Sonra aramadı. Beğenmemiştir diye düşündüm ama sebebini birine o üni ben lise mezunuyum, beni beğenmedi herhalde aramadı demiş. Halbuki bunu takmamıştım sonuçta güzel bir işi vardı. Sadece buluşmadan sonra ilk o arasın istemiştim. o_O

Sonra biri görüşmek istedi. Aklı başında, olgun iyi birisiydi. Görüştük fakat ona söylemedim ama biraz tipinden dolayı kabul etmedim. (onun da sevilmeye hakkı var diye düşündüm) ama bu kişi yakında evleniyor. Duyduğum da üzüldüm :olamaz: nedenini bilmiyorum.

İki gün önce de biriyle görüştüm. Benden bir yaş büyük. Yaklaşık 5 yıldır peşimdeydi. Bu kez tamam dedim ve buluştuk. Herşey güzeldi eve dönünce mesaj attı birbirimize teşekkür ettik. Sonra biz neyiz diye sordu. Ben de bilmiyorum ama zaman gösterecek dedim. O da aslında ben de kararsızım dedi. Ben de benim kararsız olmadığımı tanımak için zamanın gerektiğini söyledim. Sonra düşündüm mesaj attım''bir insan seçenekler arasında kararsız kalır. Ben doğru insan olduğumu düşünüyorum. Kaldı ki seçenek olacak kadar basit değilim'' yazdım. Hiç cevap vermedi. Ben de facebooktan, Instagramdan sildim. Dün gece mesaj attı ne yapıyorsun, uyudun mu diye. Uyumadım yazdım. Rahatsız ettim mi dedi. Ben de yok, yanlış mesaj attın sandım dedim. O da yok yanlış değil dedi. Bir daha da mesaj atmadım. :KK43:

Böyle işte kızlar bir yandan da kpss ye çalışıyorum. Bir de kız kardeşim benden önce evledi. Bunu sorun etmedim sonuçta kısmet meselesi bunlar. Fakat çevremdeki insanlar evde kalmış muamelesi yapıyor hatta annem bile! Bu gün komşumuz yaş geçiyor bak senden sonra yetişen güzel gençleri tercih ederler dedi, üzüldüm. :KK64:

Güzel olduğum söylenir. Ben aslında bakımlı, etliye sütlüye karışmayan ve iyi olmaya çalışan bir insanım. Ama çevreden bunları duyunca ister istemez üzülüyorum. Sizce evde mi kaldım? Yanlış mı yapıyorum hemen en kestirip atmakla? Var mı benim gibi düşünüp aradığını bulup evlenip mutlu olan? :KK74:
Koçkar klasikleri bebeğim hep evde kaldın bak yaş geçiyor diyip genç kızların pskolojisi ni bozup yanlış seçim yapmalarına neden olurlar.Daha sonra gelsin bosanmalar,dayaklar parasızlik mutsuz Kahir dolu yaşam. Sen kpss yi düşün. Özgürlüğünü eline al evde kalmadın o ne demek.

Back
X