Merhabalar,
Hayatımda birileri oldu ama ilişkilerim bir şekilde bitti.
İki sene önce hayatımda biri vardı. Bir yıl olmuştu boş bir sebepten ayrıldı. Bir ay önce faceden engelledi. Engellerken de bana da söyledi seni engelliyorum diye sebebini sorduğumda fotolarını görüyorum unutmak istiyorum dedi. İyi tamam sen bilirsin dedim. İki gün önce de engeli kaldırmış.

Sizce neden bunu yapmış olabilir?
Bu iki sene içinde çıkmak isteyenler oldu çoğunu kabul etmedim. Görüşmek ve tanımak istediklerim oldu ama sevgili olmadım.
Biriyle görüştüm ilk buluşma gayet iyiydi. Sonra aramadı. Beğenmemiştir diye düşündüm ama sebebini birine o üni ben lise mezunuyum, beni beğenmedi herhalde aramadı demiş. Halbuki bunu takmamıştım sonuçta güzel bir işi vardı. Sadece buluşmadan sonra ilk o arasın istemiştim.
Sonra biri görüşmek istedi. Aklı başında, olgun iyi birisiydi. Görüştük fakat ona söylemedim ama biraz tipinden dolayı kabul etmedim. (onun da sevilmeye hakkı var diye düşündüm) ama bu kişi yakında evleniyor. Duyduğum da üzüldüm

nedenini bilmiyorum.
İki gün önce de biriyle görüştüm. Benden bir yaş büyük. Yaklaşık 5 yıldır peşimdeydi. Bu kez tamam dedim ve buluştuk. Herşey güzeldi eve dönünce mesaj attı birbirimize teşekkür ettik. Sonra biz neyiz diye sordu. Ben de bilmiyorum ama zaman gösterecek dedim. O da aslında ben de kararsızım dedi. Ben de benim kararsız olmadığımı tanımak için zamanın gerektiğini söyledim. Sonra düşündüm mesaj attım''bir insan seçenekler arasında kararsız kalır. Ben doğru insan olduğumu düşünüyorum. Kaldı ki seçenek olacak kadar basit değilim'' yazdım. Hiç cevap vermedi. Ben de facebooktan, Instagramdan sildim. Dün gece mesaj attı ne yapıyorsun, uyudun mu diye. Uyumadım yazdım. Rahatsız ettim mi dedi. Ben de yok, yanlış mesaj attın sandım dedim. O da yok yanlış değil dedi. Bir daha da mesaj atmadım.
Böyle işte kızlar bir yandan da kpss ye çalışıyorum. Bir de kız kardeşim benden önce evledi. Bunu sorun etmedim sonuçta kısmet meselesi bunlar. Fakat çevremdeki insanlar evde kalmış muamelesi yapıyor hatta annem bile! Bu gün komşumuz yaş geçiyor bak senden sonra yetişen güzel gençleri tercih ederler dedi, üzüldüm.
Güzel olduğum söylenir. Ben aslında bakımlı, etliye sütlüye karışmayan ve iyi olmaya çalışan bir insanım. Ama çevreden bunları duyunca ister istemez üzülüyorum. Sizce evde mi kaldım? Yanlış mı yapıyorum hemen en kestirip atmakla? Var mı benim gibi düşünüp aradığını bulup evlenip mutlu olan?