Neden pişman değil ?

Aslında alışmaya başladım ama özlüyorum bazen şaka gibi geliyor zoruma giden şeyler oluyor
Zamanla özlemezsin haketmediğinnşeyler yaşattığı gelir aklına hep için de soğur sadece üstüne düşme düiinme sürekli.

Aslında alışmaya başladım ama özlüyorum bazen şaka gibi geliyor zoruma giden şeyler oluyor
Zoruna gider tabiki belki de en büyüj sebep bu. Zaten en çok ona takılıyoruz onxa şey yaptı kendisi mutlu mesut diye ama yapacaö bir şey yok kalbi iyi olsa zaten ibsabları üzüp mutlu olamaz

Buraya bu kadar çok yazıyorum çünkü benzer şeyleri yaşıyoruz, benimde yaptığım fedakarlıklar edirneden karsa yol olur lakin bende unutmaya çalışıyorum çünkü zaten değerim olsa 12 gündür yazmadan duramazdı senden vazgeçecek olmasa zaten terk etmez geri dönse de elinde oyuncak olursun ondan üzme kendini vazgeç hayatına devam et sil gitsin cafeye mi gidiyor napıyorsa yapsın allah hepimizin karsisina kalbi çok iyi olup değer verenleri çıkarsın böyle başkasının gözyaşına sebep olan insanların asla iyi bi kalbe sahip olduğunu düşünmüyorum ben benimkini allah a havale ettim sende öyle yap güçlü dur

Bende Allaha havale ettim bu hayatta mutluysa da ahirette mutlu olamaz biliyorum ahımızı aldılar çünkü bende neler yaptım kendimi kaybetmişim onun için ya farklı biri olmuşum bi kez hayır demedim koşa koşa gittim ama hayata bakar mısın ne kadar değer verme o kadar mutlu oluyorsun oysa bizim gibilerin mutlu olması gerekir ama olmuyor anlam veremiyorum bi türlü neden öyle değişik kızlar daha değerli

Zoruna gider tabiki belki de en büyüj sebep bu. Zaten en çok ona takılıyoruz onxa şey yaptı kendisi mutlu mesut diye ama yapacaö bir şey yok kalbi iyi olsa zaten ibsabları üzüp mutlu olamaz
Allahından bulur inşallah

Kendinize gelin ya .belli ki yaşınız küçük.olmazsa bide sildigimden olmaz diyosunuz.adamin hayatında yarıştığı birileri vardır.bu gel gitleri hep bunda .bundan sonra gelse özür dilese nasıl barışacaksın. Adam her an gitmeye meyilli.evet acı cekeceksin .ama olmaz bu iş bu kadar net.barissan nolacak sonu yine aynı.kendine gel lutfen

Yarıştığı birileri var derken

yazmadığına göre sevinmelisin cünkü hayatından bitane daha gereksiz cıktı yeni ve daha hayırlı olanları girsin inş
İnşallah ama güvenmek çok zor şuan erkeklere tiksinerek bakıyorum

Öyle bir enerji yayıyorsun ki konu sahibi, Ben burdan hissedebiliyorum.
Eminim eski sevgilin de hissediyordur.
Dönesi varsa da dönmez.
Az biraz sal gitsin.
Bi toparlanmaya çalış
O ne hissetsin ben ne yapıyorum yazmıyorum bile

O ne hissetsin ben ne yapıyorum yazmıyorum bile
İlla somut bi veri olması gerekmiyor.
Enerjiyle alakası var. Sürekli düşünerek yoğun bir enerji gönderiyorsun karşı tarafa
Bu konuyu az biraz araştırırsan ne demek istediğimi anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…