Bende Allaha havale ettim bu hayatta mutluysa da ahirette mutlu olamaz biliyorum ahımızı aldılar çünkü bende neler yaptım kendimi kaybetmişim onun için ya farklı biri olmuşum bi kez hayır demedim koşa koşa gittim ama hayata bakar mısın ne kadar değer verme o kadar mutlu oluyorsun oysa bizim gibilerin mutlu olması gerekir ama olmuyor anlam veremiyorum bi türlü neden öyle değişik kızlar daha değerli
Ben hemen bağlanıyorum seviyorum işte bi daha öyle yapmayı deneyeceğim erkekler bundan anlıyorOlamaz mutlu şimdi anlamasını bekleme değerini unut gitsin ben başka biri ile görüşüyorum hiç kasmicam o değer versin vermiyor mu yallah artık hayatımın merkezinde ben varım ne zaman canım isterse o zaman cevap veriyorum elimi sallasam ellisi ondan üzülme sende ciğeri beş para etmez adam lar için
Ben hemen bağlanıyorum seviyorum işte bi daha öyle yapmayı deneyeceğim erkekler bundan anlıyor
Biz sevgili değildik... Ama yinede çok üzülüyor ve unutamıyorum, çok kırgınım hakkedicek bişi yapmadım çünkü.. Ailelerimiz aile dostuydu eskiden yani bir nevi baya rezil oldum... Hala instagramına bakıp resmine iç geçiriyorum, neden böylr oldu kahroluyorum eski sevgilisi bundan 7 yaş büyük bi kadın ve kendimi övmek gbi olmasın ams gerçek bu dış görünüş olarak benle kıyaslanamaz bile.. Sürekli o kadınında faceine bakıyorum yüzünü filan inceliyorum ? Ne yapcağımı şaşırdım
Biz sevgiliydik takip ettiği kızları fake hesaptan takip eder kendimi kıyaslardım:)
Sevgili bile olmadığınız biri için böyle kahirlanmak ne kadar doğru? Hele eski sevgilisi ile kendini kıyaslamak. İnsanlari birbirine çeken güç bambaşka bir şeydir. Gönlün sevdiği güzel gelir insana. Siz atıyorum biriyle sevgili olsanız, karşınıza ondan daha yakışıklı biri çıksa ve sizin için bir şeyler yapsa sevgilinizi terk edip diğerini tercih eder misiniz?Biz sevgili değildik... Ama yinede çok üzülüyor ve unutamıyorum, çok kırgınım hakkedicek bişi yapmadım çünkü.. Ailelerimiz aile dostuydu eskiden yani bir nevi baya rezil oldum... Hala instagramına bakıp resmine iç geçiriyorum, neden böylr oldu kahroluyorum eski sevgilisi bundan 7 yaş büyük bi kadın ve kendimi övmek gbi olmasın ams gerçek bu dış görünüş olarak benle kıyaslanamaz bile.. Sürekli o kadınında faceine bakıyorum yüzünü filan inceliyorum ? Ne yapcağımı şaşırdım
Sevgili bile olmadığınız biri için böyle kahirlanmak ne kadar doğru? Hele eski sevgilisi ile kendini kıyaslamak. İnsanlari birbirine çeken güç bambaşka bir şeydir. Gönlün sevdiği güzel gelir insana. Siz atıyorum biriyle sevgili olsanız, karşınıza ondan daha yakışıklı biri çıksa ve sizin için bir şeyler yapsa sevgilinizi terk edip diğerini tercih eder misiniz?
Çok doğru bence de. Gönül sevse vazgeçmek olmaz. Bunlar sevmiyor işte sevgisizlier ve saygısızlar sana kıymet vermemiş vermez de. Üzülüp üzülüp kendini hırpaladığınla kalacaksın. Gğn gelecek ve senin için ona karşı bomboş olacak benim öyle oldu. Bırak uğraşma onunla en azından hakkında onurlu gururlu kızdı derSevgili bile olmadığınız biri için böyle kahirlanmak ne kadar doğru? Hele eski sevgilisi ile kendini kıyaslamak. İnsanlari birbirine çeken güç bambaşka bir şeydir. Gönlün sevdiği güzel gelir insana. Siz atıyorum biriyle sevgili olsanız, karşınıza ondan daha yakışıklı biri çıksa ve sizin için bir şeyler yapsa sevgilinizi terk edip diğerini tercih eder misiniz?
Çok doğru bence de. Gönül sevse vazgeçmek olmaz. Bunlar sevmiyor işte sevgisizlier ve saygısızlar sana kıymet vermemiş vermez de. Üzülüp üzülüp kendini hırpaladığınla kalacaksın. Gğn gelecek ve senin için ona karşı bomboş olacak benim öyle oldu. Bırak uğraşma onunla en azından hakkında onurlu gururlu kızdı der
Ah ah kimi sevsem gidiyor ya sınav mı buBende senin gibiyim canım bide ilk sevgili olunca ilk öpüşme vs biseyler de yaşadım canım cokk acıyor bende merak ediyorum hiç mi aklına gelmiyor vs ?? Ama gelmiyor ki merak etmiyor ki yazmiyor ondan sildim her yerden allaha havale ettim onu affetmem
Ne olacak bizim halimizBiz sevgili değildik... Ama yinede çok üzülüyor ve unutamıyorum, çok kırgınım hakkedicek bişi yapmadım çünkü.. Ailelerimiz aile dostuydu eskiden yani bir nevi baya rezil oldum... Hala instagramına bakıp resmine iç geçiriyorum, neden böylr oldu kahroluyorum eski sevgilisi bundan 7 yaş büyük bi kadın ve kendimi övmek gbi olmasın ams gerçek bu dış görünüş olarak benle kıyaslanamaz bile.. Sürekli o kadınında faceine bakıyorum yüzünü filan inceliyorum ? Ne yapcağımı şaşırdım
Gerçekten öyle arkadaşlarım var hiç değer vermiyorlar umursamıyorlar sevgilileri köpek oluyor peşindeFazla kıymet vermemek gerekiyor kıymet verince abuk subuk şeyler yapıyorlar bu adamdan sana hiçbir iyilik mutluluk gelmez hep üzüntü hep kırgınlık olur başkasıyla olacaksın ilerde. Fazla yıpratma kendini merak etme napıyor ne ediyor. Ben hiç merak etmiyorum numarası da var engel koydum tek kelime yazasım yok çünkü aklım başımda artık yanç beni üzen kıran insan için nasıl iyi duygu hissedeyim sen de içinde iyi duygular beslemeye çalılıyorsun hala gerek yok
Kızlar erkeklere asla değer vermeyelim yüz vermeyelim de peşimizde köpek olsunlar düşüncesi ne kadar doğru peki? Sizin yaşadığınız acıyo başka birine yaşatmak olur mu? İlişki dediğimiz şey iki insanın birbirine olan sevgisi, saygısı, sadakati ile olur. Bunlar temeldir. Ee siz zamanında benim canım yandı yine yanmasın diye karşınızdakine bağlanmamak için bu seferde ona köpek çekeceksiniz yanlış anlamadıysam. Peki o adam sizi, sizin şu an eski sevgilileriniz sevdiğiniz gibi seviyor olursa sırf bağlanmayım acı çekmeyim diye yaptığınız bu eziyetle onun vebaline girmeyecek misiniz? Çok yanlış düşünüyorsunuz çok... kendinize gelin.. herkes aynı değil..
Umursama artık onu hatırlatacak şeyleri bırak hediyelerini bile atNe olacak bizim halimiz
Bir gün gerçek aşkı bulacaksınız kızlarım :) çok sevecek çok sevileceksiniz, yanlış kişiye değee vermişsiniz ama dünyada gerçekten adam olanlar da var :)Öneriniz ne pekideğer verip mutsuz olanlara
KatılıyorumBir gün gerçek aşkı bulacaksınız kızlarım :) çok sevecek çok sevileceksiniz, yanlış kişiye değee vermişsiniz ama dünyada gerçekten adam olanlar da var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?