SaplantıSilersem onu hiç göremem diye korkuyorum pişman olsa bile sildim diye olmaz diye korkuyorum
Böyle şeyler yap işte sürekli karamsar olma iyi vakit geçir o zaman daha az aklına gelir. Dönmesinin numara silmenle alakası yok. Gerçekten sevse değil numarayı silmen uzak bir yere taşınsan seni bulur. Sen hep çabalıyosun adamın pek umrunda değil. Seni umursamayanı boşver. Ben numarasını falan sildim gene döndü ama sevgiden mi sanmıyorum. Canı sıkıldı sadece veya birinden ayrıldı gibi gibi. Sevgi olmazsa olmaz. Seni sevmeyen biri için kendini heba etme artıkDışarıdaydım
Yani sileyim artık tamamen ben silersem kesin o da beni silerBöyle şeyler yap işte sürekli karamsar olma iyi vakit geçir o zaman daha az aklına gelir. Dönmesinin numara silmenle alakası yok. Gerçekten sevse değil numarayı silmen uzak bir yere taşınsan seni bulur. Sen hep çabalıyosun adamın pek umrunda değil. Seni umursamayanı boşver. Ben numarasını falan sildim gene döndü ama sevgiden mi sanmıyorum. Canı sıkıldı sadece veya birinden ayrıldı gibi gibi. Sevgi olmazsa olmaz. Seni sevmeyen biri için kendini heba etme artık
Umarım kısa zamanda çıkarımDüş şu çocuğun peşinden diyesim geldi eski konuları da gördükçe.
Dönse pişman olsa bile periyodik olarak böyle dönemler yaşıyorsunuz ve hiç sağlıklı değil.
Bu nedenle kendi hayatına endekslen hayat biri etrafında dönmüyor. Senin tek bir hayatım var ve onu böyle kullanmak gerçekten verimsiz kalıyor.
Hakkında hayırlısı ama çık kabuğundan ve dünyada farklı amaçlar edin kendine.
Yani sileyim artık tamamen ben silersem kesin o da beni siler
Silmelisin canım zaten sevgisi fazla olsa gitmezdi. Yani zaten terketmiş gitmiş daha ne olacak sen bunun dönmesini istiyorsun yeniden onunla olmak istiyorsun seni bu kadar mutsuz etmiş gelecekte daha da çok mutsuz eder değer mi ya giden sevgisiz saygısız biri için kendini hırpalamaya. Sen neden korkuyorsun sil kendine dön Allah başkasını yazmış sana demek ki. Seni çok mutlu edecek biri var ki mutsuz eden hayatından çıktı. Uğraşma bununla değmez. O kadar zor değil bas tuşa gitsinYani sileyim artık tamamen ben silersem kesin o da beni siler
Katılıyorum ya da birinden ayrılır ya da canı sıkılır hep 2. 3. Planda olursun bence kendine bunu yapmaSende biraz kendimi görüyorum yani eski halimibak kimse yasadigin şeyin kolay olduğunu soylemiyor ölüm acısından sonra aşk acısı geliyormuş ikinci sırada , zaten tam olarak unutamazsın ama alisirsin tabi böyle yaparsan çok zor ben mesela sildim her yerden ama dün rüyama girdi saçma bi şekilde sabah ağlayarak uyandım böyle şeyler olucak ama işte zaman gerek bu aşamada da unutmak için elinden geleni yapmalısın sil numarasını silerse silsin zaten çok özlese 2 hafta içinde yazardı bundan sonra gelse bile birini bulamadığı için gelir gelmediği daha iyi boşver
Katılıyorum bence o da peşine düşmüşsün gibi hissediyor ve itici buluyor kendini düşürmeDüş şu çocuğun peşinden diyesim geldi eski konuları da gördükçe.
Dönse pişman olsa bile periyodik olarak böyle dönemler yaşıyorsunuz ve hiç sağlıklı değil.
Bu nedenle kendi hayatına endekslen hayat biri etrafında dönmüyor. Senin tek bir hayatım var ve onu böyle kullanmak gerçekten verimsiz kalıyor.
Hakkında hayırlısı ama çık kabuğundan ve dünyada farklı amaçlar edin kendine.
Katılıyorum ya da birinden ayrılır ya da canı sıkılır hep 2. 3. Planda olursun bence kendine bunu yapma
Ne gördünüz rüyanızda canımÖylee bende bugün kendimi kötü hissediyorum sabah gördüğüm rüya yüzünden ama napalim...alisicaz illaki
Sende biraz kendimi görüyorum yani eski halimibak kimse yasadigin şeyin kolay olduğunu soylemiyor ölüm acısından sonra aşk acısı geliyormuş ikinci sırada , zaten tam olarak unutamazsın ama alisirsin tabi böyle yaparsan çok zor ben mesela sildim her yerden ama dün rüyama girdi saçma bi şekilde sabah ağlayarak uyandım böyle şeyler olucak ama işte zaman gerek bu aşamada da unutmak için elinden geleni yapmalısın sil numarasını silerse silsin zaten çok özlese 2 hafta içinde yazardı bundan sonra gelse bile birini bulamadığı için gelir gelmediği daha iyi boşver[/QUOTE peki kalsa numarası sorun olur mu
Silmesem kalsa öyle sorun olur mu pekiSilmelisin canım zaten sevgisi fazla olsa gitmezdi. Yani zaten terketmiş gitmiş daha ne olacak sen bunun dönmesini istiyorsun yeniden onunla olmak istiyorsun seni bu kadar mutsuz etmiş gelecekte daha da çok mutsuz eder değer mi ya giden sevgisiz saygısız biri için kendini hırpalamaya. Sen neden korkuyorsun sil kendine dön Allah başkasını yazmış sana demek ki. Seni çok mutlu edecek biri var ki mutsuz eden hayatından çıktı. Uğraşma bununla değmez. O kadar zor değil bas tuşa gitsin
Oluyor işte kendine eziyet niye bu kadar korkuyorsun o seni sevse yurtdışına gitsen gene bulurdu numara silmekle mi vazgeçecek sanıyorsun o bitirmiş canı sıkılınca geri döner 5 6 ay belki 1 yıl.Silmesem kalsa öyle sorun olur mu peki
Bence o seni silerse daha beter olacaksın hattaSilmesem kalsa öyle sorun olur mu peki
O silmeden sil diyorsun yaniBence o seni silerse daha beter olacaksın hatta
Evet bence silecek yakındaO silmeden sil diyorsun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?