merhaba kızlar, benim sevgilim bana sarılmıyorbunu ona söylediğimde de tartışıyoruz bana moralim bozuk borçlarım var öyle şeylere
konsantre olamıyorum diyor. inanmıyorsan inanma diyor.daha sı her tartışığımızda sonunda bu cümleyi kuruyor.bana bu cümleyi kurunca bende
yalan söylediğini düşünüyrumm. bahane buluyorsun diyorum. bundan sonra her görüştüğümüzde ayrılırken sarılalım dedim. olur sen söyledin ya olur
yaparız dedi. böyle ters gibi cevaplar veriyor. ama yanıma gelincede yapar mı bilmiyorum ben söylemeden yapsın istiyorum...
dün mesela sınava gittiğimde bir gün önceden gelir misin demiştim gelirim demişti ama sonra tartışmıştık gelmiycem yarın çok beklersin
dedi.gece ben uyurken eve gelmiş aramış, sabahta sınav yerindeydi gelmişti.bi şeyi yapmıycam diyor ama sonra yapıyor niye böyle yapıyor?
Sarılma konusunda böyle olur mu? neden sarılmıyor beni sevmiyor mu?
merhaba kızlar, benim sevgilim bana sarılmıyorbunu ona söylediğimde de tartışıyoruz bana moralim bozuk borçlarım var öyle şeylere
konsantre olamıyorum diyor. inanmıyorsan inanma diyor.daha sı her tartışığımızda sonunda bu cümleyi kuruyor.bana bu cümleyi kurunca bende
yalan söylediğini düşünüyrumm. bahane buluyorsun diyorum. bundan sonra her görüştüğümüzde ayrılırken sarılalım dedim. olur sen söyledin ya olur
yaparız dedi. böyle ters gibi cevaplar veriyor. ama yanıma gelincede yapar mı bilmiyorum ben söylemeden yapsın istiyorum...
dün mesela sınava gittiğimde bir gün önceden gelir misin demiştim gelirim demişti ama sonra tartışmıştık gelmiycem yarın çok beklersin
dedi.gece ben uyurken eve gelmiş aramış, sabahta sınav yerindeydi gelmişti.bi şeyi yapmıycam diyor ama sonra yapıyor niye böyle yapıyor?
Sarılma konusunda böyle olur mu? neden sarılmıyor beni sevmiyor mu?
daha para pul konuları için sana trıp atıyor ılgı göstermıyorsa; ilerde kabahatın olduğunda neler yapar kımbılır..
yaptıkları yarın yapacaklarının temınatıdır..
sana ne verdıyse o kadarını vereceksın..bırak gelmıyor mu gelmesın,sarılmıyor mu sarılmasın..ne bır eksık ne bır fazlasını ver..bak ne oluyor..[/QUOT
o sarılmayı sevmiyormuş... başka şeyler istiyor ama beni öpmek filan ben o zaman istediğini yapıyorum. yapmıyım mı bundan sonra? ne olacak? daha 1 ay oldu
daha para pul konuları için sana trıp atıyor ılgı göstermıyorsa; ilerde kabahatın olduğunda neler yapar kımbılır..
sana ne verdıyse o kadarını vereceksın..bırak gelmıyor mu gelmesın,sarılmıyor mu sarılmasın..ne bır eksık ne bır fazlasını ver..bak ne oluyor..[/QUOT
o sarılmayı sevmiyormuş... başka şeyler istiyor ama beni öpmek filan ben o zaman istediğini yapıyorum. yapmıyım mı bundan sonra? ne olacak? daha 1 ay oldu
iyi de canım daha 1 ay olmuş sen neden sarılsın diye zorluyorsun ki? e sarılmasın yani hem 1 ay için de ne kadar bağlanmış olabilir ki, bazı arkadaşlar insan sevdiğine sarılmadan durabilir mi demiş.. çok erken bence. eğer sevgilin de bunun için sarılmıyorsa gayet olgun biridir bence kıymetini bil. her şeyin yeri zamanı var. üstüne gitme ve bazı şeyleri onsan bekle. ben sevgilime bana neden sarılmıyorsun desem kendimi kötü hissederim. rahat bırak ve her şeyi zamanında yaşa bana kalırsa :)
sana ne verdıyse o kadarını vereceksın..bırak gelmıyor mu gelmesın,sarılmıyor mu sarılmasın..ne bır eksık ne bır fazlasını ver..bak ne oluyor..
iyi de canım daha 1 ay olmuş sen neden sarılsın diye zorluyorsun ki? e sarılmasın yani hem 1 ay için de ne kadar bağlanmış olabilir ki, bazı arkadaşlar insan sevdiğine sarılmadan durabilir mi demiş.. çok erken bence. eğer sevgilin de bunun için sarılmıyorsa gayet olgun biridir bence kıymetini bil. her şeyin yeri zamanı var. üstüne gitme ve bazı şeyleri onsan bekle. ben sevgilime bana neden sarılmıyorsun desem kendimi kötü hissederim. rahat bırak ve her şeyi zamanında yaşa bana kalırsa :)
ama önceden yapıyordu sadece beni öpmek istiyor şimdi... ben yine yapsıni istiyorum
sarılmaya zorlamak mıyavaş yavaş dıkkatlı okusanız anlarsınız benı..
ben oraya ne yazdım; sarılmazsa sende sarılma vb şeyler yazdım..bu mu çıktı anlamı??
ben arkadaşa dıyorumki; ekonomık durumu şimdiden bahane edıyorsa ılerde kabahatın olsa vay senın halınekii daha ilk 1 ayda insan kendını bu şekılde mı tanıtır? yoksa el ustunde mı tutar..ilişki bu şekılde başladıysa..arz talep ilişkisi kurulduysa olmaz..iki taraf doyum alacakki o ilişki yuruyecek..sarılmadanda ilişki yurur..ama para pul bahane edılıpte sevgı gösterısı azaltılıyorsa ben ne yapayım o adamı??
bugün konuştuğumda sen beni çok sorguluyorsun huzurum kalmadı dedi. benim yüzümden mi kalmadı huzurun dedim. yok benim yüzümden diye
dalga geçiyor. kendisinin ben telini açamıyınca trip yapıyor.ben sarılmıyorsun dediğimde huzurum kalmdı oluyor. ne biçim bi şey bu ya..
sen bana güvenmiyorsun oluyor. ben kafaya koydum intihar edicem diye bir de boş boş konuşuyor bana... ne olcak böyle dedi sen neistiyorsun dedim bilmiyorum dedi.
bende bağırdım araymıycam de ayrılalım de hadi bunları söyle diye bağırdım. ağzından ayrılalım çıkmadı sustu.sonra bana bela okuyarak kapattı telefonu
aradı yine akşam gelicem görüşcez sarılcam son kez dedi. niye son kez dedim. ben öyle demedim dedi.ayrılcak mıyız dedim.
hayır dedi. sonra tamamen ayrılcaz dedi.. intihar edicem dedi. benim yanımda intihar edicekmiş. bende tartışmak için gelceksen gelme dedim.
bağırıp çagırmaya gelme dedim.gelmem ben. ne bağırıcam sana ya dedi. sen intihar edemezsin dedin ya dedi akşam görceksin dedi.
bende gelmiycem dedim akşam arıyacam dedi. mecbur gelceksin diyorr. ben ne yapcam ya gitmiyim dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?