haydaaaa.. maddı sıkıntısı var olan adam önce senı ıstemedı,isteklerını duymazdan geldı..ama bır ıntıhar edemzsın sözu ona dokunaklı geldı dıye mı yanında yapacakmış o oyle mı?? ilgınç..
canım ne dıye mecbur hıssedıp gıdeceksın sen..adam gıbı konuşmaya nıyetı varsa ya da ayrılmaya buyur o gunu sen belırle bnce..
olmuyor bılmemne dıye bahane dınlemeye gıtme..sonu hayırlı görunmuyor.. belalar okumuş falan sana..daha ılk ayda harcamış ilişkiyı bencıllığıyle..
tabı bu benım fıkrım..en ıyısını sen bılırsın..gönlunden çk aklını dınlersen zararlı çıkmazsın..
bu arada ıntıhar lafını sen çıkardıysan sende çk ayıp etmişsın..sendede hata var bu durumda..
bende inanmıyorum öyle bişey yapacağına... akşamda gitmiycem.
yok kendi çıkardı maddiyatdan dolayı olduğunu düşünüyorum ben ama bunu savunuyorum. yok ben para için yapmam dedi. bende
benim için de yapmazsın o zamn dedim. kalktı şimdi yapıcam diyor ben inanmıyorum sallıyo gidersem tartışcak o yüzden gitmiycem.
2- 3 gun bır görüşmeden düşünun bnce..
o da düşünsun..sizi arayıp konuşmak ıstedığınde ona dırek bunu sorun; saygıyı karşılıklı ınşa edecek mı,samımı mi?
tabii yenıden denemek ıstıyorsanız yapın..ınanıyorsanız..
yok eğer olmaz dıyorsanız kesınlıkle muhatap olmayın..
nasıl sorucam anlamadım?
Ee dün neler oldu?
Gerçekten çok tuhaf bir ilişkiniz var. 1 ayda ne hale gelmiş. Bu ilişki üzerinde tekrar düşün derim. İnsan sevgilisine sarılmaz mı benim çok tuhafıma gitti bu. Benim sevgilim bütün gece yanımda uyuyacak ve bana sarılmayacak. Yok artık. Ve bir aylık bir ilişki bu. En tatlı zamanlar. Ayrıca aranızdaki para muhabbeti de çok çirkin bence.
merhaba kızlar, benim sevgilim bana sarılmıyorbunu ona söylediğimde de tartışıyoruz bana moralim bozuk borçlarım var öyle şeylere
konsantre olamıyorum diyor. inanmıyorsan inanma diyor.daha sı her tartışığımızda sonunda bu cümleyi kuruyor.bana bu cümleyi kurunca bende
yalan söylediğini düşünüyrumm. bahane buluyorsun diyorum. bundan sonra her görüştüğümüzde ayrılırken sarılalım dedim. olur sen söyledin ya olur
yaparız dedi. böyle ters gibi cevaplar veriyor. ama yanıma gelincede yapar mı bilmiyorum ben söylemeden yapsın istiyorum...
dün mesela sınava gittiğimde bir gün önceden gelir misin demiştim gelirim demişti ama sonra tartışmıştık gelmiycem yarın çok beklersin
dedi.gece ben uyurken eve gelmiş aramış, sabahta sınav yerindeydi gelmişti.bi şeyi yapmıycam diyor ama sonra yapıyor niye böyle yapıyor?
Sarılma konusunda böyle olur mu? neden sarılmıyor beni sevmiyor mu?
gelmedi aramadıda sonra sabah aradı bir yerde oturup çay içtik yemek yedik güzeldi :)
sonra bunun bir yere borcu vardı onun için para aramaya çıkmış benle görüştü.
ben eve geldim beni aradı dediki ben parayı buldum ama bunu vereceğim yere vermesem de biz beraber harcasak dedi.
sen maaşını aldığında yatırsak olur mu dedi. kabul ettim. gittik eğlendik gezdik... sonra içerken bana dedi ki işte
ben sana güvenmiyorum sen o parayı yatırmazsın dedi bana ben yatırırım. tartışmaya başladık. sarılıp uyuyalım dedim.
butik bir otele gidip dedim.gidesiye kadar tantana yaptı. çok sarhoş oldu ilk defa. bir ara bana saçma sapan şeyler söyledi.
şurda teyzem oturmuştu dedim. seninde heryerde geçmişin var dedi sinirimi zıplattı. ben ona şey kadını gibi mi geliyorum?
ben bu anlamı çıkardımsnra ben eve gitcem dedi.bağırdı. ama gitmedi sabaha kadar eraber uyuduk. ama sarılmadan
sonra sabah bana sarılmadın yine dedim. sarıldı.ben söyleyince yaptı yine. ben herşeyi senle yapıyorum. niye böyle yapıyorsun.
param olunca seninleharcıyorum dedi.ama ben o parayı vermezsem ilerde o parayı benle harcamayacak tı ddiye düşünüyorum yanlış mıyım?
haftaya da paramı isteyecek günü geldiğinde yani ne yapayım vereyim mi? ben kart yatırıcam dedim. ben sana yavaş öderim dedi. ama kartımın
ayın sonuna kadar yatması lazım dedim.hallederiz bi şey olmaz dedi. ben yatırırsam sonra vermezse vermeyebilir mi? ne yapmam lazım?
gelmedi aramadıda sonra sabah aradı bir yerde oturup çay içtik yemek yedik güzeldi :)
sonra bunun bir yere borcu vardı onun için para aramaya çıkmış benle görüştü.
ben eve geldim beni aradı dediki ben parayı buldum ama bunu vereceğim yere vermesem de biz beraber harcasak dedi.
sen maaşını aldığında yatırsak olur mu dedi. kabul ettim. gittik eğlendik gezdik... sonra içerken bana dedi ki işte
ben sana güvenmiyorum sen o parayı yatırmazsın dedi bana ben yatırırım. tartışmaya başladık. sarılıp uyuyalım dedim.
butik bir otele gidip dedim.gidesiye kadar tantana yaptı. çok sarhoş oldu ilk defa. bir ara bana saçma sapan şeyler söyledi.
şurda teyzem oturmuştu dedim. seninde heryerde geçmişin var dedi sinirimi zıplattı. ben ona şey kadını gibi mi geliyorum?
ben bu anlamı çıkardımsnra ben eve gitcem dedi.bağırdı. ama gitmedi sabaha kadar eraber uyuduk. ama sarılmadan
sonra sabah bana sarılmadın yine dedim. sarıldı.ben söyleyince yaptı yine. ben herşeyi senle yapıyorum. niye böyle yapıyorsun.
param olunca seninleharcıyorum dedi.ama ben o parayı vermezsem ilerde o parayı benle harcamayacak tı ddiye düşünüyorum yanlış mıyım?
haftaya da paramı isteyecek günü geldiğinde yani ne yapayım vereyim mi? ben kart yatırıcam dedim. ben sana yavaş öderim dedi. ama kartımın
ayın sonuna kadar yatması lazım dedim.hallederiz bi şey olmaz dedi. ben yatırırsam sonra vermezse vermeyebilir mi? ne yapmam lazım?
sana guvenemıyor ama parayı senınle harcıyor..sahıden gelgıt yaşıyor bu arkadaş..
senın kart odemenınde garantısı yok gıbı gelıyor bu durumda.. sen parasını ver bır dahada para muhabbetı açarsa verme..başka yere harcayacağı parayı sana harcamasınada müsade etme bu doğru değil..
KArt parasını unutsun zaten. Kartı bu aya yatmayacak. Adam sen maaşı alınca borcu kapatırız sonra da ben senin kartını öderim dememiş ki. Vermeyeceği konusunda açık ve dürüst bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?